Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.427
Od tebe. Ha? Ma ti si samo jedno beznadezno ...
[Brate, tedoh reci sestro (Beta, ovaj Alfa)
Pijes, bre ne mogu da te pratim... po tim zurkama...
A posle ja treba da vozim ... CCcc.c.c.ccc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[

Od tebe. Ha? Ma ti si samo jedno beznadezno ...[
Brate, tedoh reci sestro (Beta, ovaj Alfa)
Pijes, bre ne mogu da te pratim... po tim zurkama...
A posle ja treba da vozim ... CCcc.c.c.ccc![]()

, pa ti si trezan vozio tri kruga oko moje kuće i dva oko cvećare. Imam dva svedoka 

Sestro slatka, pa ti si trezan vozio tri kruga oko moje kuće i dva oko cvećare. Imam dva svedoka
Posle, dok su svi uživali ja sam morala da razmišljam o povratku i vožnji, pijem ness i vodu.
Mislim, nije da sam ti brojala, ali onolike promile skladištiš ko šećer![]()
Kao prvo nije kuća već zgrada.
Drugo, vožnja oko tvoje zgrade, je da se pozdravim sa komšilukom, sve one babe i dede da se odobrovolje po klupama, kad nećeš ti da se družiš i razvijaš dobrosusedske odnose.
Ne vredi ti da brojiš promile.
Rodjen sam pijan.
Alkohol... je za mene samo jedan od hormona![]()
![]()
E, ulepša mi dan ovom izjavom! 

ništa nisam mislila 

Retko tako dobru i slatku kafu popismo sinoć..
Nadam se da ćemo se jednom okupiti baš svi...da se slatko isvadjamo..oči u oči...
Vi koji niste bili..ne znate šta ste propustili...![]()

Počinje svetsko fudbalsko prvenstvo...![]()

A i baka je sve više. Stari nam
nacija, ali, izgleda, da to nekima prija
Nikad mu ovo neću oprostiti :besna:

A i baka je sve više. Stari nam
nacija, ali, izgleda, da to nekima prija
Nikad mu ovo neću oprostiti :besna:

)! Mislim... šteta bi bilo da se na taj način izgule kolena 

Šta?
Kakvo opraštanje?
Stari nacija !
Auuu, što ste mlogo jake verbalnim organom...![]()

Mda .... ali bar nam ne zakaže ceo sistem ako nam jedan organ ne funkcioniše. Pogotovu ne ovaj za verbalizaciju
Ono na šta se ti pozivaš (koji ono hromozom beše), ali odredjuje "važan" organ, ako kod M zakaže, ceo sistem ne funkcioniše. Tonete u apatiju, alkohol, drogu, hranu ..... totalno beskorisni.
Skoro sam pročitala izjavu jednog nobelovca iz oblasti medicine da se najviše novca investira u pilule za potenciju i plastičnu hirurgiju. I kaže čovek da ćemo uskoro imati babe sa velikim grudima i dede sa ukrućenim penisima, ali neće znati čemu to služi.
A, i taj vam organ pobedjuje tehnologija. Tesla je kriv za sve![]()

..za to izgleda nema leka apoteka...

..nego silikoni i vijagre itd...čega tu sve nema...
I ja se pitam.
Goca Tržan je rekla da se žene "budže" da bi se dokazivale jadna drugoj a ne da bi se naročito dopadale muškarcima jer je sa njima (muškarcima) lako i bez toga.
Pametna žena!
..
, valjda (radi u Beču a obrađuje se u Novom Sadu, finansije nisu pitanje). E, i sad poenta, ona već 10 godina govori "moj muž će uvek biti zadovoljan sa mnom, mojim izgledom, sisama, nema celulita, ja ću uvek ovako dobro izgledati! On nikada neće ići kod druge da joj priča kako je nezadovoljan svojom ženom...",
i to priča ozbiljno, najozbiljnije, a nema ni dečka, a kamoli muža, i kaže "ali da sam se ranije "sredila", sigurno bi ga imala." 

Mda .... ali bar nam ne zakaže ceo sistem ako nam jedan organ ne funkcioniše. Pogotovu ne ovaj za verbalizaciju
Ono na šta se ti pozivaš (koji ono hromozom beše), ali odredjuje "važan" organ, ako kod M zakaže, ceo sistem ne funkcioniše. Tonete u apatiju, alkohol, drogu, hranu ..... totalno beskorisni.
Skoro sam pročitala izjavu jednog nobelovca iz oblasti medicine da se najviše novca investira u pilule za potenciju i plastičnu hirurgiju. I kaže čovek da ćemo uskoro imati babe sa velikim grudima i dede sa ukrućenim penisima, ali neće znati čemu to služi.
A, i taj vam organ pobedjuje tehnologija. Tesla je kriv za sve![]()
), da ti ja lepo kažem, ako današnjom tehnologijom (turiš neki senzor u usta na jezik) možeš da osetiš razne ukuse... što ne bi jednog dana osetila nečim sličnim kao npr. orgazam
... na kraju veštačka inteligencija će doneti zaključak da su ljudska bića skupa, ne praktična i previše komplikovana, te troše nepotrebnu energiju (na te sise i penise što pominješ) koju V.I. ne može tehnološki ni ekonomski da opravda.
...