Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem samo u ona musko-zenska prijteljstva od malena... jer i sama imam takvog druga kojeg poznajem otkako i sebe znam. Ali kad sa 20(ili vec koliko) godina upoznas nekoga i kao druzite se , nema tu prijateljstva(u pravom smislu te reci),neko ce od vas dvoje da oseti nesto vise,ili vremenom cak i oboje shvatite da ste jedno za drugo.

Tamplja_90:
Šta ćeš:(...ja sam uvek imala više drugova nego drugarica i uvek će biti tako...devojke umeju da budu mnogo ljubomorne i baš umeju to da pokažu...recimo necju se posvadjati s drugom oko toga ko ima bolje doope ili ko se od nas dvoje svidja nekom tamo dečku)dobro,ovo je mogućeal' mi se još nije desilo :lol:)...A prijatelji(prvi prijatelji) su mi uglavnom važniji od dečka jer s dečkom ću raskinuti a prijatelji će ostati(nadam se...:roll: )
ah da,upravo to :(

snowflower:
Verujem samo u ona musko-zenska prijteljstva od malena... jer i sama imam takvog druga kojeg poznajem otkako i sebe znam. Ali kad sa 20(ili vec koliko) godina upoznas nekoga i kao druzite se , nema tu prijateljstva(u pravom smislu te reci),neko ce od vas dvoje da oseti nesto vise,ili vremenom cak i oboje shvatite da ste jedno za drugo.

a sta ako ti i tvoj drug iz detinjstva shvatite da ste jedno za drugo,cim se toliko dobro i dugo poznajete i super slazete ??????? ;)

Anele:
a sta ako ti i tvoj drug iz detinjstva shvatite da ste jedno za drugo,cim se toliko dobro i dugo poznajete i super slazete ??????? ;)

Pa ja o tome nikad nisam razmisljala,a verujem ni on.Bukvalno mi je kao brat,iako zvuci smesno.On ima devojku vec dugo,i ja imam decka,i meni i njemu su savrsene veze tako da ako se nikad nista nije "nesto" desilo ,ne verujem da ce ikad.Cak i kad nemam decka nkad ne pomisljam na njega na taj nacin.Bar je takav slucaj kod nas dvoje.

Kad_LupimLupim:
Iz takvih slucajeva se obicno i radjaju jako dobre veze ;)

Или много горе - више не будете ни пријатељи/другови!
sign0176.gif

meni je musko zensko prijateljstvo ok, nemam nista protiv toga.........
imam neku ortakinju iz komsiluka koja je dobra riba i koju znam iz detinjstva, cak mi se nabacivala i bilo mi je trulo da bude nesto sa njom jer se nase keve vidjaju svaki dan...........
moj ortak Victor je apsolutno protiv toga, njemu ili ce biti nesto ili nista, ima samo jednu drugaricu, a cak se i sa njom ponekad izvata..........
dok imam ortake koji forsiraju o da treba imati puno drugarica.........
sve to zavisi od coveka do coveka, ja sam po tom pitanju umeren, nisam od onih koji bi svaku odradio, a nisam ni zensko petko

Postoji bar koliko se meni cini ja imam drugaricu koju nikada nisam pomislio da uvatim ili tako nesto e sad sta je u njenoj glavi ja ne znam ali ja mislim da ni ona ne pomislja na tako nesto tako da je musko-zensko prijateljstvo moguce samo ne znam koliko ce to jos da traje :)

Uhhhhh... ja sam najmanje od svih kompetentna da dajem odgovor na to pitanje...
Imam jednog najboljeg druga... i on je bash onako... naj... ali zayeb je shto studira u Amsterdamu :( od proshle godine...
E sad... imah josh jednog... i tu je bilo tamo-vamo, mi smo se sprijateljili a da smo se lozhili jedno na drugo nenormalno... samo shto smo nenormalno dugo bili ~drugovi... i onda smo bili zajedno godinu dana... pa smo o5 bili drugovi... pa smo se o5 smuvali... trenutno smo... hm... ne razgovaramo bash neshto... :cry: njesra...
I josh jednog... s kojim sam super, on ne zhivi u SO... znamo se iz 5nice... ali i tu je oduvek postojala privlachnost... koja se s merom pali i gasi :lol: i tako...
Sve u svemu, mnogo zeznuta stvar, to m-zh prijateljstvo... ne ide mi bash... al' ono... :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back