a sto bi bila drugacija ako nema potrebe za tim srce,pravi muskarac to i nece traziti od nje,sama ce hteti da guguce,eeeh utopija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dusho,ne mislim na batine ali zna se ko kosi ko vodu nosi ( moze i po guzi ponekad za nevaljalice)erv: nego..zena uvek treba biti mila slatka da dragi da duso (pod uslovom da doticni nije mamlaz) poput dusevne hrane coveku koji ce njen zivot uciniti sigurnim i srecnim,cvrsta ruka je samo figurativno
Ok verujem ti![]()
Ja više nikom ne verujem..jedino tako neću pogrešiti sasvim sigurno..
Lepo je biti žena!
Dok smo malene pletu nam kikice, štrikaju šeširiće, šiju haljinice na cvetiće..milina !
Nešto kasnije kreću sa savetima da budemo poslušne, dobre, pedantne, fine, ispeglane, našminkane, doterane....iii pametne?
I sve je to ok ali ako je žena pametna..e, tu dolazi do belaja i rasprave na ovu temu..![]()
Neeee, do belaja dolazi ako je žena pametnija nego što treba, odnosno nije za nju dobro da bude pametnija, ili da pokaže da ima malo više sive mase no što je preporučljivije jer kako će opstati (čitaj "udati se i roditi decu", što je sveta žeMska dužnost) u svetu u kojem vladaju muškarci?
Zamisli budeš pametnija od muža? Bruka bre!![]()
Neeee, do belaja dolazi ako je žena pametnija nego što treba, odnosno nije za nju dobro da bude pametnija, ili da pokaže da ima malo više sive mase no što je preporučljivije jer kako će opstati (čitaj "udati se i roditi decu", što je sveta žeMska dužnost) u svetu u kojem vladaju muškarci?
A el ima takvih, missim...zena
Ja poznajem puno pametnih zeMskih, sve su jos...neudate, meni kazu, nisi dovoljno glup da se udamo za tebe
![]()
A el ima takvih, missim...zena
Ja poznajem puno pametnih zeMskih, sve su jos...neudate, meni kazu, nisi dovoljno glup da se udamo za tebe
![]()
Pa nisu lude da se udaju....misliš da je udaja krajnji domet jedne pametne žene?
Ti si bre oženjen.
A monogamija dozvoljena samo u islamu. I to ne svuda.![]()
Pa nisu lude da se udaju....misliš da je udaja krajnji domet jedne pametne žene?
Nika nisi cula za Mormone (pokojni Cosic bio isto, odlican decko, steta sto je prerano otisao), do cetiri je...dozvoljeno
![]()
Krajnji domet jedne zeMske/muskarca nije udaja vec tolerancija i postovanje jedno drugoga![]()
Gledam na HBO-u neku seriju u kojoj Mormon ima 4 žene...
Iz epizode u epizodu sve je više sed...![]()
Ne, to je krajnji domet demokratije.
U braku/vezi nema demokratije!
Samo prosvećenog apsolutizma, ako imaš pameti/sreće.
I diktature ako se zezneš u proceni![]()
Lose te ucili, demokratija ne postoji, osim...na papiru![]()
Da ako demokratiju shvataš kao "svi su ravnopravni"...ali ako je kontaš kao "svi teže da budu ravnopravni (al im manje-više ne uspeva)" onda imaš pravu sliku.
to si na zalost u pravu,ja se kao muskarac stidim svog pola koji tim ocima posmatra zenu,apsolutni prioritet ima zena sa stavom i glavom, samo primitivnim budalama smeta ono na sta bi trebali biti ponosni ali postoji i drugi problem,mi.muskarci smo kao bebe i kad resimo da stvorimo dom i porodicu trazimo apsolutnu zeninu posvecenost (sebicno da ali i zene traze isto ?) i zena nema zasto da strahuje jer od vajkada je bilo i bice da muskarac je jaci snazniji takva je i porodica,jeste,muskarac kao stup i oslonac a zena kao zena jeste domacica bilo da je glupa ili pametna,ovaj narod unakazen je zadrtoscu i ta zadrtost kod muskarca izaziva strah da ce sto je zena jaca porodicna toplina biti sve slabija sto je naravno besmislica jer porodica funkcionise kao zajednica i ako oboje usmere svoju energiju i intelekt pa to podele sa onim sto osecaju nesto ce i da uspe.Neeee, do belaja dolazi ako je žena pametnija nego što treba, odnosno nije za nju dobro da bude pametnija, ili da pokaže da ima malo više sive mase no što je preporučljivije jer kako će opstati (čitaj "udati se i roditi decu", što je sveta žeMska dužnost) u svetu u kojem vladaju muškarci?