MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje:..naravno da su neosnovane..jesi čuo da su i tate trudne kad i mame...:mrgreen:
..samo su tate psihički trudne...:rotf:
Sad je moderno da se kaže "trudni smo", bez obzira da li je pitanje postavljeno tati ili mami... :)

Svako na svoj način, pretpostavljam... što se mene tiče, pristao bih da budem trudan any day, moja lepša polovina nikad nije bila bolje raspoložena nego u tom periodu naše zajedničke trudnoće.... :mrgreen:

cccc...nije teško zaključiti na šta ciljam...:mrgreen:..ali ipak da razjasnim...
Dosta smo mi žene bile na margini...dok ste se vi učili lovu i ribolovu mi smo
razvijale vijuge...:zcepanje:..i sad je logično šta sledi...Vodeće Mesto u Društvu...:manikir:

:roll:...:sad2:...:zcepanje:

... I rečenica "Prava nemaš, obaveze imaš!"

Al' ne treba puno žuriti sa ovom rečenicom, mislim, nikako pre venčanja...:rotf:

E, baš mi je drago što mi se ovde ženice lepo ispričaju i zabave ... ;)

Sobzirom da nema osnovanih primedbi i osporavanja na moje formule, teorijsko objašnjenje i dokaz istih, ... nastaviću se ... :hahaha:

Srdačan poz ;)

Sobzirom da nema stručnih, primedbi i komentara na moj prethodni rad, predlažem dalji nastavak analize i zaključaka.

Iako mi dolaze preteća pisma na pp od ŽŠ, ja sam i dalje istrajan držeći na sebi civilizacijski krst svih prirodnih i kult.tekovina koje nosimo. Sva pretnja ŽŠ u stilu : "... spremamo ti klopku... , mi smo lepše, jače, mudrije, posvećenije, seksipilnije,itd,... videćeš ti M.mišu jedan, uletećeš ti u našu Ž.klopku. :zper: ... i td,.itd..." ... ja im poručujem:

"EEeeee,..bašbivolodamimojmišuletiutuvašuklopku... :per: ...:hahaha:"
(sve ovce na broju i svi vukovi siti... ;) )

Poslednja izmena:
Šta ćeš...
Uzelo maha...
Osililo se...
Oće, pa o ti je...
,a ne znaju kako...
Volele bi..
...
..
.
CCcc.c.ccc...

Sav taj feminizam, emancipacija, moda, ž.š.sa njihovim parainstitucijama, .. itd..itd... prava pijaca, ... :think: ... prava pijaca ... :eek:

Sobzirom da nema stručnih, primedbi i komentara na moj prethodni rad, predlažem dalji nastavak analize i zaključaka.

Iako mi dolaze preteća pisma na pp od ŽŠ, ja sam i dalje istrajan držeći na sebi civilizacijski krst svih prirodnih i kult.tekovina koje nosimo. Sva pretnja ŽŠ u stilu : "... spremamo ti klopku... , mi smo lepše, jače, mudrije, posvećenije, seksipilnije,itd,... videćeš ti M.mišu jedan, uletećeš ti u našu Ž.klopku. :zper: ... i td,.itd..." ... ja im poručujem:

"EEeeee,..bašbivolodamimojmišuletiutuvašuklopku... :per: ...:hahaha:"
(sve ovce na broju i svi vukovi siti... ;) )

Dragi, čitaš li ti i druge postove sem svoje :p

Jašta,...
Nego,...
Da čitam,
..
.
.
Ali, ljubavni slatkišu moj, najdraže moje :heart: i najlepša usnula vilo ..., Ja nevidoh nikakvu ŽŠ teoriju, ni formule, ni dokaze, koje kažu nešto protiv mojih MŠ, te stoga preletoh preko vaše ž.pijace i rasprave svih Vas uvaženih i nadaleko čuvenih domaćica ...,dakle, smatram da bez argumentovanih činjenica, modela i metoda , nema ni dokaza, što će značiti samo pričina priča...

Al da ne bi ovaj post bio prazan kao gore prethodni eve ti jedan ... :zag:

Darling, ljubav sa tobom bi mogla da se poredi sa ljubavlju utamničenog sa svojim tamničarem. :mrgreen:

Mistični moj, kada si sebe svrstao u mističare morao si da znaš da su oni uspeli da prevazidju svoj ego i sve strahove, pa i onaj najveći - strah od smrti. Ali, gle, tebe straši žena :lol:. Žena, telesno krhka, ali dovoljno hrabra, sposobna i pametna da uzme malo tvog tereta i ponese ga za tebe.

Razlika je mala, ali živela razlika...

pepe-le-pew.gif

Darling, ljubav sa tobom bi mogla da se poredi sa ljubavlju utamničenog sa svojim tamničarem. :mrgreen:

Mistični moj, kada si sebe svrstao u mističare morao si da znaš da su oni uspeli da prevazidju svoj ego (2) i sve strahove, pa i onaj najveći - strah (1) od smrti. Ali, gle, tebe straši žena :lol:. Žena, telesno krhka, ali dovoljno hrabra, sposobna i pametna da uzme malo tvog tereta i ponese ga za tebe.

Tako je ljubavni smrtni zagrljaju ;)

Moram te razočarati, ali koristiće ti ova spoznaja.
1.) Nemam nikakav strah od dobre smrti, ali imam stra od lošeg, dosadnog i ispraznog života. Sobzirom da sam odživeo ono što neki ne postignu ni za tri života, kada bi sutra umro ne bi žalio ni za čim.
2.) Dalje, Ego jeste takav kakav jeste, ne onakav kakav nije, ali Istočna mudrost nas poučava : Do velikog Jastva se stiže velikim Egom. To je filozofski i religiozni proces ... ;) U budućnosti , moderno društvo neće imati ni Ja, a ni Jastvo. Sve će da uproseče. Jaje jajetu.
(Psssttt, taj bućkuriš.. alhemijski ,...da znaš da hoće i tebe i mene da zbućkaju i naprave dva uprosečena mediokritetska hermafrodita, ali ne brini se Mistik je tu da te podstakne ...)

;)
Ja i njegovo Jastvo.

PRIZNAJTE ZA 0.01% U KORIST MŠ vs ŽŠ DA SMO MI M.PRVA POLOVINA, A VI Ž.DRUGA POLOVINA.

Ajde drage, voljene, cvrkutave, najdraže, slatke :heart: ženice :

Barbara,
Nancy,
Borka,
Šta bričaš Bre,
Martta,

(prva tura , kad prizna onda ćemo preći na ostali ž.rod ... :zper: )

koja će prva da prizna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back