hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.148
vi ste nešto rešili da on nju smuva inače ćete propasti ko konzilijum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i treba da se odvija bez zurbe .Medjutim, do ljubavi treba da prodje vode....inace se slazem s tvojim komentarom.
Fala ti ko bratu....evo otvorio si mi vidike...To i treba da se odvija bez zurbe .
Pazi, bez tebe je ceo projekt promasaj, ako ga ti ne uvedes u besvesno napredovanje do cilja niko nece...vi ste nešto rešili da on nju smuva inače ćete propasti ko konzilijum
sta os?e deste![]()
Pazi, bez tebe je ceo projekt promasaj, ako ga ti ne uvedes u besvesno napredovanje do cilja niko nece...
Hirka, cela forumska zajednica, pa i ti znate da je devojce izabralo "druga" za testiranje, on je samo eksperiment koji ima samo jedan bitan cilj, da kresne onu koja ga testira, a posle ce da vidi vredi li to drugarstvo necemu....pa ne zna se ni koji mu je cilj, al valjda vi to kao znate, al dobro ako sam doprinela
Hirka, cela forumska zajednica, pa i ti znate da je devojce izabralo "druga" za testiranje, on je samo eksperiment koji ima samo jedan bitan cilj, da kresne onu koja ga testira, a posle ce da vidi vredi li to drugarstvo necemu....
Mozes da pogadjas tri puta...ko je sad tu kome objekat znači već me zbunjuje
Mozes da pogadjas tri puta...
neiskustvo ga spasava neko vreme inace je promasio trenutak da bude musko, tako da je ostao eksperiment...aha dečko spašen si ne moraš da je poljubiš hzapravo
neiskustvo ga spasava neko vreme inace je promasio trenutak da bude musko, tako da je ostao eksperiment...
cak i taj trenutak ljubljenja nije vise pod njegovom kontrolom, pa mora da ceka da ona da znak...
Decak? Ili kako vec delite muskarce....a kad je pod njegovom kontrolom ona se ne pita?
dobro a sad kad nije muško šta je, bespolno biće
Decak? Ili kako vec delite muskarce....
Moze, ako se palis na pomerene likove i ne moze, ako trazis sigurne i pristojne.mislim da se uvek može biti i psiho
Moze, ako se palis na pomerene likove i ne moze, ako trazis sigurne i pristojne.
E ljudi opet sam ispao pi*ka i nisam skupio hrabrosti da je poljubim, znači pola sata smo sedeli sami na klupi i nisam ništa uradio, čak je na kraju bilo 2 minuta tišine (samo smo se gledali) i opet ništa nisam uradio, i kad je odlazila rekla mi je kao stvarno si smotan, tako da navalite sa kritikama, zaslužio sam xd
Decko je pristojan (nije kao ti)nek joj napiše "kučko nisam odreagovao ko muško onda kad je naišla MARA ali mogu sutra"
Decko je pristojan (nije kao ti)
Evo eksperimenta za temu....Prvo imas li muske prijatelje koje nisi kresnula?uf jako
Evo eksperimenta za temu....Prvo imas li muske prijatelje koje nisi kresnula?
Ako imas kako bi reagovala ( da ne racunamo kolege iako se sve racuna)
Ispustio sam nastavak pri slanju poruke....kako bi reagovala da zakasnelo pokusa da te poljubi iako ne reagujes na njegovo muvanje...hm ... imam... mada i nemam baš prijatelje
i drugare
možda mi je neko neprijatelj
kako bih reagovala na šta
Ispustio sam nastavak pri slanju poruke....kako bi reagovala da zakasnelo pokusa da te poljubi iako ne reagujes na njegovo muvanje...