Muslimani u Evropi, perspektive do 2050 godine.

Traži li Evropa novog Adolfa Hitlera?

• Da.

glasova: 7 70,0%
  • Ne

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
Da se previse ne zajebavamo ...

Pored 80 miliona Svaba ...

Sa svapskom disciplinom i danasnjoj tehhnologijom ...

Tih par miliona balija je stvar par dana ...

Dragi Boze cuvaj nas ovakvih gluposti ...

Prosecni etnicki Nemac danas ima...... 52 godine!!!
Pored toga nema 80 miliona etnickih nemaca vec oko 60 miliona. Ostali imaju strane korene.

Samo u zadnjih 10 godina je upalo preko 3 miliona Arapa u DE. Sada ce oni da povlace rodake, rodice, zene se iz rodnog kraja itd

...

Ok 60 milona ...

Koliko ce meseci duze trajati ???

60 miliona a prosecna starost 52 godine. Znaci da su vecina penzosi. Odbij zene, invalide, kukavice, nezainteresovane, decu itd.... To je mnogo manja sila nego sto mislis

Ovih 3 miliona Arapa su svih mladi i potentni. A gde su oni od pre i plus oni sto konstantno nadiru.

Jeste. Cije ovce toga i livada. Bilo i bice
Било, и прошло.
Сад те изрокају дроновима, да ти ни очи не виде.
Бомбардују са 10000 км, замрзну ти средства у банкама, сиебу економију санкцијама, пусте вирус, медијски сатанитују, набеде на ово или оно...
За свако оружје постоји и против- оружје; отвори очи и размишљај главом, не срцем, навијачки...

Muslimanski galopirajuci demografski bum u Evropi se unistava jednom vrlo efikasnom metodom. Ukidanjem drzave socijalnog davanja. Liberalni kapitalizam kakav je u Americi (a ja ga podrzavam) bi popravio stvar sam po sebi, bez ikakvih krsenja ljudskih prava. Kad ti i tvoja zena morate ozbiljno i angazovano da radite (i zaradite) kako vam jedno ili dvoje dece ne bi umrlo od gladi i kako biste mogli da platite zdravstveno osiguranje, dovesce do toga da i zabradjene bule nadju sljaku, pa nece moci sluze kao masine za radjanje.

Nemacka, Francuska i ostale zemlje zapadne i srednje EU su bastinici jedne od ideologija i drzavnih sistema koje najvise mrzim - socijaldemokratije. Socijaldemokratija kao sistem ima sve negativne osobine socijalizma i sve negativne osobine demokratije, a nijednu pozitivnu osobinu liberalizma ili demokratije.

Muslimanski galopirajuci demografski bum u Evropi se unistava jednom vrlo efikasnom metodom. Ukidanjem drzave socijalnog davanja. Liberalni kapitalizam kakav je u Americi (a ja ga podrzavam) bi popravio stvar sam po sebi, bez ikakvih krsenja ljudskih prava. Kad ti i tvoja zena morate ozbiljno i angazovano da radite (i zaradite) kako vam jedno ili dvoje dece ne bi umrlo od gladi i kako biste mogli da platite zdravstveno osiguranje, dovesce do toga da i zabradjene bule nadju sljaku, pa nece moci sluze kao masine za radjanje.
Plus onome ko rmbači i šljaka ne padaju naopake ideje poput džihadizma i terorizma na pamet.

Nemacka, Francuska i ostale zemlje zapadne i srednje EU su bastinici jedne od ideologija i drzavnih sistema koje najvise mrzim - socijaldemokratije. Socijaldemokratija kao sistem ima sve negativne osobine socijalizma i sve negativne osobine demokratije, a nijednu pozitivnu osobinu liberalizma ili demokratije.

Evo stize preko milion Afganistanaca u Evropu

Back