MUVANJE

a sta da ti kazem,
prosecan:shock:...
kad ga vidim reci cu ti...mozda me obori u I rundi i ostavi nadprosecan utisak :D

Ma naravno...nikada se ne zna ko je shta i kako ;) Evo pozabavicu se oko nekog Alen Delona :p

pa nismo Liliputanke...ali iskreno ni Guliver nije po mojoj meri...

ko ce meeeeeni ugoditi???(samo razmisljam naglas):shock:

Ma da....kakve Liliputanke... :p :p :p

... schuhart,... opet si zabrljao,... mal' , mal', pa nekog bezrazlozno ocepis,
... treba uvidjajniji da budes,... a ako bas 'oces, da Ti kazem da to ima veze sa cuganjem, pa i u knjigama pise da je prvi vidljiv znak da je cenzura cenzurisana ili kocnica zakocena,...pa sad razmisli i na Tebi je da odlucis kako ces prema ljudima da se ophodis i kako ces da ih ne teras od sebe,....

moram da intervenishem samo oko "dovlacenja sa shabackog vasara" nije mene niko "dovukao" i ja se izvinjavam ako sam poremetio temu mojim prisustvom u vas region al vidim da nisam trebao ni da se priblizim a kamoli da ucestvujem s'time pozdrav pas se mozda i sretnemo po vasarima al mozda to nisu mesta tvog nivoa shuart izvini

caspaer pozdrav
ninani pozdrav i veliki cmok
ostalima laku noc i prijatno

Eeeeeeeee - pa nemoj da idesh !!! Primamo mi i strance - ja sam ti zivi dokaz na ovom podforumu ;)
U svsl...hvala na pozdravu :D

caspaer pozdrav

Kizo bre, pusti Shukija on ti je samo ljubomoran, boji se da mu neko ne rasturi harem...
(ako ti je za utehu...mene je zestoko nagazio, mnogo gore nego tebe...
gresiti je ljudski, a prastati bozanski)
zna da pretera, ali dobar je on...VRATI SE BRE, PODHITNO!!!

moram da intervenishem samo oko "dovlacenja sa shabackog vasara" nije mene niko "dovukao" i ja se izvinjavam ako sam poremetio temu mojim prisustvom u vas region al vidim da nisam trebao ni da se priblizim a kamoli da ucestvujem s'time pozdrav pas se mozda i sretnemo po vasarima al mozda to nisu mesta tvog nivoa shuart izvini

caspaer pozdrav

Ma nista licno samo sam konstatovao odakle se znate! Nemam ja nista protiv da se sto vise ljudi prikljuci ovoj temi, na kraju i dobrodoslicu sam ti pozeleo, a Shabac mi je najpoznatiji po onoj staroj "'ocemo li u Shabac na vasar - HOCEMO", odatle se vasar pojavio! :lol:

Cuj...ja nikakve mere nisam dala... A o tvom patuljku nisam ni pomislila :p

Mere je postavila ninani, pa je i poruka njoj posvecena!

... schuhart,... opet si zabrljao,... mal' , mal', pa nekog bezrazlozno ocepis,
... treba uvidjajniji da budes,... a ako bas 'oces, da Ti kazem da to ima veze sa cuganjem, pa i u knjigama pise da je prvi vidljiv znak da je cenzura cenzurisana ili kocnica zakocena,...pa sad razmisli i na Tebi je da odlucis kako ces prema ljudima da se ophodis i kako ces da ih ne teras od sebe,....

Nebo opet ne znas o cemu kucamo!!!

Za ninani, a i ti si gledala deciji program, a je bio dobar skec!!!
mikroskomi su suvo blago, al sto ti rece neba, dzaba mu velika kita ako je brzak tj. sprinter na kratke staze!

Pozdrav i od mene (ponovo) - Veoma mi je zanimljivo da vas sve "citam" :) Ali malo strepim da i mene ne "nagazite" ni krivog - ni duznog :)

... razmisljam,... evo,
... toliko me iznervirao da cu Crvenkapu da pustim na njega,... kao vakcinu protiv besnila,
... ki bubica ima da bude posle,....

Pozdrav i od mene (ponovo) - Veoma mi je zanimljivo da vas sve "citam" :) Ali malo strepim da i mene ne "nagazite" ni krivog - ni duznog :)

Ma necemo, nama se to samo po nekad desi onako slucajno ... :lol:

Shuks...izvini shto "ulecem" u razgovor :p

Nista, nista ...

Ej nebo - nije ova Crvenkapa pitbul bre....

El ja rece da je ovaj dobri duh makro na crvenkapu!
E zivo me interesuje da l' postoji nik crvenkapa!!!

... razmisljam,... evo,
... toliko me iznervirao da cu Crvenkapu da pustim na njega,... kao vakcinu protiv besnila,
... ki bubica ima da bude posle,....

Polako nebo nemoj da nam Tanto utekne, evo ja jos malo da se igram s ovom Sneskom pa cu da vam je prepustim, a ako je dobro istreniram mozda je posaljem da radi za Caspera. :lol::lol::lol:

....... e,... da vam kazem,... lepo je to sto se sastajemo i druzimo ovde na net-u,
... ali, mnogo se ,,nadmudrujemo,, ,
... a mogli bi posteno da se ispricamo o svemu i svacemu,
... mislim da imamo mnogo vise i zrelosti i mudrosti za kavalitetnu diskusiju,....

....... e,... da vam kazem,... lepo je to sto se sastajemo i druzimo ovde na net-u,
... mislim da imamo mnogo vise i zrelosti i mudrosti za kavalitetnu diskusiju,....

Apsolutno se slazem - samo treba da nadjemo temu koja ce svima da "legne"

A i to sto kazes, ajd otvori temu pa da krenemo, a ovde gde ie za'ebancija, nastavi isto!

Back