Muško muški fizički kontakt

OcitiMazohista

Ističe se
Banovan
Poruka
2.531
gde vam je granica u izražavanju bliskosti sa svojim prijateljima?
jel se ljubite kad se pozdravljate, jel se grlite, tapšete po ramenima, stiskate ruke ili samo verbalno komunicirate?
jel dr.kate zajedno, idete goli jedni pred drugima u određenim situacijama?
jeste videli ****** svog najboljeg druga?
molim da se temi pristupi savršeno ozbiljno.

Sta znam, izgrlis nekog kada ga ne vidis dugo vremena, familija se i izljubi, na svadbi ili sta vec, u Srbiji je manje-vise obicaj da se tako rodbina izljubi kada se vide.
Sto se drugova tice, obicno se i ne zdravim, osim ako ne cestitam nesto.

Gledanje u kitu i ostalo vec ulazi u intimu, nismo toliko bliski :D

Procitao sam negde da je pre, tamo mozda jos pre 1950 odlika maciozma bila bliskost izmedju muskaraca, tipa zagrle se, sede jedan drugom u krilu, i niko to tada nije video kao nesto zensko ili gay. I u ovim gangsterskim filmovima, mafioze se uvek grle medjusobno, valjda neka odlika postovanja, bliskosti.

Illiadegaulle.jpg

Nakon rukovanja dođe zagrljaj ali sa jednom rukom i tapšanjem po leđima kao iskaz poštovanja dok se drugom rukom ruka ne pušta, ali to se radi samo sa ljudima koje poštuješ. Tako da to praktično i nije grljenje, više se nasloniš na nekoga.

jel se ljubite kad se pozdravljate, jel se grlite, tapšete po ramenima, stiskate ruke ili samo verbalno komunicirate?
sve sam ih otero mnogo su se lozili na mene neodoljiv sam prosto

Pa klasika,rukujemo se i to je to.Ako se sa nekim dobrim drugom ne vidim dugo padne i neki spontani zagrljaj.Nisam nesto nikada ni razmisljao o tome.Ljubimo se ono tri puta na slavama i tako tim veseljima.
Inace ne zanima me niciji sadrzaj gaca tako da bez dr,kanja zajedno i tako tih nudistickih egzibicija.
Mislim da nekako najvise fizickog kontakta imam sa svojim drugovima kada igramo fudbal ili basket.

Moje musko drustvo(sa kojim sam odrastao) se ljubi samo kada cestita nesto, padne tu i neki polu zagrljaj polu tapsanje po ramenu(onako drugarski)..
Ne dr.amo, pojedinima sam i vidjao pisu ali toliko retko i davno da se ne secam ni sta sam video,znaci nemamo obicaj da se setkamo goli.....
Desi se da neko nekog lupi po dupetu ali to ima strogo humoristicki karakter, ja to ne radim...

Šta si ti našao ovde da pitaš takva pitanja, ovde su ti sve mužjaci sa 2 žene i 4 ljubavnice što prcaju po smenama...kakvo crno pipanje i grljenje...

Šta si ti našao ovde da pitaš takva pitanja, ovde su ti sve mužjaci sa 2 žene i 4 ljubavnice što prcaju po smenama...kakvo crno pipanje i grljenje...

Dal' imaju 2 žene i 4 ljubavnice ili ribicu gledaju samo na ekranu je nebitna činjenica za ovo pitanje jer postoje neka nepisana pravila čestitanja,pozdrava i sl. kojih se uglavnom svi pridržavaju i znaju....da ne kažem da su urođena. Zato je tema....pa recimo prilično besmislena.

Ljubljenje jedino prilikom cestitanja nove godine.
Rukovanje pri susretu i rastanku.
Grljenje jedinu u slucaju ad se duze ne vidimo i da postujem coveka do mere, osim jednog zbog medjusobnog odnosa velicina da ne pomisli da ga maltretiram.

Sto se sadrzaja gaca tice, ne zanima me ko sta ima.

Dal' imaju 2 žene i 4 ljubavnice ili ribicu gledaju samo na ekranu je nebitna činjenica za ovo pitanje jer postoje neka nepisana pravila čestitanja,pozdrava i sl. kojih se uglavnom svi pridržavaju i znaju....da ne kažem da su urođena. Zato je tema....pa recimo prilično besmislena.

A pit'o je on i da l' virimo jedni drugima u gaće, da l' se samozadovoljavamo zajedničkim snagama...

Mrzim svaki nepotreni kontakt telom, bilo sa zenom, bilo sa muskarcem, osim sa pit bulovima :mrgreen: Niti bih ikada mogao da jebbem najlepsu zenu na svetu sa drugim muskarcem. Sama pomisao da gledam u golog muskarca pa makar tu bila i najlepsa zena, izaziva mi konfuziju i demotivise me. Ako ne racunamo rukovanje, onda se sa muskarcom "poljubim" samo na slavi ili svadbi.

Back