Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Uuuu! Ne smeta ti to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, pokusala sa da ga odvojim od toga zbog njega, ali....nisam uspela..krivo mi je zbg njega, ali meni ne smeta...mnogo ga volimPajper:Uuuu! Ne smeta ti to?

nikola je poginuo, nikola je brat mog bivsegPajper:Cek,a koji je sada ovo nemanja...? Na "Za nas" si rekla da je nemanja poginuo...
Sto se mene tice mislim da su moguca, ali nose mnogo veliki rizik od gore pomenutog privlacenja. E sad... s obzirom na to gde nam ide ovaj svet nisu nista opasnija od istopolnih prijateljstava jer i tu moze da se javi privlacnost :SmajliKojiSeGadi:coeur:Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?
A malopre sam bas lupila! Ok,sad sam skontala!naancy90:nikola je poginuo, nikola je brat mog bivseg
a nemanja je moj najbolji drug iz osnovne
naancy90:nikola je poginuo, nikola je brat mog bivseg
a nemanja je moj najbolji drug iz osnovne

brzo je vozio, i skrenuo je u sviju ulicicu, ali je izgubio kontrolu jer je skretao pod velikom brzinom.....MadonnaGirl:Jadan....kako je poginuo???????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
naancy90:naravno da su drugari bolji od drugarica...
Keeper:dete sa dvajes? ojha.
sad ide ono......
boooooooooooorn in d Ju Es Eeeeeeeej-eaah.

Keeper:nema nishta loshe.
samo sam ja mislio da nema gore selendre od ove moje vojvodine.
ali ima. viskonsin. shta je to? East Side? kod Kanade? mogu da mislim kako je kod juzhnjaka u teksas. super modernom tehnologijom oplode klinke pre puberteta?