- Poruka
- 14.452
ma aha manipulacija..nego jel mi se cini kazem moozda da pored toga sto su i samopouzdane jos su i malo tvrdoglave.gratis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa moze se reci, bar za ove mojih godina![]()
mada nema pravila vise,ni klinke vise to sto su nekad bile..cak su i ove zrelije zene naivnije od njih phehe to vam je vasa borba(zenska emancipacija)dala cvrc prc
izgleda da je neko gladan..sendvic.jel neko spomenuo sendvic![]()

kojih godina jel da pitam?mada nema pravila vise,ni klinke vise to sto su nekad bile..cak su i ove zrelije zene naivnije od njih phehe to vam je vasa borba(zenska emancipacija)dala cvrc prc
![]()

znaci nesto izmedju.. bice opet neka asocijacija na sendic
jel oce neka od vas pravih zenetina i feministkinja da ode do kuhinje da mi napravi sendic i donese ladno pivo sad ce tekma 
... jelde Tetka Poli, dženerejšn moja.... 

Vidis li ti ovo Mystik,genaracijo moja....Samo aluzije oko seksa..kod ovih mladunaca.udarili hormoni.
Ali neka se deca igraju...nigde veze sa sovinizmom,ili to lija zambija,ko svaka lija,navlaci plen...
pa kad zada udarac,nece zrtvica znati sta ga je snaslo.
@Arhimed ne odstupa...on je cvrsti Sovinista....dobice orden rada.![]()

Kad ovo pročita Barbi umesto ordena ne gine mi sendvič.![]()
Prijatelju moj šovinistički, drži se , ne daj se..... ustvari malo možeš i da se daš ! ...![]()
Ma dao bi se ja samo da neka hoće. Ja sam laka roba kad su žene u pitanju.![]()
....i ne treba da se daš, nedajj se zinat !!!! 
...gravitiram u njihovu kosmičku singularnost i crnu rupu ...

Arhimede,ti si grozomorni sovinista,ja tek sada otkrivam..perfidni muski sovinista..
Tebe cemo Barb bejbi i ja da stavimo u dvostruki sendvic, i slatko da te konzumiramo![]()

Stvarno !
Glupave su one, ej, samo da ti kažem, pametan si mlad si , bogat, slavan ....mnogo se femkaju , a nisu ni za pola to što imaš, kako po telu tako i po duši, .... pih........i ne treba da se daš, nedajj se zinat !!!!
Ja sam težak ko zemlja, odmah padam .......gravitiram u njihovu kosmičku singularnost i crnu rupu ...
![]()

..samo ih gledam kako se fino nemeštaju u red za tranžiranje pa da ulete u sendvič...kao slučajno...
Nama dvema ostaje samo da![]()
gde i pomenuh taj sendvic sad se svima iluzionistima osladilo,a od toga nista naravno 
cccZnam da kuvam i nije mi problem. Ostale kucne poslove ne volim
Kad je oplodnja u pitanju, ipak bih vise volela muskarca, pa makar sovinistu..bilo bi zanimljivo baratati sa takvim![]()
treba to..maziti