Muski striptiz

polako...zapamti reči DeeLite-a...pa jednog dana kad se budeš izdovatala sa švalerom seti se mene :rumenko:
il kad presahneš i kad pomisliš e demi je mlados što reče ona baba iz vica žao mi što nisam nudila

muskarci ili zene?
Magic_mike.gif

sve dozvoljeno ne?

Nisam bila u prilici da ih gledam, a nemam ni truncicu zelje za tim. Mislim da bi umrla od smeha samo kad bi mi neki izleteo u onim tesnim tangama, a jos kad bi poceo tu da se vrcka... :lol: Vise su mi seksi ovi sto ne djuskaju goli i sto nose domacinske gace.

Ne vidim u cemu je problem i neko cudo,ako postoje i muski striperi.Od vajkada zene-devojke striptizete,skidaju se tokom nocnih programa barova.
Ako je interesantno golo zensko telo,onda je logicno,da i zenska populacija,zeli da uziva u skladnim telima muskih stripera.
Mozda bi bilo dobro,kada bi se politicari takodje skidali goli,na nekim medjunarodnim skupovima,pa da njihovi glasaci,na
osnovu vidjenih "trofeja" svojih izabranika (ko raspolaze vecim adutima),formiraju o njima svoje misljenje.Neko je rekao
od poznatih:sve sto je ljudsko,nije mi je strano.

Poslednja izmena:
Ne bih rekao da su devojke na snimcima "gospoje". Uglavnom su prave seks-bombe latinoamerikanke uz poneku belkinju i crnkinju.

ako se nagledaš tih klipova dovoljno videćeš da se najčešće pričešćuju jedne te iste
od ostale publike samo pijane domaćice bez seoskih uzdi jer su sade u veliki grad a i pop daleko
oću kažem jedni te isti kurtchevi i jedne te iste pušačice koje su tu da se prime naivčine kao ti

Krstarica ima evergreen teme koje se godinama otvaraju nanovo
"da li su jači Rusi ili Amerikanci"
"da li su bolji Srbi ili Hrvati"
"Zašto je vatikan priznao postojanje vanzemaljaca a SPC ne priznaje Crnu Goru i gejove iz svojih redova"
"Koliki je dovoljan za devojku da se odma zaljubi"
"obrijano ili rutavo"
"ako Bog oprašta grehe zašto ih ne činiti?"
"da li možete pokrenuti ozbiljan biznis a da niste deo piramide?"
"zašto posle studija niko nije inženjer u svom selu?"
"zašto ni na jednoj paklici cigara ne piše može se dobiti kancer penisa?"
"da li su vakcinisani sa četri injekcije manje pre trideset godina danas zaštićeni ili mogu da se razbole?"
"imaju li ružni pravo na ljubav i poštovanje?"
"da li samo mladi i lepi smeju da rade i da pazare?"
"da li ste ikada naišli na menadžera preko 40 godina starosti i kako su završili?"
"da li će me devojka odbije pošto malo zanosi ulevo u punoj erekciji?"

i mnoge slične

ali nikad, ponavaljam, nikad, tema o muškom striptizu nije imala ovoliko komentara
misija žute štampe je uspešno obavljena posle 15 godina bombardovanja u zdrav mozak

Back