wild_child
Elita
- Poruka
- 18.483
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Malo mi apsurdno,parovi na forumuwild_child:Lol Dadi nakon 4 strane ti to sad pitas![]()
Bliznakinja:Nismo bre mi lezbejke,mi smo samo openminderi![]()
![]()
Bliznakinja:Sta je bre tu apsurdno?Nadjes nekog koga gotivis i eto ti paraKada imamo muzeve i zene sto ne bi bilo i muvanja
![]()
![]()
naancy90:kada bih ja birala nekoga ko mi je najsimpaticniji, to bi izgledalo ovako:
bliz-od nje mi je stvarno frka i ne gledam je kao ostale na 4umu!kao mamica mi je, zbog nje moram da pazim sta pisem, kako pisem, da li ce da stavi kljucic na moju temu ili ne.....
duke-ponekad mi nije jasan, ponekad skroz ok
dadi-cool u sustini
sofffy-extra
black dragon-zivcira me, ali koga jos ne nervira???
lucky girl-nju sam primetila zbog onog srca(avatar)
sizzlym-ok
laura87-nas dve se totalno razilazimo sto se misljenja tice, i onda mi nije nesto....
perlita-dopada mi se njen nick
to su oni koje sam prve primetila...ovo je samo ono dobro kod vas ljudi vecinom, nemojte da mi uobrazite!!!
....kad krenem sad da vas pljujem.......salim se
u sustini...pa, ne znam ko mi je ''omiljen'' od vas....
p.s. NIKOME SE NE CMARIM!!!!samo volim da kazem osobama sta stvarno mislim o njima
hvala ti ako tako mislis.draga si ti cura...naancy90:sofffy-extra
p.s. NIKOME SE NE CMARIM!!!!samo volim da kazem osobama sta stvarno mislim o njima