MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgleda da je neko gladan..sendvic.jel neko spomenuo sendvic :mrgreen:

ako nista, mozes da mastas :lol:

kojih godina jel da pitam? :lol: mada nema pravila vise,ni klinke vise to sto su nekad bile..cak su i ove zrelije zene naivnije od njih phehe to vam je vasa borba(zenska emancipacija)dala cvrc prc:mrgreen:

25<moje godine<30 ...malo matematike :mrgreen:

to su te zene sirokih shvatanja :lol: znaci nesto izmedju.. bice opet neka asocijacija na sendic :mrgreen: jel oce neka od vas pravih zenetina i feministkinja da ode do kuhinje da mi napravi sendic i donese ladno pivo sad ce tekma :ceka:

1982027_700914373290271_9018103206354799331_n.jpg

Vidis li ti ovo Mystik,genaracijo moja....Samo aluzije oko seksa..kod ovih mladunaca.udarili hormoni.

Ali neka se deca igraju...:roll: nigde veze sa sovinizmom,ili to lija zambija,ko svaka lija,navlaci plen...

pa kad zada udarac,nece zrtvica znati sta ga je snaslo.:eek:

@Arhimed ne odstupa...on je cvrsti Sovinista....dobice orden rada.:zcepanje:

Vidis li ti ovo Mystik,genaracijo moja....Samo aluzije oko seksa..kod ovih mladunaca.udarili hormoni.

Ali neka se deca igraju...:roll: nigde veze sa sovinizmom,ili to lija zambija,ko svaka lija,navlaci plen...

pa kad zada udarac,nece zrtvica znati sta ga je snaslo.:eek:

@Arhimed ne odstupa...on je cvrsti Sovinista....dobice orden rada.:zcepanje:

Kad ovo pročita Barbi umesto ordena ne gine mi sendvič. :rotf:

Ma dao bi se ja samo da neka hoće. Ja sam laka roba kad su žene u pitanju. ;)

Stvarno !
Glupave su one, ej, samo da ti kažem, pametan si mlad si , bogat, slavan ....mnogo se femkaju , a nisu ni za pola to što imaš, kako po telu tako i po duši, .... pih.... :cool: ....i ne treba da se daš, nedajj se zinat !!!! :rtfm:

Ja sam težak ko zemlja, odmah padam .... :rotf:...gravitiram u njihovu kosmičku singularnost i crnu rupu ... :D:D:D

Stvarno !
Glupave su one, ej, samo da ti kažem, pametan si mlad si , bogat, slavan ....mnogo se femkaju , a nisu ni za pola to što imaš, kako po telu tako i po duši, .... pih.... :cool: ....i ne treba da se daš, nedajj se zinat !!!! :rtfm:

Ja sam težak ko zemlja, odmah padam .... :rotf:...gravitiram u njihovu kosmičku singularnost i crnu rupu ... :D:D:D

Glupost je moje srednje ime..:flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back