Avetinja
Veoma poznat
- Poruka
- 13.891
dadimar:Sto znam,volim kada imam drugarice sa kojima mogu o svemu da pricam,sexu itd.
A ne kad nekoj pomenem onu stvar,da mi skace na vrh glave![]()
koje glave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dadimar:Sto znam,volim kada imam drugarice sa kojima mogu o svemu da pricam,sexu itd.
A ne kad nekoj pomenem onu stvar,da mi skace na vrh glave![]()

MadonnaGirl:Ej a na cemu?Ja koliko znam nisam davala savete,valjda?????? :?:?
:?
![]()
![]()
![]()
![]()
ah da,upravo toTamplja_90:Šta ćeš...ja sam uvek imala više drugova nego drugarica i uvek će biti tako...devojke umeju da budu mnogo ljubomorne i baš umeju to da pokažu...recimo necju se posvadjati s drugom oko toga ko ima bolje doope ili ko se od nas dvoje svidja nekom tamo dečku)dobro,ovo je mogućeal' mi se još nije desilo
)...A prijatelji(prvi prijatelji) su mi uglavnom važniji od dečka jer s dečkom ću raskinuti a prijatelji će ostati(nadam se...
)

snowflower:Verujem samo u ona musko-zenska prijteljstva od malena... jer i sama imam takvog druga kojeg poznajem otkako i sebe znam. Ali kad sa 20(ili vec koliko) godina upoznas nekoga i kao druzite se , nema tu prijateljstva(u pravom smislu te reci),neko ce od vas dvoje da oseti nesto vise,ili vremenom cak i oboje shvatite da ste jedno za drugo.
Anele:a sta ako ti i tvoj drug iz detinjstva shvatite da ste jedno za drugo,cim se toliko dobro i dugo poznajete i super slazete ???????![]()
Kad_LupimLupim:Iz takvih slucajeva se obicno i radjaju jako dobre veze![]()

Naravno da su moguca...bar ja tako mislim..coeur:Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?
nensy4ever:slazem se da postoje takva prijateljstva..."bez privlachnosti" al' to je bash bash retkost...
Aruena88::? ja ne bih bas znala da odgovorim iz licnog iskustva jer nemam i nikad nisam imala najboljeg ortaka. jedino znam da s kim god sam mislila da neobavezno cavrljam i da je bas ok lik za druzenje - ispadne da me je on samo hteo smuvati i tako...
al jbg verujem u ta prijateljstva i volela bih da imam naj ortaka 
od proshle godine...
njesra...
i tako...