Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja greska za pc, s obzirom da sam isao u skolu pre za network ta rec pc (personal computer) sam toliko puta napisao da ostane u glavi.

I jesam promenio punoletna u 21 s obzirom da ovde u Americi nemozes prakticno nista raditi sa 18, slobodu dobijas tek kad napunis 21.

I mani se devojke. Sa deckom je vec neko vreme, zive zajedno i jednostavno nema nista lose u tome sto imaju dete. Ako tebi to smeta - tvoj problem, tebe se i tako nista ne pita, njih dvoje ne zive zivot da udovolje tebi nego da udovolje sebi.

EDIT: i niko ne ocekuje od tebe da znas timeline mog zivota. Ali ako kazem da smo udaljeni 1,800 milja, a pritom u mom profile pise da zivim u WI, to znaci da ta devojka nikako ne moze ziveti u Wisconsinu.

naancy90:
brzo je vozio, i skrenuo je u sviju ulicicu, ali je izgubio kontrolu jer je skretao pod velikom brzinom.....
chek' bwe... pa ti prichash o nikoli... ti si iz SD, zar ne?

btw, sorry za offtopic

shto se tiche mushko - zhenskih prijateljstawa, u mom sluchaju su mogutja, ne saaaswim, ali su mogutja :roll:
mislim da je dobro ulagati u takwa prijateljstwa, ona wishe wrede od owih standarnih zhenskih... bla

coeur:
Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?
Yebi musko-zenska prijateljstva!
Bila sam bas super s jednim likom iz razreda, ali ja mislila prijateljski, but nooo, on se zaljubio u mene, poceo da nas zeza ceo razred, ja se pokrila usima, prekinula svaku vezu s njim, sad je malo bolje, razgovaramo, ali kao da niko ne zna na cemu smo, ne znam vise ni ja da li mi se svidja, ili mi je samo prijatelj.........

Ali imam 2 najbolja druga. Oni su iz Nemacke i dolaze ovamo samo na leto. Mi smo najbolji prijateljji i nema niceg vise izmedju nas osim prijateljstva... Jednostavno, gledamo na drugog kao na brata ili sestru....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back