veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
Ovaj freak je realan da ne moze biti realniji
Jadna zivotinja. Ko zna sta mu ovaj radi
Da je u pitanju koza i musliman, znali bismo tačno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj freak je realan da ne moze biti realniji
Jadna zivotinja. Ko zna sta mu ovaj radi
Овдје имамо корисника фејсбук странице, лако је провјерити да ли је он слао ове поруке. Но са једно 99% сигурности могу тврдити да је ово масло Бошњака који је вјероватно украо налог овом Рајковићу и послао ове поруке.
Ајд што је латиница, али упадају у очи сличности у тексту са једним "Данцем" (Бошњаком из Данске) који се знао убацити на један боњолучки форум и слати погане увреде док га не банују, исте фразе ("да крепајете", "дјеца да вам цркавају", "напити крви лично", "све цетници"), исте грешке код знака интепункције, користи само велика слова, могао би бити исти лик.
Но Јанкец ако већ копираш текст са портала "Кликс" (а видимо по коментарима какав је профил читалаца тог портала, и у Српској и у Србији имамо разних коментатора и постова по порталима, но ништа тако ни близу) коректно би било да га убациш у "QUOTE" да знамо да је преузети текст или цитат, а не твој.
Овако ће неко помислити да си то "из своје главе".
postavio sam link na kraju.Zasto bi neko pomislio da sam ja to kucao
No u pravu si. Zavera. De bi Srbin pisao takve pretnje![]()
A kamoli musliman, koji uopšte ne želi da ocrni Srbe na svaki mogući način. Samo nema veze, sve to što radiš je uzaludno![]()
Uh bas treba potruditi da se ocrne pacifisti kao sto su Srbi
Uvek se treba potruditi da nekome nakačiš ono što nije napisao. Sećaš se kad si popio bananu upravo zbog toga![]()
Pa i ne bas. Muslimani se boje Srba.Evo ga cetnicko kolo u sred Teherana. Ima toga koliko pozelis
Janko,ova zastava može stajati u crkvenom dvorištu u Pofalićima,ali hajde budi faca okači je na auto i provozaj se kroz Sarajevo. Ni jednom nakon rata srpski svatovi nisu više nikad okačili zastavu na auto,dok vaši kače ljiljane kroz RS.
Pusti to. Pevas li i ti ovako u drustvu? Ko ce drugi ja cu prvi da pijemo turske krvi?
I ja sam rođen đe džamije nema, Bogu hvala![]()
Što bismo pustili, bolje je da objasnimo kako stvari stoje u realnosti. Dakle, ovo je zastava SPC i stoji na crkvi. Srpsku zastavu niko ne bi mogao da provoza kroz muslimansko naselje, a da ne pogine. Tako da smo i dalje civilizaciono ispred vas svetlosnim godinama, čim ovaj nije šehidio na licu mesta![]()
Sve 5.
Naravno, nikada ne smemo da zaboravimo kakvi ste vi divljaci![]()
Nema vise turskih pita od srspkoga zita
Nema više ni muslimana u Srpskoj, makar ne nelojalnih. Vidiš kako ovi koji prođu "poštuju Dodika i Republiku Srpsku" kad im se fino skrene pažnja na neke stvari
PS. Nisam siguran da li se ovaj izraz "nelojalni" može primeniti na muslimane![]()
Ih da su druga vremena pa da se zguraju u dzamiju i napravi jos jedna ziva lomaca a?
"ИЗВИНИТЕ СРБИ, НЕЋУ НИКАД ВИШЕ... ПОШТУЈЕМ РС И ДОДИКА!" Муслиман се возио градом са заставом БиХ, а онда му је млади Приједорчанин одржао лекцију коју ће памтити заувек! (ВИДЕО)
Срби "са оне стране Дрине" важе за велике патриоте, вероватно баш због ратних дешавања која су се одиграла крајем прошлог века.
Такође је познато да умеју да "брзо плану", посебно ако им неко увреди родољубива осећања.
I ja sam rođen đe džamije nema, Bogu hvala![]()
Nema više ni muslimana u Srpskoj, makar ne nelojalnih. Vidiš kako ovi koji prođu "poštuju Dodika i Republiku Srpsku" kad im se fino skrene pažnja na neke stvari
PS. Nisam siguran da li se ovaj izraz "nelojalni" može primeniti na muslimane![]()
Ako će da sedimo krivo a zborimo pravo, ni Srbi u Mostaru ne očitavaju lekcije ikome,
sve da je kraj njega ultra-rvat, samo će da šuti i da vuče rukav preko Dražinog tatua da ne ispadne.
Srpstvo je srpstvo, al kenjara je kenjara.
U istočnoj Srbiji? De si zemo... :zagrljaj:
Uh bas treba potruditi da se ocrne pacifisti kao sto su Srbi
Не познајеш тај крај очито. Четвртина становника приједорске општине су муслимани и дан данас. Имају читава своја села, има их и у граду. Нико те тамо нормалан неће напасти због налепнице заставе БиХ.