MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dusho,ne mislim na batine ali zna se ko kosi ko vodu nosi ( moze i po guzi ponekad za nevaljalice) :perv: nego..zena uvek treba biti mila slatka da dragi da duso (pod uslovom da doticni nije mamlaz) poput dusevne hrane coveku koji ce njen zivot uciniti sigurnim i srecnim,cvrsta ruka je samo figurativno

Misliš "ko vozi traktor a ko otvara kapiju"?:lol:
Vi muški stalno govorite o muškarcu-osloncu, muškarcu-zaštitniku nejači, muškarcu-hranitelju (radi i zarađuje više od žene), muškarcu-odlučnom, hrabrom, samosvesnom... a naokolo, gde god se okrenem samo "patofne", "mama zna najbolje", "lenj sam i glup i time se ponosim", "guzonjin sam sin i to je dovoljno", "ja bih da budem bogat i uspešan al me mrzi da dignem dupe sa kauča", "dodaj mi pivo i pomeri se malo da vidim tv"....muškarci.

I gde su onda ti kojima treba da trepćem, pravim omiljene kolače, i budem mazna i slatka? Bih ja, ali teško da me na takve akcije inspirišu "hoću piškim, neću piškim" i "šimpanza se udara po grudima i maše ključevima od mercedesa" tipovi.:)

Ja više nikom ne verujem..jedino tako neću pogrešiti sasvim sigurno..:lol:

Lepo je biti žena!
Dok smo malene pletu nam kikice, štrikaju šeširiće, šiju haljinice na cvetiće..milina !
Nešto kasnije kreću sa savetima da budemo poslušne, dobre, pedantne, fine, ispeglane, našminkane, doterane....iii pametne?

I sve je to ok ali ako je žena pametna..e, tu dolazi do belaja i rasprave na ovu temu..:mrgreen:

Ja više nikom ne verujem..jedino tako neću pogrešiti sasvim sigurno..:lol:

Lepo je biti žena!
Dok smo malene pletu nam kikice, štrikaju šeširiće, šiju haljinice na cvetiće..milina !
Nešto kasnije kreću sa savetima da budemo poslušne, dobre, pedantne, fine, ispeglane, našminkane, doterane....iii pametne?

I sve je to ok ali ako je žena pametna..e, tu dolazi do belaja i rasprave na ovu temu..:mrgreen:

Neeee, do belaja dolazi ako je žena pametnija nego što treba, odnosno nije za nju dobro da bude pametnija, ili da pokaže da ima malo više sive mase no što je preporučljivije jer kako će opstati (čitaj "udati se i roditi decu", što je sveta žeMska dužnost) u svetu u kojem vladaju muškarci?
Zamisli budeš pametnija od muža? Bruka bre!:lol:

Neeee, do belaja dolazi ako je žena pametnija nego što treba, odnosno nije za nju dobro da bude pametnija, ili da pokaže da ima malo više sive mase no što je preporučljivije jer kako će opstati (čitaj "udati se i roditi decu", što je sveta žeMska dužnost) u svetu u kojem vladaju muškarci?

A el ima takvih, missim...zena:manikir:

Ja poznajem puno pametnih zeMskih, sve su jos...neudate:aha:, meni kazu, nisi dovoljno glup da se udamo za tebe:sad2:

Bruka nevidjena..:zcepanje:

Pileeee...:zag:

Dok se pametuje propuste se neke druge važne stvari.

Muškarci kakve snevate su već kod pametnijih žena.

Otac sam i učim decu da se bračni saradnik bira po tome koliko je spreman da sarađuje.

Ako dva konja vuju kola u istom pravcu to je dobro jedino u slučaju da se i smer poklapa.

Ako su smerovi različiti svaki konj zavši na drugom kraju ulice.

Nije uvek jednostavno i zahteva stalni trud ,razumevanje i ljubav, što podrazumeva i spremnost na preuzimanje tereta .

Rešenost je mošda najtačniji izraz za opisivanje tog stanja,

Samoživost je slikovit izraz koji oslikava suprotni životni stav.

to si na zalost u pravu,ja se kao muskarac stidim svog pola koji tim ocima posmatra zenu,apsolutni prioritet ima zena sa stavom i glavom, samo primitivnim budalama smeta ono na sta bi trebali biti ponosni ali postoji i drugi problem,mi.muskarci smo kao bebe i kad resimo da stvorimo dom i porodicu trazimo apsolutnu zeninu posvecenost (sebicno da ali i zene traze isto ?) i zena nema zasto da strahuje jer od vajkada je bilo i bice da muskarac je jaci snazniji takva je i porodica,jeste,muskarac kao stup i oslonac a zena kao zena jeste domacica bilo da je glupa ili pametna,ovaj narod unakazen je zadrtoscu i ta zadrtost kod muskarca izaziva strah da ce sto je zena jaca porodicna toplina biti sve slabija sto je naravno besmislica jer porodica funkcionise kao zajednica i ako oboje usmere svoju energiju i intelekt pa to podele sa onim sto osecaju nesto ce i da uspe.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back