Muslimani osvajaju Evropu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
m76_1.jpg

Debeli jesi to krenuo u virtuelni orbacun? hahahahha
Ebiga, ja tebi 3-4 zene, hashish, rahat lokum, ti meni metak.cc

Takve teze idiotarije su mislili i Englezi o svojim sugradjanima, bas takve identicne - to su normalni ljudi, isti su k'o mi, sta, ovo ono - pa ovi krenuse da ih dizu u vazduh po metroima i autobusima.

Sve dobri momci iz nekog srednjeg staleza, skolovani, socijalizovani. Svi su se cudili.

Nemas ti veze sa zivotom.

Ti si jedan zadrt covek, sovinista, nacionalno opterecena i mrzacki opredeljena licnost.

Mesas babe i zabe, zamenjujes teze, a na svaki post koji bilo koje od Hrvata ili Muslimana predstavlja kao normalne stanovnike sveta, reagujes provociranjem, postavljanjem slika terorista, i skretanjem diskusije na zlocine, ratove, stradanja, kao da su pobogu svi isti, i kao da su se svi zaverili u nameri da bas tebi uniste zivot.

Mislim da si za svoje godine mnogo nezreo covek, da robujes predrasudama i stereotipima, a da toga nisi ni svestan, i da frustracije tvoje male licnosti lecis prosipajuci praznu slamu po forumima.

Sto se mene tice, svaka dalja komunikacija sa licnostima koje ne korespondiraju sa mojim nivoom inteligencije i otvorenosti u razmisljanju je besmislena, te cu morati da te pozdravim, cak se ni ne nadajuci da ces jednog dana shvatiti koliki ti covece problem sa sobom imas.
:bye:

Pa prema podacima Svjetske banke u skoro čitavoj Evropi vlada bijela kuga, pri čemu je odnos rođene djece po jednoj ženi 1,6 što znači da svaka žena u prosjeku jedva rodi jedno dijete....prosječna starost stanovništva raste...prosječna starost Njemca 2050, ako se ovako nastavi će iznositi 47 godina...Problem koji će nastati je nedostatak radne snage; na jednog radno produktivnog će doći dva radno neproduktivna stanovnika...jedno od rješenja jest i imigracija, ali to je teško politički održivo....ostala rješenja su podići starosne granice za penziju, podići natalitet i to je još najbolje rješenje...Primjer je Švedska koja je uspjela podići natalitet brojnim mjerama koje olakšavaju ženi rađanje i dizanje djece...U Švedskoj gotovo da nema nezaposlenih žena, školovanje je besplatno...od osnovne škole do fakulteta (uključujući i fakultet), muškarci u Švedskoj također uzimaju porodiljsko bolovanje umjesto svoje žene određeni broj mjeseci (mislim da je to čak možda i obavezno) i tako pomažu podizanje nataliteta.
S druge strane prosjek rođene djece u Islamskim zemljama, onim najekstremnijim(Oman,Jemen,Afganistan) prelazi 6 djece po jednoj ženi, a u onim manje ekstremnim je oko 4 djece po jednoj ženi. Natalitet je najveći u Africi i broj stanovnika Afrike će se povećati Za 8 puta u sledećih 100 godina, a broj stanovnika Evrope smanjiti za 3 puta( 7% ukupnog stanovništva). Azija će i dalje biti najmnogoljudniji kontinent sa 2 milijardi ljudi.
Pa Evropa neće dozvoliti toliku imigraciju....ali sad je red na nju i nas (i kod nas vlada bijela kuga) da raznim političkim mjerama podignemo natalitet.....

