Muslimani u Evropi, perspektive do 2050 godine.

Traži li Evropa novog Adolfa Hitlera?

• Da.

glasova: 7 70,0%
  • Ne

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
Autorska.

Inspiraciju za otvaranje teme, mi je dao komentator Janko , sa svojim YouTube klipom kojim je predstavio populacijski porast muslimana u Evropi u periodu 1900 do 2100 godine.

Tako da sam postavio sam sebi pitanje da li su projekcije o porastu islamske populacije u Evropi za taj period uopšte realne i koliko će to Evropa dozvoliti a da ne "proizvede novog Adolfa Hitlera" koji bi trebao da rešava "islamsko pitanje u Evropi" baš kao što je je Adolf Hitler prvi "rešavao pitanje Jevreja" u periodu 1933 do 1945 godine.

Tendencije u Evropi su upravo takve, sa ogromnim porastom mržnje i neprijateljstva prema muslimanima, nešto slično što se dešavalo u odnosu na Jevreje u vremenu uspona nacionalsocijalizma ili nacizma u Nemačkoj u periodu 1933 do 1945 godine, tako da uopšte stvari očigledno idu ka tom smeru da Evropa "traži" novog "Adolfa Hitlera".

Jedina razlika u svemu tome je što ipak muslimani nisu malobrojni kao što su to u svetskoj populaciji bili Jevreji i ukoliko Evropa krene u tome smeru, s već retorikom sve liči upravo na to, muslimani u Evropi ipak mogu računati na pomoć muslimana van Evrope a koji nisu baš brojem za podceniti, nekih milijarda i 700 miliona ljudi ili svaki četvrti čovek u svetu je musliman.

Poslednja izmena:
Srbin jesam.

Sad pitanje nuklearne Nemačke?
Ništa manja opasnost od nuklearne Amerike, Francuske, Britanije, Rusije, Izraela, Severne Koreje, Pakistana, Indije, Izraela?
Ne moze se Srbin zalagati za nuklearnu Nemacku. Gde to ima?

Koliko srpskih zrtava civila zena i dece je pobijeno od strane Nemaca? Izgubili smo trecinu, polovinu stanovnistva i ti si Srbin?

Zašto ne i nuklearna Srbija? Naravno da treba i Srbija da ima nuklearno oružje.
Ne ne ne.

Ti nisi otvorio temu o nuklearnoj Srbiji nego o nuklearnoj nemackoj. Zalio si se i kukao kako je nepravda sto je nemacka nenuklearna. Necemo dalje u offtopic, ja mislim da si negde pogresio. Mada vise puta gresis a sve na stetu srpskog faktora, nije prvi put.

Ne ne ne.

Ti nisi otvorio temu o nuklearnoj Srbiji nego o nuklearnoj nemackoj. Zalio si se i kukao kako je nepravda sto je nemacka nenuklearna. Necemo dalje u offtopic, ja mislim da si negde pogresio. Mada vise puta gresis a sve na stetu srpskog faktora, nije prvi put.

Ništa nije greška, danas se srpski saradnici "okupatora" ili Nemaca veličaju kao heroji, Draža Mihailović, Dimitrije Ljotić, Milan Nedić i dr. Oni koji su suđeni pred sudom su rehabilitirani, oni koji nisu o njima se piše i govori sve najbolje. Znači ipak Nemci nisu neprijatelji? Jer da jesu, ovi nabrojani ne bi sada bili srpski heroji?

Dalje preovlađujuće mišljenje je da je 27 Mart 1941 godine bio katastrofalana greška, britanska podvala Srbima? Znači Nemci nisu neprijatelji?

Poslednja izmena:
Pravi muslmani , po Muhamedu kako glase njegove poslanice , , veruju daje Isus Sin Boziji.
.....................................................................................................................................................
Oni koji misle da su muslimani a ne veruju Muhamedove poslanice pisma , nisu muslimani nego
jedna od po broju recenih sekta pa makar bili punobrojni.

Pravi muslmani , po Muhamedu kako glase njegove poslanice , , veruju daje Isus Sin Boziji.
.....................................................................................................................................................
Oni koji misle da su muslimani a ne veruju Muhamedove poslanice pisma , ni nisu muslimani nego
jedna od po broju recenih sekta pa makar bili punobrojni.
Netačno.

Imati decu je neprikladno za Rabb al-Aalameen (gospodara svetova)

Ne znam nijednu rec vaseg jezika , ali znam one koji znaju sto vi ne znate .
.......................................................................................................................
Ti ne verujes ni tvom Muhamedu , on nije naš mi imamo svoju Srpsku pravoslavnu veru , ali Vi njemu ne verujete.
Da verujete nikad ne bi ratovali protiv Srba, nikad ne bi pretvarali nase bogomolje u dzamije kao Turci .

Poslednja izmena:
Ništa nije greška, danas se srpski saradnici "okupatora" ili Nemaca veličaju kao heroji, Draža Mihailović, Dimitrije Ljotić, Milan Nedić i dr. Oni koji su suđeni pred sudom su rehabilitirani, oni koji nisu o njima se piše i govori sve najbolje. Znači ipak Nemci nisu neprijatelji? Jer da jesu, ovi nabrojani ne bi sada bili srpski heroji?

Dalje preovlađujuće mišljenje je da je 27 Mart 1941 godine bio katastrofalana greška, britanska podvala Srbima? Znači Nemci nisu neprijatelji?
Dobro ajde.

Ali ako djoka nagovori peru da nas bije neprijatelji su ti i djoka i pera?

Ne mozes ici okolo i da kazes da nije fer sto peri ne daju dozvolu da nosi pistolj.

Zakomplikovali smo ali u sustini nisi u pravu.

Back