Muvanje

DukeofSerbia:
Близнакиња је Клеопатра Птоломејевић, а сви се труде да буду Марко Антоније. Какво ср***. Само наређује!
ht_director.gif
:|
Jok svi, evo ja se trudim da budem Marc Anthony :mrgreen:

ja sam skapirala da ja ne muvam ljude... niti umem da muvam ljude... jednostavno chekam da mene neko krene da muva pa ili da prihvatim ili da iskuliram... i to je sranye :( mislim, uvek se postavim nekako friendly, pa chak iako se bash lozhim na dechka. a to ne pali.

Banshee:
e kad sam videla tomaxa na tinejdzerima sve sam videla.
sad mogu da umrem i da mi ne bude krivo :lol:
TOMAX voli tinejdzerke na poseban nacin!!! :mrgreen:

Meni je najjace kad tipovi idu u nocni klub u lov i svi idu sa nekim strategijama, kao da idu u rat a ne da se opuste, to mi vise lici na sah nego na opustenu zajebanciju. A ribe, one su posebna prica, ne zna se koja vise dize nos. Stvarno je na balkanu velika tenzija izmedju polova, pogotovo kod mladih. Ma prica mi buraz iz sidneja da se tamo opusteno upoznas sa ribom pa sta bude bude. A ovde su tipovi ti koji napadaju i love, a cure te koje su probirljive i dizu noseve, ma dajte ljudi vise se zezajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:
Ali onaj trip da treba da imas neku pricu za ribu, sa kojom ces da je oboris s nogu i strpas u krevet, ma daj....... sranje!!!!!!!!!!! U osnovnoj se secam upoznam ribu vidim je dva tri puta kazem cao, posle , cao, sta radis i tako prirodno i spontano, a sad se svi nesto tripuju!!!!!!!! Ili ono vidis neko dustvo u kome znas nekoliko njih i pozdravis se pa se upoznas sa ribama, koje su u tom drustvu.
Evo ja sam sad na faxu i svi jurcaju na sve strane, stvarno srednja skola je zakon stvar tu uvek mozes sa nekim nesto da se dogovoris, posle na faxu svi nesto jurcaju, jos ako ne ides na predavanja.......... ali opet ne moras sest casova da sedis u klupi....... ******* sve ima svoje prednosti i mane..............

Nego da ne duzim, zezao sam se za to da nista ne radite, stvarno, zasto tako ozbiljno shvatate moje postove?! :mrgreen:

Back