MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
žena će uvek da teži ka najboljem primerku muškarca, podsvesno ili svesno nebitno je, jer je on najbolji genetski materijal za njeno potomstvo.

Vidi gwidy.. Skroz si kontradiktoran.
Po tvojim nacelima, zena moze takvom samo da tezi, al se mnogo i ne pita, musko je musko, neprikosnoveni staresina i poglavar i on ima glavnu i zadnju rec. Prema tome, moze da mu stremi i da mu se nada, a da zivi onako kako joj se zalomilo.

Pa to bilo prethodnih.. sta rece onaj pamecu zadojen cika.. 75000 godina, e da. To je bilo za vreme 75000 godina.
Sad vise nije tako, live with it :)
Prosla je vasa era, femboti su sad na snazi, morate to stoicki da podnesete , daj bre budi musko :mrgreen:

To je naučna, mada ne i politički korektna, činjenica..
I je l ti ja reko da ne pravis paralele :/ , bezveze skreces ka minskom polju, kazem ti

Sam Jovo Toševski se sa mnom oko toga složio i rekao mi da sam u pravu
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidla sam ga kad sam isla da nosim fascikle drugarici

Opet si pogrešio, mnogo više dece stvori radnička klasa nego onaj jedan promil najbogatijih. (Iako nije nemoguće da bi cela radnička klasa radije bila udata/oženjena za nekog iz te malobrojne populacije, to se ipak uglavnom ne desi. Poređenje sa morževima je sumanuto, jer mi nismo morževi.)

Ja sam radnička klasa, imam porodicu, svi sve radimo i poslove ne delimo na muške i ženske, slažemo se i lepo živimo. Meni se sve nekako čini da ti imaš problem sa tim.

To je zato što civilizacija, ma koliko težila da se prirodno samoreguliše, ne odražava prirodne zakone. Muškarac, recimo, sme da ima samo jednu ženu. No, ako pogledamo prirode brakova i veza, vidimo da najkvalitetniji primerci žena idu najuspešnijim muškarcima, Da je situacija prirodna muškarci bi i zakonski smeli da imaju više žena i onda bi koncentracija najkvalitetnijih ženskih osoba kod najkvalitetnijih muških osoba bila i legalno verifikovana. Ovako se to rasporedjuje po kvalitetu. Najbolje uzimaju najuspešniji, luzeti pokupe ono što niko uspešn neće i tako iz generacije u generaciju...

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune, siguran sam da još ima žena koje vole da ih muškarac opauči tu i tamo kad laju a niko ih nije pitao, ili se udalje od šporeta više od 3m, ali to su više MILF kombinacije... zato požurite, vreme ističe, kad toj generaciji dođe menopauza di' ćete onda? :mrgreen:

Vidi gwidy.. Skroz si kontradiktoran.
Po tvojim nacelima, zena moze takvom samo da tezi, al se mnogo i ne pita, musko je musko, neprikosnoveni staresina i poglavar i on ima glavnu i zadnju rec. Prema tome, moze da mu stremi i da mu se nada, a da zivi onako kako joj se zalomilo.

Pa to bilo prethodnih.. sta rece onaj pamecu zadojen cika.. 75000 godina, e da. To je bilo za vreme 75000 godina.
Sad vise nije tako, live with it :)
Prosla je vasa era, femboti su sad na snazi, morate to stoicki da podnesete , daj bre budi musko :mrgreen:

I je l ti ja reko da ne pravis paralele :/ , bezveze skreces ka minskom polju, kazem ti

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidla sam ga kad sam isla da nosim fascikle drugarici

Pre više hiljada godina, ili sada, isto je. Muškarci se bore oko žena, nekad toljagama kod pećina danas u upravnim odborima, političkim partijama i sudnicama, a žene se medusobno bore da bi privukle pažnju nekog od njih uspešnih. A paralele mi odlično idu, ne brini se ti za mene.

To je tazo što civilizacija, ma koliko tešiča da se prirodno samoreguliše, ne odražava prirodne zakone. Muškarac, recimo, sme da ima smao jednu ženu. No, ako pogledamo prirode brakova i veza, vidimo da najkvalitetniji primerci žena idu najuspešnijim muškarcima, Da je situacija prirodna muškarci bi i zajkonski smeli da imaju više žena i onda bi koncentracija najkvalitetnijih ženskih osoba kod najkvalitetnijih muških osoba bila i legalno verifikovana. Ovako se to rasporedjuje po kvalitetu. Najbolje uzimaju najuspešniji, luzeti pokupe ono što niko uspešn neće i tako iz generacije u generaciju...

