MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Pa naravo, večita, kultna tema..:D..al mi ovde smo najbolji, priznaj...:manikir:
..svi smo šovinisti i niko nije šovinista i tako u krug..
..popije se usput i po koji viskić, ko u kafiću..i svadjamo se al samo u rukavicama..:mrgreen:
..a mnogo se volimo mi kultni M.Ž. šovinisti..samo to je problem..da se ne volimo, letele bi munje ovuda...:zcepanje:

:eek:..sad sam "slučajno" izrekla jednu veliku istinu...aj pogodi koju...:mrgreen:

attachment.php

Pa naravo, večita, kultna tema..:D..al mi ovde smo najbolji, priznaj...:manikir:
..svi smo šovinisti i niko nije šovinista i tako u krug..
..popije se usput i po koji viskić, ko u kafiću..i svadjamo se al samo u rukavicama..:mrgreen:
..a mnogo se volimo mi kultni M.Ž. šovinisti..samo to je problem..da se ne volimo, letele bi munje ovuda...:zcepanje:

:eek:..sad sam "slučajno" izrekla jednu veliku istinu...aj pogodi koju...:mrgreen:

Sve je istina, sem tog viskića :think: :D

I da dodam...:)

Nedavno istraživanje instituta za mentalno zdravlje, koje će sigurno obradovati mnoge muškarce je dovelo do sledećeg zaključka - dobro je vredjati žene!!!:lol:

Naime, vredjanje žena podstiče lučenje hormona sreće, endorfina te na taj način
blagotvorno deluje na Vaš kardiovaskularni sistem i psihičko zdravlje, čineći Vas sretnijim i punim samopouzdanja...
Lekari preporučuju vredjanje žena 2x po dvaput dnevno, dok bi se iskusni muškarci svojim omiljenim hobijem trebali baviti i češće...:cool:

Zato, dragi muškarci, zapretite glupači koja zadržava promet u prodavnici i toroče ko navijena, recite vašoj šefici "nek se goni u… ",
dodjite pijani kući i lupite Vašu dragu po dupetu te uz stari narodni poklič "ti si sledeća", dovedite svoje psihofizičko stanje na nezavidan nivo!!!!...:p

El vam se svidja ovo istraživanje..dragi naši M.Š...?...:mrgreen:

ps..naravno da je ovo šala..da neko ne protumači drugačije...:zper:

Pih ...

za mene nista novo...

nego, ... mislim se sve, neko ko govori istinu ... ;) ... za nekog je vredjanje...

Pih ...

:D:D:D

Čujte nju ...bilijunima...
(koje si struke?)

:D:D:D
Alo bre, tek smo se razdvojili kao jednoćelijski organizmi u polove pre milijardu godina.
Oćeš odatle da meriš prokletstvo ?

;)

Nebi virova ... Prometno transportni tehnicar za zeljeznicki promet . :)

Kad te netko tlaci 5 min.. to u glavi traje 100 godina .
Matematicki pomnozi koliko je to onda godina i godina TLAKE prema zenskom rodu :D

MNOGO , oko bilijuncek i po ;)

Kako si btw ? :)

Znate sto soviniste najvise boli ?
Kad ih se ostavi . Zasto ? Jer prosto ne mogu vjerovat da se to njima moze desit .

Veca im je vjerovatnost smaka svita npr .. Sutra :)

Sve sami egoisti...:D

I za smak sveta ima nas da okrive ako ostane koji ljudski primerak nakon tih dešavanja...:mrgreen:
Reči če, žene su krivee zaaa sveee...
dms5mh.gif
..da žena nije bilo, ovo se ne bi desilo jer bi mi sigurno
primetili da se nešto dešava uz pomoć naših igračkica kojima se igramo u naučne svrhe, da nismo morali da idemo kući na..ccc... ručak...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back