Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
coeur:
Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?
Sto se mene tice mislim da su moguca, ali nose mnogo veliki rizik od gore pomenutog privlacenja. E sad... s obzirom na to gde nam ide ovaj svet nisu nista opasnija od istopolnih prijateljstava jer i tu moze da se javi privlacnost :SmajliKojiSeGadi:

Ali morate da se slozite da drugovi mogu da budu mnogo bolji od drugarica. Nema ljubomore zbog lepse frizure, suknje, ne moze da ti uzme decka,moze bolje da ti protumaci ponasanje tvog decka od drugarice... Prosto, nema ljubomore i zavidnih drugarica ako sye u necemu bolje od njih, a toga ima dosta.

ja imam mnogo prijatelja (muskih) i to super funkcionise...mnogi od njih imaju duge veze,ali ako dodje neka nova cura,cesto je ljubomorna....jednom je jedna htjela raskinuti s mojim najboljim drugom zbog mene,ali sam joj ja sve potanko objasnila
iskreno,vise volim svoje drugove od mnogih drugarica...ljepse se osjecam kad sam s njima 8-)

Naravno da je moguce. Ja sam upoznao jednu nasu devojku kada sam tek dosao u Ameriku (pre vise od 7 godina) i dan danas smo drugovi. Ja imam 22 godine, ona ima 20, ali se nismo videli zadnje 4 godine jer smo udaljeni 1,800 milja. Cujemo se sa vremena na vreme, ona zivi sa deckom i ima kcerku. i videcemo se sad na leto.

nema nishta loshe.

samo sam ja mislio da nema gore selendre od ove moje vojvodine.
ali ima. viskonsin. shta je to? East Side? kod Kanade? mogu da mislim kako je kod juzhnjaka u teksas. super modernom tehnologijom oplode klinke pre puberteta?

Keeper:
nema nishta loshe.

samo sam ja mislio da nema gore selendre od ove moje vojvodine.
ali ima. viskonsin. shta je to? East Side? kod Kanade? mogu da mislim kako je kod juzhnjaka u teksas. super modernom tehnologijom oplode klinke pre puberteta?

I nema gore selandre od Vojvodine. Ziveo sam tamo na kratko.

Drugo, ja sam u Wisconsinu, a jesi li mozda primetio da sam napisao da je ta moja drugarica udaljena 1,800 milja od mene? Ajde ako nisi vrati se i procitaj ponovo. Pa racunaj 1,800 zapadno od Wisconsina gde je. Mozda i pogodis drzavu.

Trece, u celoj Americi je situacija takva. Ne kazem da ima mnogo slucajeva da devojke zavrse trudne pre nego sto skolu zavrse, ali se desava.

I cetvrto, koliko devojaka u Srbiji imaju decu pre 21.?

p.c. vidim da ti geografija nije jaca strana.

garant ja znam timeline tvog zhivota pa da znam kad si ti bio tamo a kad tu :)
jest' sad cju da rachunam.
kolko klinki ovde zatrudni pre no shto postanu punoletne? pa izuzev romkinja ne znam nijednu. ti znash ;-)

p.c. ja sam za deset sekundi saznao gde je tvoje selo. a pitaj nekog tvog trapera da nadje vojvodinu i daj mu sve atlase i internet, trebacje mu pola sata da prokljuvi :lol:

p.c.2 .... nije p.c. nego p.s..... jel ti idesh na neki koledz gde uchish za drvosechu? tamo nikad nisi chuo za post scriptum? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back