Jao, komplikovani su:-( Odgovara mi jer su tako osecajni, a sa druge strane....namucucu se :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavodljiva1976:sibirska:zavodljiva1976:sibirska:zavodljiva1976:ja sam SKORPIJA
podznak DEVICA
mesec VODOLIJA
venera STRELAC
mars SKORPIJA
2.kuca VAGA
Riba ti je idealan partner, šta kukaš:wink: Što naglašavaš 2.polje?
Ma,ne kukam.....
![]()
Nemam pojma sto ga naglasavam,jedna me je pitala za to 2.polje,pa rekoh,mozda trebam da kazem?
A po cemu mi je riba idealan partner? Slazem se i sa bikovima,rakovima,devicama...
Zato što ti je polje braka u ribama...Bik-škorpija je najidealnija od 144 kombinacija zodijaka. Tako kažu, mada ja sam bik, i škorpije... :? , no nebitno. Za sex je definitivno najbolji bik, pogotovo što ti je mars u škorpiji! To ti je po principu mars-venera u spavaćoj sobi, tj. mnogo dobro.
Device mogu da provale tvoju stidljivost(asc. u devici), koju kamufliraš ekscentričnošću (mesec u vodoliji) i u njih imaš poverenja.
Rakovi su i emotivni i realni u isto vreme, tako da su i oni interesantan izbor u tvom slučaju.Hvala....a otkud znas da mi je polje braka u ribama? A jeste,da znas! :wink:

Devil_bre:e pa ovako... ja sam riba...riba-rak 8) ... bilo mi je zadovoljstvo da čitam vaše postove...pronašao sam se u svakom pomalo...
:wink:
), moze se reci da stvarno znaju da vole tu nema sta, ali yebote pateticari su do bola. Ta lik je nemalo broj puta plakao predamnom, kad sam raskinula pretio da ce se ubiti, pravio mi scene po kaficima placuci ispred svih, bacajuci se na kolena i da ne nabrajam....uh, jedva sam ga se otarasila. Zbog njega ribe su mi se definitivno smucile i znam da je glupo verovati u horoskope ali iskreno kad cujem da je neko riba u horoskopu odmah to privuce njega kao losu uspomenu.sibirska:Devil_bre:e pa ovako... ja sam riba...riba-rak 8) ... bilo mi je zadovoljstvo da čitam vaše postove...pronašao sam se u svakom pomalo...
Jub za tebe...:wink:
Nina2:Ta lik je nemalo broj puta plakao predamnom, kad sam raskinula pretio da ce se ubiti, pravio mi scene po kaficima placuci ispred svih, bacajuci se na kolena i da ne nabrajam....uh, jedva sam ga se otarasila. Zbog njega ribe su mi se definitivno smucile i znam da je glupo verovati u horoskope ali iskreno kad cujem da je neko riba u horoskopu odmah to privuce njega kao losu uspomenu.

Nexus 6:Nina2:Ta lik je nemalo broj puta plakao predamnom, kad sam raskinula pretio da ce se ubiti, pravio mi scene po kaficima placuci ispred svih, bacajuci se na kolena i da ne nabrajam....uh, jedva sam ga se otarasila. Zbog njega ribe su mi se definitivno smucile i znam da je glupo verovati u horoskope ali iskreno kad cujem da je neko riba u horoskopu odmah to privuce njega kao losu uspomenu.
evo, ja sam riba u horoskopu...pa mi ne bi palo na pamet da tako nesto uradim...
bivsi decko ti je izgleda bio riba i van horoskopa...![]()
vrlo moguce. Ali da dodam da je prema devojci pre mene bio otrov tako da sam u rebusu :?Nina2:uh, jedva sam ga se otarasila. Zbog njega ribe su mi se definitivno smucile i znam da je glupo verovati u horoskope ali iskreno kad cujem da je neko riba u horoskopu odmah to privuce njega kao losu uspomenu.
10destiny:Nina2:uh, jedva sam ga se otarasila. Zbog njega ribe su mi se definitivno smucile i znam da je glupo verovati u horoskope ali iskreno kad cujem da je neko riba u horoskopu odmah to privuce njega kao losu uspomenu.
Pomozi!!! Kako si uspela da se izvuces iz toga,a da ne napravi neku glupost sebi? Molim te....Ja prolazim kroz sve to, a pritom sam jedan Ovan (podznak Vaga), tako da mi je jako tesko...
Hvala :wink:
Nina2:Ali da dodam da je prema devojci pre mene bio otrov
Nexus 6:Nina2:Ali da dodam da je prema devojci pre mene bio otrov
jel' ti to on pricao? :wink:
Nina2:Da li ti zaista delujem toliko naivno?![]()

Nexus 6:Nina2:Da li ti zaista delujem toliko naivno?![]()
ne delujes naivno ...
pogotovo ne sa tim topom sa slike...![]()
JJ:samo se iskreno nadam da je otisao nekom drugom da zagorcava zivot