MUVANJE

[B:
CasperW[/b]] ... Da, mozda mozda... Pa pazi, glupo je ovo shto cu reci, ali ako si upoznao tih godina neku devojcicu, prilicno drsku ali takodje poprilicno slatku, rodjenu u Parizu (jbg, to se pamti verovatno) koja bi sada mogla da ima ti negde oko 30god...onda se mi poznajemo :p :p :p

... znaci, ,,tradicija,, ne jenjava,... schuhart se opravdano i zali i ,,strahuje,, od preseljenja u ,,prvo najpoznatije selo pored Pozarevca,,. Slicne ,,muke,, smo svi mi imali,...priznajem. Ipak, razumna osoba zna sta treba da misli i kako da postupa. Ja sam uvek bio uvidjajan, dobronameran i nesebicno sam savetima, upozorenjima pomagao mnogim mladjim devojkam, komsinicama, mladjim sestrama svojih skolskih drugarica, kraickom oka sam uvek motrio da ih neko ne uznemirava, vozio sam ih do kuce, objasnjavao drugovima i prijateljima da budu pristojni, pravi kavaljeri.
A kako je to bilo u moje vreme,... citajte moje male price koje volim da pisem za sebe i drage prijatelje!!! Stranica je malo ,,duboka,, pa ne propustite priliku da je celu pogledate! Prica ,,SLIKE sa DUNAVA,, bas schuhartov problem treba da resi,...
Kliknite na ovaj link: ***************
... a ko primeti u desnom uglu ispod moje male slike rec ,,Gallery,, ide na dve stranice sa fotkama,... klik na fotku da se uvelica, klick da ,,nestane,... jednostavno..

Da, mozda mozda... Pa pazi, glupo je ovo shto cu reci, ali ako si upoznao tih godina neku devojcicu, prilicno drsku ali takodje poprilicno slatku, rodjenu u Parizu (jbg, to se pamti verovatno) koja bi sada mogla da ima ti negde oko 30god...onda se mi poznajemo :p :p :p

Aman ja neznam sta sam jutros doruckovao, a kamoli sta sam radio u sitne sate pre 15 godina!!!:-?
Mada sve je moguce! :D

... znaci, ,,tradicija,, ne jenjava,... schuhart se opravdano i zali i ,,strahuje,, od preseljenja u ,,prvo najpoznatije selo pored Pozarevca,,. Slicne ,,muke,, smo svi mi imali,...priznajem. Ipak, razumna osoba zna sta treba da misli i kako da postupa. Ja sam uvek bio uvidjajan, dobronameran i nesebicno sam savetima, upozorenjima pomagao mnogim mladjim devojkam, komsinicama, mladjim sestrama svojih skolskih drugarica, kraickom oka sam uvek motrio da ih neko ne uznemirava, vozio sam ih do kuce, objasnjavao drugovima i prijateljima da budu pristojni, pravi kavaljeri.
A kako je to bilo u moje vreme,... citajte moje male price koje volim da pisem za sebe i drage prijatelje!!! Stranica je malo ,,duboka,, pa ne propustite priliku da je celu pogledate! Prica ,,SLIKE sa DUNAVA,, bas schuhartov problem treba da resi,...
Kliknite na ovaj link: *********
... a ko primeti u desnom uglu ispod moje male slike rec ,,Gallery,, ide na dve stranice sa fotkama,... klik na fotku da se uvelica, klick da ,,nestane,... jednostavno...

Cek br ovde ima puno da se cita...

Po celoj Srbiji postoje razni servisi za upoznavanje, druzenje, muvanje... Kod nas u Istocnoj Srbiji slaba vajda, medjutim...skoro naletim na sajt [B]http://upoznavanje.bor030.net[/B] i bas se prijatno iznenadim. Bas mi je drago da tako nesto od skoro postoji i kod nas u Istocnoj Srbiji.

Jel znate jos neki servis u Pozarevcu ili Petrovcu, Kladovu slicnog tipa?

Sta je bre ovo ima vas 40 a da se niste po tri puta registrovali!!!:twisted::twisted::twisted:

Ne bih da te obeshrabrujem, ali ti moram napomenuti, da mene "slaaabooooooooo"
ko smuva i "preko balkona", a na kilometrazu...:shock:
Mada, nikad ne reci nikad..., ali mrka kapa....

...... BRAVO,... to se ceni,... i ja sam nezgodan ,,orah,, ,... nema sanse da me smuva,... CIA, BIA, prija,... niks, more!!!!

... al' sto sam danas imaolep dan,... cim svane idem na obliznje jezero.

... al' da nije u rebra i bubrege.... mislim,... to boli...

...naravno...da boli :p

znam da boli srce i da nastupe umisljene hipertenzije i nesanice i svasta ponesto...kad nece da me muva(ju) oni pozeljni naravno... ali hvala na pitanju rebra su mi na broju i kad me muvaju i bubrezi naravno...Nemam bolnih iskustava... mada,
mlada sam, zivot je ispred mene...
pozz za madmazel i svajcarca

...a nekad su se dobre devojke muvale i zbog ventilacije...
(3 palme za 2 bitange i ribicu)

A da se mi vratimo na pomenuti balkon? Il gde vec treba da padne to muvanje???

Evo, neba i cemo se iskljuciti a vi...samo napred - preko balkona :p

Cek plako de ste posli, a grupnjak na balkonu???

:lol:

ljudi zaprepascujete me, jel' ovde tema muvanje ili moj balkon?
sta ce bre ljudi da misle...
doduse, jedan grupanjak za stemanje, gletovanje i krecenje bi dobro dosao...
sifra prepoznavanja:"prepoznaces me po/na balkonu",
pa da se i mi smuvamo...
nisu lose ove mentol bombone, bas nekako deluju

ljudi zaprepascujete me, jel' ovde tema muvanje ili moj balkon?
sta ce bre ljudi da misle...
doduse, jedan grupanjak za stemanje, gletovanje i krecenje bi dobro dosao...
sifra prepoznavanja:"prepoznaces me po/na balkonu",
pa da se i mi smuvamo...
nisu lose ove mentol bombone, bas nekako deluju

Ti si pocela s balkonom, ja sam samo konstatovao da to i nije toliko lose!
No sama rece da te niko ne muva, nije ni cudo ako muvanje smatras krecenjem ti pomenutog balkona, mada moram da priznam masta mi bas toliko nije radila ... :lol::lol::lol:

Back