Procitaj potpis i ajde setnja.pa ko je rek'o da zelis?e odlicno treba nam jedna takva nadrkana ko ti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj potpis i ajde setnja.pa ko je rek'o da zelis?e odlicno treba nam jedna takva nadrkana ko ti

Procitaj potpis i ajde setnja.
ja sam ovde duze od tebe,mislim da nisi za ovu temu ne uklapas se jednostavno u ovaj koncept,zlonamerna si, nisi opustena,ovo je sve zezancija a ti tazis kavgu i sukob,ja tebe nemam ovlasti da teram odavde niti hocu,bas me briga,ali cu te rado zaobici. Nisam zadovoljna kako se ovo odvija..mnogo bezobrazluka..a tome pribegavaju ljudi kojima nedostaje fond reci
pa se sluze prostotama umesto argumenata..![]()

Nisam zadovoljna kako se ovo odvija..mnogo bezobrazluka..a tome pribegavaju ljudi kojima nedostaje fond reci

e fala bogu.zbogom![]()

postoji tema zenski sovinizam?
ili razlika izmedju zenskog i muskog ?

E bas se slatko ispricaste

E bas se slatko ispricaste
Moze matrijarhat.Idite na Tibet u Ladake.tamo vlada matrijarhat.Koga zanima eto srece,ionako imaju visak muskaraca,
pa jedna zena ima bar tri muza..![]()
Nisam zadovoljna kako se ovo odvija..mnogo bezobrazluka..a tome pribegavaju ljudi kojima nedostaje fond reci
да,да,не умеју да цене насушне врлине вагинално"сналажљивог"пола
,не увиђају ту"лепоту"од силних потпетица,боја на лицу и коси,шишки до обрва(весна "бабић"),стезника,уложака,....
да,да,не умеју да цене насушне врлине вагинално"сналажљивог"пола
,не увиђају ту"лепоту"од силних потпетица,боја на лицу и коси,шишки до обрва(весна "бабић"),стезника,уложака,....
![]()

...