zanimljivi komentari...!!!
vecina koja ucestvuje u diskusiji nacije poistovecuje sa verom.....ja sam licno ateista...sva moja saznanja do kojih sam dolazio u zivotu temelje se na naucnoj osnovi---nista imaginarno....pored toga previse sam zla video u zivotu da bih mogao da poverujem da bog postoji-----valjda ne bi dozvolio ovoliko nesrece oko nas....ovoliko zla nanetih deci koja nizasta nisu kriva ma kojoj veri pripadali....moja porodica je pravoslavne veroispovesti...pravoslavlje poznajem odlicno,kao i hriscanstvo u celini,o kuranu znam dosta....tuzno je to da sve te vere propovedaju ljubav prema ljudima,a generisu u zivotu kroz versku netoleranciju mrznju...to se nebrojano puta dokazalo....mislim da bi ljudi bili mnogo srecniji kad ne bi postojale kako nacije tako i vere....bar bi tako imali dva razloga manje da se biju i kolju.....idealno bi bilo kad bi se ljudi ponasali u skladu sa deset zapovesti,a ne radili u zivotu sve kontra od njih a istovremeno se kleli u svog boga i molili oprost....ljude treba deliti na dobre i lose shodno osobinama koje poseduju.....

Pa prema podacima Svjetske banke u skoro čitavoj Evropi vlada bijela kuga, pri čemu je odnos rođene djece po jednoj ženi 1,6 što znači da svaka žena u prosjeku jedva rodi jedno dijete....prosječna starost stanovništva raste...prosječna starost Njemca 2050, ako se ovako nastavi će iznositi 47 godina...Problem koji će nastati je nedostatak radne snage; na jednog radno produktivnog će doći dva radno neproduktivna stanovnika...jedno od rješenja jest i imigracija, ali to je teško politički održivo....ostala rješenja su podići starosne granice za penziju, podići natalitet i to je još najbolje rješenje...Primjer je Švedska koja je uspjela podići natalitet brojnim mjerama koje olakšavaju ženi rađanje i dizanje djece...U Švedskoj gotovo da nema nezaposlenih žena, školovanje je besplatno...od osnovne škole do fakulteta (uključujući i fakultet), muškarci u Švedskoj također uzimaju porodiljsko bolovanje umjesto svoje žene određeni broj mjeseci (mislim da je to čak možda i obavezno) i tako pomažu podizanje nataliteta.
S druge strane prosjek rođene djece u Islamskim zemljama, onim najekstremnijim(Oman,Jemen,Afganistan) prelazi 6 djece po jednoj ženi, a u onim manje ekstremnim je oko 4 djece po jednoj ženi. Natalitet je najveći u Africi i broj stanovnika Afrike će se povećati Za 8 puta u sledećih 100 godina, a broj stanovnika Evrope smanjiti za 3 puta( 7% ukupnog stanovništva). Azija će i dalje biti najmnogoljudniji kontinent sa 2 milijardi ljudi.
Pa Evropa neće dozvoliti toliku imigraciju....ali sad je red na nju i nas (i kod nas vlada bijela kuga) da raznim političkim mjerama podignemo natalitet.....

Sve si rekao tacno osim Afrike tamo ljudi nestaju.
Zato su i izmislili sidu a i za Muslimane ce naci resenje.
Znaju oni dobro sta rade tako da od Muslimana ne treba strahovati a kad im nestane nafte nazad na kamile.

Natalitet u Africi je u prosjeku 40 promila i u prosjeku se ra]a 6 djece po ženi, smrtnost se globalno smanjila, medicina je stigla i tamo..U razvijenijim krajevima Maroko, Tunis,Južnoafrička republika natalitet je manji, u prosjeku 4 djece po ženi, a u Nigeriji, Beninu dostiže i 50 promila....Svijet je mnogo ulagao u nerazvijene zemlje...djelimično otuda i ova kriza, ali mnoge nisu željele ograničiti natalitet,odvojiti religiju od države, iako su uzimale pare za razvoj ekonomije,obrazovanja,medicine...Pročitaj Geografija Stanovništva III, World Bank,1997

kakva ogavna tema! koliko sovinizma, netrpeljivosti, vredjanja, uzas jedan.
nazadne religije?:dash::dash::dash:
jel neko cuo sa slobodu veroispovesti? neka svako veruje ono sto hoce, halo bre, to zakon garantuje. ko nece, ne mora.
pravite decu srbi, ako se bojite da cete nestati.
katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back