DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
samo se ti teši 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

polako...zapamti reči DeeLite-a...pa jednog dana kad se budeš izdovatala sa švalerom seti se mene
il kad presahneš i kad pomisliš e demi je mlados što reče ona baba iz vica žao mi što nisam nudila

Фолирање, као - радије би гледале женски стриптиз...![]()
Nis ti videla Covija ša radi...Kad ga pozovu,upadne,pokreše i crta!ne svidja mi se. muskarac treba da bude ratnik, a ne to...sta god.
takvog ne dozivljavam kao muskarca.

Vise su mi seksi ovi sto ne djuskaju goli i sto nose domacinske gace.
Taj nije sexy ni bRezobrazan, pa možeФолирање, као - радије би гледале женски стриптиз...![]()

Ne vidim u cemu je problem i neko cudo,ako postoje i muski striperi.Od vajkada zene-devojke striptizete,skidaju se tokom nocnih programa barova.
Ako je interesantno golo zensko telo,onda je logicno,da i zenska populacija,zeli da uziva u skladnim telima muskih stripera.
Ne bih rekao da su devojke na snimcima "gospoje". Uglavnom su prave seks-bombe latinoamerikanke uz poneku belkinju i crnkinju.
Taj nije sexy ni bRezobrazan, pa može![]()
![]()

Ne kapiram muški striptiz,čemu sluzi
kad kod muških samo jedan deo
zavredjuje paznju![]()
MjokБит стриптиза није она ствар већ еротски плес и целокупна представа.

E dogovoreno. Idemo mi ženske na ženski striptiz. Koto obećala, a ja pamtim.Od muškog striptiza bio bi mi zanimljiviji ženski.
I uvek sam htela da odem sa nekim od svojih muškaraca na ženski striptiz, no ništa od toga... mislim da su mislili da se zahebavam![]()

Ne kapiram muški striptiz,čemu sluzi
kad kod muških samo jedan deo
zavredjuje paznju![]()
Dogovoreno!E dogovoreno. Idemo mi ženske na ženski striptiz. Koto obećala, a ja pamtim.![]()