Muvanje "najbolje drugarice"

ne znam,, nemam dovoljno iskustva pa pristajem na dosta toga :P
mislim... nisam skoro imala neki encounter
al ako bi posle npr odbijanja krenuo opet pa opet e to je već neka situacija :think: jedan pokušaj a nećeš OK
a ovo opet pa opet, onda bih krenula da se pitam
tj ako si u nekoj zoni da ne znaš tačno šta bi ... kad znaš tačno da ti se nešđto sviđa ili ne hm
Pazi, druzite se intenzivno i sad zamisli da pokusa da te poljubi, kako bi reagovala....a kako bi reagovala da je odmah krenuo, dok se jos niste poznavali?

Pazi, druzite se intenzivno i sad zamisli da pokusa da te poljubi, kako bi reagovala....a kako bi reagovala da je odmah krenuo, dok se jos niste poznavali?

uf pa kad krene intenzivno ja odmah premeravam, ne mogu da se družim tek tako ... to možda da sam mlađa
kako, pa ako krene ne znam, to valjda onda vidiš u sebi nešto, al nije problem ako krene, odbijem ili prihvatim, nego ako krene i krene i krene
ja ga verovatno ne bih prva pipnula ... mada nikad se ne zna :think:
tj ako bi krenulo intenzivno druženje, kad je to uopšte bilo ... imala sam u srednjoj druga ??

uf pa kad krene intenzivno ja odmah premeravam, ne mogu da se družim tek tako ... to možda da sam mlađa
kako, pa ako krene ne znam, to valjda onda vidiš u sebi nešto, al nije problem ako krene, odbijem ili prihvatim, nego ako krene i krene i krene
ja ga verovatno ne bih prva pipnula ... mada nikad se ne zna :think:
tj ako bi krenulo intenzivno druženje, kad je to uopšte bilo ... imala sam u srednjoj druga ??
Recimo da je decku sada to vreme, tvoje srednje skole je njegovo 23 godine....a pretpostavljam da je devojcica starija i da je njeno "druzenje" svakako neka vrsta odobravanja bliskosti, da ne kazem ispitivanje mogucnosti svojih, ali i njegovih nastupa...(zaboravi napade nekoga ko ti se ne svidja:)) ovde postoji neka privlacnost ma ko je inicirao...
Mada, da je htela vezu ne bi joj trebalo druzenje....

Recimo da je decku sada to vreme, tvoje srednje skole je njegovo 23 godine....a pretpostavljam da je devojcica starija i da je njeno "druzenje" svakako neka vrsta odobravanja bliskosti, da ne kazem ispitivanje mogucnosti svojih, ali i njegovih nastupa...(zaboravi napade nekoga ko ti se ne svidja:)) ovde postoji neka privlacnost ma ko je inicirao...
Mada, da je htela vezu ne bi joj trebalo druzenje....

nekad ljudi samo "just hang out" bez planova, vole da bleje itd ... ok ima nešto u pozadini ali puštaju da vide itd
može da je izdominira nek bude budala
možda joj se sviđa da ima s kim da priča al to su žene one uvek kalkulišu

pa možda je faca što je nije startovao, nek zasluži pa će da startuje : )) hihih da li sam ženomrzac
ne verujem da je planirala nego je samo nešto ispalila u trenutku
a ne bi bio neki brak
:) Na kraju su se uzeli i sretno ziveli, do nekog doba....
Medjutim, jos se nisu ni poljubili....hirajgoagain....neces ti skoro again...
Pocinjem da se pitam da li je stvarno strah od pogresnih izbora zasluzan za izbegavanje veza i skok promiskuiteta jedne cele generacija.

...na kraju sve ode u majcinu...sjebe se i prijateljstvo i ljubav i ...i sve...
Nijesam uspio kad sam poceo najjacu foru...
Pocelo druzenje s ispitivanjem
sta najvise voli
kako ocekuje udvaranje
sta ne smije decko da joj priredi
sta bi orostila a sta ne...
Koji prvi korak mora biti...
Ucinio sam taj korak i njen Osmjeh je sve otvorio
ali,
sve je to poslije 15. godina
sjebao,- faraonn Tumnopoteh I....

Back