kazaki
Primećen član
- Poruka
- 640
Imas reputaciju za ovaj post ...
Svaka cast ...
Погодио је, ко прстом у дупе, а?

Ех, шта су ти комплекси...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas reputaciju za ovaj post ...
Svaka cast ...
Dobro je, ti ne vredjash a rekao ti Kurta iz Pariza...![]()
Takve teze idiotarije su mislili i Englezi o svojim sugradjanima, bas takve identicne - to su normalni ljudi, isti su k'o mi, sta, ovo ono - pa ovi krenuse da ih dizu u vazduh po metroima i autobusima.
Sve dobri momci iz nekog srednjeg staleza, skolovani, socijalizovani. Svi su se cudili.
Nemas ti veze sa zivotom.
Pa prema podacima Svjetske banke u skoro čitavoj Evropi vlada bijela kuga, pri čemu je odnos rođene djece po jednoj ženi 1,6 što znači da svaka žena u prosjeku jedva rodi jedno dijete....prosječna starost stanovništva raste...prosječna starost Njemca 2050, ako se ovako nastavi će iznositi 47 godina...Problem koji će nastati je nedostatak radne snage; na jednog radno produktivnog će doći dva radno neproduktivna stanovnika...jedno od rješenja jest i imigracija, ali to je teško politički održivo....ostala rješenja su podići starosne granice za penziju, podići natalitet i to je još najbolje rješenje...Primjer je Švedska koja je uspjela podići natalitet brojnim mjerama koje olakšavaju ženi rađanje i dizanje djece...U Švedskoj gotovo da nema nezaposlenih žena, školovanje je besplatno...od osnovne škole do fakulteta (uključujući i fakultet), muškarci u Švedskoj također uzimaju porodiljsko bolovanje umjesto svoje žene određeni broj mjeseci (mislim da je to čak možda i obavezno) i tako pomažu podizanje nataliteta.
S druge strane prosjek rođene djece u Islamskim zemljama, onim najekstremnijim(Oman,Jemen,Afganistan) prelazi 6 djece po jednoj ženi, a u onim manje ekstremnim je oko 4 djece po jednoj ženi. Natalitet je najveći u Africi i broj stanovnika Afrike će se povećati Za 8 puta u sledećih 100 godina, a broj stanovnika Evrope smanjiti za 3 puta( 7% ukupnog stanovništva). Azija će i dalje biti najmnogoljudniji kontinent sa 2 milijardi ljudi.
Pa Evropa neće dozvoliti toliku imigraciju....ali sad je red na nju i nas (i kod nas vlada bijela kuga) da raznim političkim mjerama podignemo natalitet.....
Sto se mene tice, svaka dalja komunikacija sa licnostima koje ne korespondiraju sa mojim nivoom inteligencije i otvorenosti u razmisljanju je besmislena
Ja bar imam info od brata, znaci iz prve ruke, a ti nemas dovoljno pameti ni da skapiras sta to znaci u odnosu na tvoje vlazne snove o vama mujama kao andjelima"samo to svet jos ne zna"...
Pozdrav![]()
Ne.Samo neću prihvatiti nikakvu nazadnu religiju i isti takav način života.Debeli jesi to krenuo u virtuelni orbacun? hahahahha
Ebiga, ja tebi 3-4 zene, hashish, rahat lokum, ti meni metak.cc