Muvanje na rođendanu

po mom misljenju ono sa fascinantnim izgledom je zesce sranje od izreke jednoj devojci koju trebas da smuvas. veruj mi to ce samo da je podstakne da si neki mekusac :) :) :)
treba biti dzentlmen ali da je ne smaras celo vece gde god ona tu i ti vec s vremena na vreme i onda u nekim kasnim satima kada je guzva na podijumu ti je pozoves da igrate ili ako je ona vec na podijumu (sto je pozeljnije) ti joj pridjes i igras sa njom a onda uz neku "lepu" pesmicu joj sapnes na uvce da ti se svidja i onda .... znas vec... ako je sve ok sledi kisssss! srecno! ;)
usput kada slavis? i ja slavim uskoro :)

cvele2:
Ok. U pitanju je moj rođendan koji je sledeće nedelje i trebalo bi da dođe na žurku jedna devojka koja mi se sviđa. Koliko je preporučljivo da je muvam?

u yebote kakav flesh..ali dobro ako je u pitanju 18-godisnjak ili manje onda bi mozda mogao i da razumijem..ovako...sinko uputnicu pa kod chika_doktora...

iz zenske perspektive: samo nista preterano! Neka ti komplimenti budu od srca, nemoj nesto a la one lancane sms poruke i slicne gluposti. Efektnije je i da joj kazes "bas lepo izgledas veceras", ali iskreno, nego da smislis ne znam ni ja koju foru.

Ja za sebe mogu da kazem da ne volim napadne, agresivne, nekulturne isl.

Posveti joj paznju to vece, (vise nego ostalima) potrudi se oko nje, ali opusteno i normalno, pa ako je ona ok devojka, valjda ce sve proci ok. Sad ako je neki kreten - ignore my advice :)

slazem se da joj posvetis paznju samo pazi da ne budes dosadan jer onda i da si joj se svidjao ne znam koliko pre toga gubi se interesovanje za tebe ;)
u svakom slucaju nemoj da propustas priliku i da joj uopste ne pridjes i ne probas ;)
zelim ti puno srece sutra na rodjusu!!!!!!!! lepo se provedi i naravno...... znas vec sta ;)

cvele2:
Razmišljam kojom forom da počnem taj razgovor.
Pada mi na pamet nešto kao "Izgledaš fascinantno večeras, kao i uvek." a nakon toga "Upravo si postala moj kriterijum." i tu sam stao. Možda bi je pozvao da igramo, mada mislim da to nije pametno, da u tom trenutku treba "doliti ulje na vatru", da kažem još nešto što će je zapaliti!

E, cvele, izvini shto cu ti ovo reci-ali ove tvoje 2 rechenice su tako naku*chene i patetichne da je to sranje...... Nemoj se praviti da si samouveren (znam da nisi jer inache ne bi pitao ovako neshto na netu) jer postoji opasnost da te provali i da ispu*ish.... Onda si se za*ebao skroz, jer ce to svi saznati........ Bolje budi svoj, opushten i pridji joj sa osmehom koji kazhe BASH MI JE DRAGO SHTO TE VIDIM. Sve ostalo je preterivanje, i ono JAO, BOZHE DA LI JE MOGUCE DA SI TI, BOGINJA MOJIH SNOVA, DOSHLA NA MOJ MIZERAN RODJENDAN, a i trulo je ono kao VECHERAS JE TVOJE SRECNO VECHE, ZATO SHTO MI JE RODJENDAN CHASTICU TE POLJUPCIMA CELE VECHERI-noci..... Znachi, samo ISKULIRAJ..........

Back