ChelseaGirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niste bile potcinjene, bile ste privilegovane , Ne zaboravi sad i ti, otkako je sveta i veka, zna se ko prvi napusta brod koji tone "Zene i deca".Ne zaboravi..žene i jesu nekad to bile pa šta je bilo, šta se desilo?
Ako je biti domaćica i majka najteža stvar na svetu, zašto smo došle u situaciju da budemo potčinjene a radile smo najteži posao na svetu?
I moja zena je gazdarica.
(Ali zna se ko je gazda u kuci.)
СССС - Само Супермен Србина Спасава
Поздрав Супермену
![]()
Sto cemo mi ostale
sto smo za betmena posle![]()
ZeMski mozak je daleko napredniji u smislu raznovrsnosti tema koje obradjuje![]()
Bilo kako bilo, ovako je najbolje
![]()
Sreća tvoja što ne smem da slikovito prikažem tačnost tvoje tvrdnje o raznovrsnosti žemskog mozga pri istovremenoj obradi različitih tema
![]()
Zašto li volim azijatkinje![]()
Ovako ja volim svoje žene
![]()
Srecom, pa ne moram da naprezem moj zemski mozakda prikazem, slikovito, koliko tema moze da pokrije muski mozak...
A sve su o nama![]()
![]()
Pa naravno, bez obzira šta i kako bilo, uvek se samo o vama i radilo
Uostalom istini za volju bez vas se ne može.....
Sto cemo mi ostale
sto smo za betmena posle![]()
Heheh..i mi konja za trku imamo..
![]()
Divan prizor, priznaćete..hibridna ova generacija, nema tu šta...
![]()
Heheh..i mi konja za trku imamo..
![]()
Divan prizor, priznaćete..hibridna ova generacija, nema tu šta...
![]()
Verujem da između muškaraca i žena nema bitnijih razlika (naravno, mislim na psihološku konstituciju).
Postoji i ženski šovinizam, po imenu feminizam.
Mene su...hm...ovde neke optuživali da sam feministkinja. Zapravo, to su činili muški šovinisti, koji ne shvataju pojam emancipovane žene.
Šta je muški šovinizam?
1) Tradicionalna podela na majke i supruge, s jedne strane, i žene kao potrošnu robu, s druge (to su oni koje privlače žene, neopterećene predrasudama, a oženjeni su dosadnim suprugama; takvi se šunjaju i po ovom podforumu, pokušavajući da nas, žene, gledaju s visine);
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);
3) Verovanje da su žene nemoćne, tj. da ne umeju da ukucaju ni ekser;
4) Teorija po kojoj žene nisu pametne kao muškarci, tj, koriste polovinu mozga;
5) Seksizam (žena kao objekat);
6) Teorija o «glupim plavušama»;
Ma ne valja ništa...nego, tako je dečaci. Mi smo dva različita sveta, naš ženski svet se više
žrtvuje i teži zajedničkom svetu pa kad shvatimo da je to borba sa vetrenjačama više nas boli i to je prava i jedina istina...
Neke se žene pomire sa sudbinom i pokušavaju da u svemu tome vide i nešto lepo a neke se ne daju tako lako..
Voli vas Barb, dragi šovinisti..![]()