Muslimanska inicijativa 1.Mart

sinisa123

Primećen član
Poruka
799
muslimani će pokušati sledeće godine na izborima u republici srpskoj da registruju što više svojih sunarodnika iz federacije, sandžaka i inostranstva da bi pokušali izborom muslimana u zakonodavne organe iznutra ruše institucije republike srpske, i najvažnije da iz rs izaberu predstavnike muslimane u zajedničke organe da umjesto nas donose zakone. znači, ovo je klasičan pokušaj etničke dominacije koja je pokušana - i uspješno izvršena - u federaciji nad hrvatima prije par godina.

evo studije slučaja:

druga opcija je da se ovde organizuje slična nevladina organizacija te da se registruju za izbore srbi iz rs koji žive u inostranstvu i srbiji i crnoj gori, a da se za njih organizuje prevoz na dan izbora. npr. ako bi se napravila dobra organizacija samo iz novog sada bi mogli da dobijemo nekoliko desetina hiljada glasova.

Ko zna, mozda jednog dana neko vazan bude cuo, bude razmislio i bude usvojio ono sto ja odavno pricam: mi moramo da imamo obavezno glasanje. Ovo dobrovoljno vec sada ima teske posledice.

Pa ko ne izadje - 1000 evra kazna i to ne zbog kazni, nego da bi drzava mrdnula pozadinu da dokaze da neizasli ljudi postoje... pa ako ne postoje - brisanje iz spiska, procedura jasna kao sunce.

Ko zna, mozda jednog dana neko vazan bude cuo, bude razmislio i bude usvojio ono sto ja odavno pricam: mi moramo da imamo obavezno glasanje. Ovo dobrovoljno vec sada ima teske posledice.

Pa ko ne izadje - 1000 evra kazna i to ne zbog kazni, nego da bi drzava mrdnula pozadinu da dokaze da neizasli ljudi postoje... pa ako ne postoje - brisanje iz spiska, procedura jasna kao sunce.

Не постоји ниједан разлог осим смрти или тешке болести да се не изиђе на изборе. Мене ни торнадо не би омео.

Уколико муслимани заиста буду покушали да варају са гласачима, ударити на сва звона, демонстрирати, кмечати пред западним амбасадама.

Значи, радити исто што они свакодневно раде, без икаквог околишања.

Naravno da će to uraditi,to su uradili u Srebrenici i uspelo im je.

pa, to je bio probni balon. ima još dovoljno vremena da se građani upoznaju sa ovim, jer mislim da 95% još uvijek nema pojma o čemu se radi. ako bi bar 10% onih koji e izlaze na izbore ovaj put izašli - to bi bila velika stvar.pošto muslimani cijelu tu priču nasnivaju na tkz. legalnosti, isto tako treba organizovati glasače iz srbije - kad može muftija zukorlić da glasa u sreberenici, zašto ne može neko ko je rođen u rs.

Уколико муслимани заиста буду покушали да варају са гласачима, ударити на сва звона, демонстрирати, кмечати пред западним амбасадама.

Значи, радити исто што они свакодневно раде, без икаквог околишања.

Како ствари стоје,тешко да ће избори и бити одржани 2014 године што због господина Финци Сејдића што због дешавања у Федерацији.

Сслажем ес ! :ok:

rijesenje moze biti da Srpska donese nove zakone o drzavljanstvu Srpske i izborni zakon,zakon o prebivalistu.....zakonom o drzavljanstvu treba uspostaviti registar drzavljana RS i jasne propise kako se stice drzavljanstvo RS i kako se gubi drzavljanstvo,a izbornim zakonom propisati da pravo glasa u RS imaju samo drzavljani Srpske,a zakonom o prebivalistu treba prepisati od svajcarske , gde kad se seli iz kantona u kanton ,potrebna dozvola vlasti tog kantona gde se doseljava kao i osnov boravka,ako nema svrhe boravka koja ce biti definisana zakonom o prebivlaistu sve zahtjeve za useljenje u RS iz federacije treba odbiti

Sve javno, transparentno i čisto kao vedar dan. Vraćaju se ljudi uglavnom iz dijaspore nakon što su bili protjerani uz zločine. Ko im uopšte može zabraniti povratak u svoju zemlju i da ostvare pravo da glasaju, te tako njihovir predstavnici u vlasti odlučuju. Jedini uslov za koalicione stranke je da NE NEGIRAJU genocid koji je izvršen u Srebrenici od strane institucija bh. entiteta Rsrpska navedenih u članu 386. Presude MSP iz 2007.g.

