Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah,znala je ko je i sta je.Proser.vanja poznatih!
Ja bih mu rekla,...važi, ti spavaj obuven!![]()
Jeste,imala je 14 kad se udala.K'o da je sa šminkom neka lepotica!Pa i nije.
Ako je zena lepa, najlepsa je bez sminke.K'o da je sa šminkom neka lepotica!Pa i nije.
Jeste,imala je 14 kad se udala.
Ne,greska.Tada je upoznao.Brak kad je imala 21.
U nekim USA država ,punelotstvo se stiče sa 21-im godinom.Ne,greska.Tada je upoznao.Brak kad je imala 21.
Valjda to cekali.Pise upoz se kada je imala 14..7 god veze.U nekim USA država ,punelotstvo se stiče sa 21-im godinom.
Da užas.Ako je za nju magija u braku olovka za oči i maskara... blago njoj. Citiraću premijerku Brnabić: "Ja bih da razumem kako da razumem."
Čini mi se da sam pročitala negde sličnu izjavu Danijele Martinović da se ona tako za Grašu uvek montirala.
Pa što je onda bila sa njim..
Otpala bi joj šminka posle sat ipo vremena..mislim..Da užas.
Maska(ra) u krevetu nije potrebna. Višak je.
Chin diaper treba da stavi....
Mislim da je kanal kopaoPa što je onda bila sa njim..![]()
Premijerka je originalna.Ako je za nju magija u braku olovka za oči i maskara... blago njoj. Citiraću premijerku Brnabić: "Ja bih da razumem kako da razumem."
Čini mi se da sam pročitala negde sličnu izjavu Danijele Martinović da se ona tako za Grašu uvek montirala.
Pored tebe i maska.Otpala bi joj šminka posle sat ipo vremena..mislim..
Pored tebe i maska.![]()
Aludirao sam na nick i lik.Ma pored njega bi se ona skroz raspala, ni kosu joj ne bi ostavio, životinja je to![]()