MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze, ali najgore ako je samosvesna zrela na polozaju ima neki ststus drzi do svog ja pocnes sa tim infantilnim: a jel maca danas nesto lose volje, oces neki mali lekic ili da skuvam supicu od pilenceta da tiba ne bolucka :hahaha:

tad popizde...

Ša se sekiraš ... ŽŠ, mogu samo da troše ovu M civilizaciju, ne mogu da je izgrađuju

Isto kao što liberal troši konzervativističku republiku. !

Ja bih voleo da postoji negde Ž.civilizacija (matrijarhat), pa da odem tamo na GO i odmorim se malo .... :hahaha::rotf::zcepanje:

to bi bilo uzivanje ovo ozbiljno mislim. zamisli amazonke oko tebe sve do jedne izvajane i nabildovane, kult tela i lepote a ti slikar i udaras im ceznju na romantiku ono na sta su najslabije jer ih niko tako ne dozivljava a intimno se bore sa sobom da to priznaju.... i kad priznaju pocnu prvo da slabe pa da se goje i postanu obicne zene sa strijam celulitima i tako to... ali emotivneeeeeeee :lol:

Nisam zadovoljna kako se ovo odvija..mnogo bezobrazluka..a tome pribegavaju ljudi kojima nedostaje fond reci:evil:
pa se sluze prostotama umesto argumenata..:think:

:hahaha:да,да,не умеју да цене насушне врлине вагинално"сналажљивог"пола:think:,не увиђају ту"лепоту"од силних потпетица,боја на лицу и коси,шишки до обрва(весна "бабић"),стезника,уложака,....:bye:

:hahaha:да,да,не умеју да цене насушне врлине вагинално"сналажљивог"пола:think:,не увиђају ту"лепоту"од силних потпетица,боја на лицу и коси,шишки до обрва(весна "бабић"),стезника,уложака,....:bye:

Imam za tebe jednostavno rešenje..vataj se onih bez potpetica, boja na licu, kosi, šiški do obrva i nazad, po mogućstvu najbolje je kad imaju bradu i brkove...tad su baš sehi,
iz iskustva ti velim...:malav:

Mislim, aj mi objasni kako to misliš vaginalno snalažljivog pola?
Uostalom, kako bi izgledao po tebi taj drugi, po tebi verovatno bolji, vaginalno nesnalažljivi pol?..:think:...
Kod te vaginalno nesnalažljive populacije jel vagina na izvolte ili....te ja nisam dobro razumela...mislim, daj bože da nisam...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back