Ko može protjeranim, a preživjelim zabraniti povratak?

stand-by-israel2.jpg

OVAKO TREBA SA MUSLIMANIMA!!! :rtfm:

Ti moderator i promovišeš komunjarski terorizam!

Nisam đaba sumnjao da si komunista, što si dokazao svojim delima ovde. A sad me banuj.

РАСУЂИВАЊЕ

Млад и неискусан у духовној борби човек подвлачи свако своје добро дело са самопохвалом. Но опитни војник усред окршаја са страстима и демонима омаловажава свако своје дело и појачава молитву своју за помоћ Божју. Авва Матеј говорио је: „Што се човек више приближује Богу, то види себе више грешним.” И још је говорио: ,.Кад сам ја био млад, мислио сам, да можда неко добро чиним; a сад кад сам остарео, видим да немам ниједног доброг дела.”
Није ли сам Господ рекао: нико није добар осим једнога Бога? Ако је, дакле, само једини Бог добар и извор свакога добра, како се онда може догодити неко добро дело, да није од Бога? И како неко ко учини добро дело може приписати га себи a не Богу? Па кад је тако, чиме се онда може похвалити смртан човек? Ничим осим Богу и добротом Божјом.

БЕСЕДА

о идолопоклонству као прељуби
Јуда као и Израиљ оскврни земљу јер чињаше прељубу с каменом и с дрветом (Јерем. 3, 9)
Каква је то прељуба, коју учинише Израиљ и Јуда (тј. народ израиљски и јудејски) с каменом и дрветом? То је поклоњење идолима од камена и дрвета. Но пре овога греха они учинише један други, наиме: одвратише се од поклоњења Богу правоме, Богу живоме и јединоме. Зашто се њихово идолопоклонство назива прељубом? Зато што су они били везани првом љубави за Бога правога, за Бога живога и јединога, па су после изневерили ту љубав и предали се срцем туђим идолима од камена и дрвета. Зато Господ назива њихово идолопоклонство прељубом.
Да ли је овај укор Божји био заслужен само у оно старо време а не и у наше, и само од Израиља и Јуде а не и од хришћана? Нажалост, овај укор Божји потпуно је заслужен и данас од многих хришћана. У коме је год охладнела љубав према Богу правоме, Богу живоме и јединоме, и разгорела се ниска љубав према стварима од камена и од дрвета, према трулежним стварима и смртним створењима, тај прељубу чини, и тај навлачи онај укор Божји на себе. Тада је онај укор Божји и данас уместан као и некад, јер онда грешаху људи не познавајући Христа, а сада греше познавајући Христа.
О браћо, докле ће се вући ово мрачно идолопоклонство по земљи? Докле ће заударати земља од људске прељубе са идолима од камена и дрвета, од сребра и злата, од тела и крви? Није ли свемоћни Христос сакрушио све идоле у прашину и пепео? Зашто се сада неки сагињу и од те прашине поново праве себи богове? Због ђаволске лажи и своје сопствене самообмане.
О Господе вазнесени у врховно небо, одбрани нас од ђаволске лажи и наше сопствене самообмане. Сачувај нас од срамне прељубе са скрушеним идолима — Крстом Твојим чесним. Помози нам, Господе, да се непрестано поклањамо само Теби Богу правоме, Богу живоме и јединоме. Теби слава и хвала вавек. Амин. :pop:

http://www.pravoslavnikalendar.iz.rs/index.php

Back