MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jadan li ti je taj prijatelj :)

muskarci do 30-te su momcici,a tek poslje momci u pravom smislu rijeci

prijatelj ti sa 27 izgubio volju za zivotom..osramoti muski rod :lol:

Što? Završio fakultet tad, pa rešio odmah da se ženi, to smo tada mislili, kad ono, on se još uvek momči. Jadan ili smešan, pitanje je. Tada nam je bio smešan, kakav je sada ne znam, nisam ga videla 7 godina.

Što? Završio fakultet tad, pa rešio odmah da se ženi, to smo tada mislili, kad ono, on se još uvek momči. Jadan ili smešan, pitanje je. Tada nam je bio smešan, kakav je sada ne znam, nisam ga videla 7 godina.

kako sto,pa kao otiso na pijacu da nabavi zenu,a do tada nije imao vremena za takve stvari..mislim,halo,fakat,kuzis,ono...ako mu prozori na boxericama nisu bili otvoreni za vrijeme faxa,kako ce tek onda poslje :mrgreen:

sramota za prave sovinisticke muskarce,koji znaju iskoristiti svoj potencijal :mrgreen:

66hp3b.jpg

Majko, mila .. Ccc..ccc.... :( ...

Šta ste sve Vi Gospođe ovde "nabacale" i "naslikale"...

... i opet nevredi
... i opet ste nezadovoljne
... i opet Vam fali ...
... i stalno neka nepravda ..
(vidi se prvo sexualna... :zper: )
... i td ..

(ne znam ... obrni-okreni ... nikako ne valja, mora da sam mnogo "divlji" ... )

:D:D:D

Ja;)

Poslednja izmena:
1.) Kada bi se postojeci zakoni u Srbiji sprovodili i u praksi, ne bi ni bilo potrebe da postoje ikakve sigurne ili bilo kakve kuce. Jasno su odredjeni postupci kada se desi nasilje u porodici, i po jednom od njih nasilnik (bilo kog pola da je ;)) se hapsi na 8 dana, produzava pritvor na 30 itd. itd. sve do donosenja presude koja obavezno podrazumeva zatvorsku kaznu.

2.) I zasto onda vec traumatizovane zrtve nasilja dodatno kinjiti izdvajanjem iz svoje kuce i odvoditi ih u nekakve kuce koje su sve drugo sem sigurne, posto se njihove lokacije otkriju vrlo lako?

3.) Mozda bi trebalo graditi sigurne zatvore koji bi uz primenu svih vazecih zakona stitili prvenstveno decicu od nasilnika, koji najcesce bude muskog pola!

1.) Ah, konačno neko da ubode ispravniji put...
~~~
2.) Zbog razgradnje postojećih sistema vrednosti, postojeće tradicije, koja je harmonizovana u datom kontekstu (a ne u fantazmagoričnom tehnološkom i emancipovanom otuđenju) i prilagođena propisima našeg okruženja, mišljenja, shvatanja i mogućnosti.
~~~
3.) Razgradnja države i njenih institucija je biznis, zatim dobar eksperiment jer eksperimentator ne odgovara u svojoj zemlji, zatim državu donatora ne košta sopstvenih gluposti u socijalnim potresima, a sve je to prethodnica teške ekonomske konjice.

~~~
Tužna konstatacija: Ako Ž. prve napuštaju selo zbog gradskih ovozemaljskih blještavila i falsifikata, nema razloga da nam to ne učine, opet srljajući nespremno u smislu društvenog, socijalnog, nesigurno moralnog, na kraju i institucionalnog ruiniranja i pogoršavanja već nakrivljene i teško održive situacije.

:( ... šmrc ...
(ostajem sam...
na poslednjoj kuli ponosa,
gde još po malo upijam,
po neku krotku munju,
suzma i srećom,
nekih davnih vekova)

:(

~~~
Ja

Poslednja izmena:
Nisu strasni nego čežnjivi :zper:
E, sad kad si tu - kreni, daj mi "municiju" da te rafalno satrem :mrgreen:

(radujem se ;))

:D...ajde...:D...čekam ...od One što virka ;)

~~~~
udrite,
pucajte,
satrite,

i poslednji testosteron ....

(kada vam prođe ludost i nerazum kao magični Pir, tuga će Vas obaviti i skrhati, shvatajući da Vam je jalova pobeda i još veća nesreća na pomolu )

~~~
Ja

;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back