MUVANJE

... juce slikano,... smrzo sam se,.. -7°C,... i nije mi palo na pamet da cekam Crvenkapu,.... ko je sisa,...

... a sad cu da vam ispricam o ovom malom jezeru,... ne bas sve sto ja ,,znam,, vec samo sto smem ,... tek da vas ne iskvarim,...

Da li je potrebno da zamislimo da smo svi u nekoj vukojebini i sedimo u pola nocu oko logorske vatre dok nas ti plasis strasnom pricom? :D

... juce slikano,... smrzo sam se,.. -7°C,... i nije mi palo na pamet da cekam Crvenkapu,.... ko je sisa,...
... a sad cu da vam ispricam o ovom malom jezeru,... ne bas sve sto ja ,,znam,, vec samo sto smem ,... tek da vas ne iskvarim,...

... ovo malo jezero je 2 km od stana udaljeno,... vec deset godina koristim jednu livadu (livada je iza ledja posmatraca), duga je oko 200 metara i siroka oko 100 metara, ali ima trouglastu formu,... i dok je bio ziv (laka mu zemlja i pokoj duse) jedan moj prijatelj je stanovao u kuci pored i imao kamp-kucicu u vrtu (dvoristu) koje se granicilo sa livadom (opstinska je) i ogromno vatriste ukopano i okruzeno balvanima, pa smo mnoge i zimske, i letnje, i prolecne i jesenje noci provelui u rostiljanju, leskarenju, caskanju,... a Crvenkape su same dolazile,... jer je sumica pruzeta beskrajnim stazama, klupama, odmaralistima,... srne su ovde domace zivotinje i pasu pod prozorima obliznjih zgrada i kuca,...
... a ja sam imao svoj mali brlog od jedne zapocete bastenske kucice gde sam drzao mete za svoje strelicarstvo,...
... sad je sve to sklonjeno, mete donosim, jednu ,,krijem,, u blizini (ona je ,,hotel za bube,, pa je zato ne zelim ni u autu ni u podrumu),...
... nedeljno odlöazim nekoliko puta, dva sata najduze ostajem, daljine za gadjanje su 30, 50 i 60 metara,... obicno gadjam krugove, balone i jednu metu malo kabastiju, zovemo je ,,svinjce,, , a nju postavljam i na tockice i vuce je mali elektro-motor preko sajle (oko 15 m) razlicitim brzinama,.... obicno uspevam da je pogodim,... nekad sam kosio motornom kosacicom celu livadu, a sad to radi seoska opstina, ali samo dva puta godisnje,...

Ninani vrci se da se makar mi muvamo ... :lol:
alooooooooooo, vidi bre u koliko sati ti bi se muv'o. Jel ono pola pet ujutro...
boze, govori, gde si bio do tih doba...:shock::shock::shock:
s kim si bio (sa nekom maloletnicom...a ), sta si radio... priznaj...ti mene varas...vec!!!

Evo mene - tu sam :D
Znaaaaaammmmmm ninani se trazi... ali rekoh ipak samo da se javim :p

de si ti Casper, nema nikog svi slave Arandjelovdan,
opet ce da se napiju k'o svinje... neki!!!

Evo mene - tu sam :D
Znaaaaaammmmmm ninani se trazi... ali rekoh ipak samo da se javim :p

Ne bunim se ja i ti si mi simpa ... :lol:

alooooooooooo, vidi bre u koliko sati ti bi se muv'o. Jel ono pola pet ujutro...
boze, govori, gde si bio do tih doba...:shock::shock::shock:
s kim si bio (sa nekom maloletnicom...a ), sta si radio... priznaj...ti mene varas...vec!!!

Boze, sreco zar tako nesto uopste moze da ti padne na pamet, ti znas da ja tebe najvise volim i da tako nesto ti nikad ne bi uradio. ;)

de si ti Casper, nema nikog svi slave Arandjelovdan,
opet ce da se napiju k'o svinje... neki!!!

Ko ce da se napije ???

Boze, sreco zar tako nesto uopste moze da ti padne na pamet, ti znas da ja tebe najvise volim i da tako nesto ti nikad ne bi uradio.

Meni se sve nesto cini dragi, da si ti vec podoooooooooobrano ushikan...
i opet recitujes dobro poznatu pesmicu...
pijes da me zaboravis... a kad se napijes vidis me duplo!!!
aj' sto pijes, al' sto sa maloletnicama...

Ko ce da se napije ???

ja necu, mi komunisti smo uvek trezni ... i na oprezu...
da nas neko ne iznenadi i zaskoci...
jest da se napijem pa da "poblesavim" neka meni je dosta "blesaluka" i ovako

Back