Nije.
Razmisli da uspešni m.imaju više žena.
Došlo bi do debalansa.
eros-tanatos je izuzetno jak
(iako ovde neki poriču genetski talog od 75,000god)
Ti muškarci bi bili organizovani u jaku vojnu silu.
Ne bi bilo mira sve do opšteg pustošenja.
Jedan m. i jedna ž. su garant mira u celom Svetu.
Žena je pravi garant mirnog muškarca.
(nije upitanju ni demokratski ili humani ili neki fantazmagorični sistem lj.prava)

To, je suština, deco draga !

Poslednja izmena:
A paralele mi odlično idu, ne brini se ti za mene.
Ma ja se brinem gde ćeš naći neki fancy lanac za šporet....

fifties-housewife.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Gynoid

Contents

• 1 In real life
o 1.1 Functions
• 2 In fiction
o 2.1 Metaphors for racism and misogyny
o 2.2 The perfect woman
o 2.3 Sex objects
o 2.4 Gender
• 3 See also
• 4 Notes
• 5 References

O kakvoj snazi je ovde reč ?
Ovo je uvreda za bilo koju ženu.
Ovo je uvreda za tradicionalan i prirodan ljudski rod. ;)
Skrnavljenje duha i tela , kako m. i ž. i svrhe postojanja.
Jel ovo moderno ?
To treba da se kupuje?

Cccc...ccc...

Nije.
Razmisli da uspešni m.imaju više žena.
Došlo bi do debalansa.
eros-tanatos je izuzetno jak
(iako ovde neki poriču genetski talog od 75,000god)
Ti muškarci bi bili organizovani u jaku vojnu silu.
Ne bi bilo mira sve do opšteg pustošenja.
Jedan m. i jedna ž. su garant mira u celom Svetu.
Žena je pravi garant mirnog muškarca.
(nije upitanju ni demokratski ili humani ili neki fantazmagorični sistem lj.prava)

To, je suština, deco draga !

jedino sto kapiram je lj.prava.:roll: citam i ne verujem da niko nespominje ljubav:sad2:

A ko govori o običnom narodu? gde u prirodi, o kojoj govoriš, stvari tako funkcionišu? Zna se koji se mužjak pari i zna se zašto na steni ima 100 ženki na jednog morža. Ako dodje u taj deo stene neki drugi mužjak ženke se glasaju kako bi dozvale njihovog mužjaka da dodje i otera uljeza. Ili da uljez otera njega i onda on preuzme ženke. Tako to funkcioniše u prirodi, a radfnička klasa... to su luzeri zar ne? Što onda da orave decu kad su nesposobni? To bi ti tako bilo kad bismno pričalo po onome kako je u prirodi.

muskarca koga ti predstavljas ovde moze da voli samo glupa zena i odmah kapiras kakvo ce im biti potomstvo:zcepanje:

Moram da kažem..:)
Muškarci i žene su dve različitosti, crno i belo, sever-jug, pozitivno-negativno, a sve se to samo privlači
ali se nikako ne poklapa...sve što smo naknadno dodali u raspravu je borba za prevlast..tj. čist šovinizam...bilo ženski, bilo muški...
Možemo da se spajamo, razdvajamo, pokušavamo da spojimo te dve različite polovine ali džaba...
..samo tamo gde se spoje dve duše, tamo je istina..sve ostalo je bućkuriš...

:roll:...šta mi bi..:mrgreen:

Za Boricu, da ne čita sve postove, kratko objašnjenje: ovde imamo očigledno dve frakcije, jednu za ravnopravnost M i Ž,i drugu koja tvrdi da ravnopravnost nije moguća. (pri tom ja, koji sam očigledno pripadnik prve frakcije, nikako ne mislim da su žene i muškarci jednaki, prosto mislim da treba da budu ravnopravni i da se o svemu dogovaraju.)

Za Boricu, da ne čita sve postove, kratko objašnjenje: ovde imamo očigledno dve frakcije, jednu za ravnopravnost M i Ž,i drugu koja tvrdi da ravnopravnost nije moguća. (pri tom ja, koji sam očigledno pripadnik prve frakcije, nikako ne mislim da su žene i muškarci jednaki, prosto mislim da treba da budu ravnopravni i da se o svemu dogovaraju.)

Ravnopravnost može da postoji onda kad ti dobiješ menstruaciju. Dok je nemaš različiti ste. različitost uslovljava i različite životne uloge. Sama činejnica da ja ne mogu da rodim nas ne čini ravnopravnima, ili činjenica da mi imamo nešto što one nemaju. Uloga muškarca je da bude zaštitinik i lovac, da obezbedi svoje leglo i ženu i potomstvo u njemu. Zato smo mi veći i jači. A one su lepe ne da bi se mlatile i donosile jelena kapitalca u pećinu, već da bi zvocale da to nije kapitalac i da je neki drugi mužjak u svoju pećinu dovukao većeg jelena. Bilo tako i ostaće tako zauvek.

Ravnopravnost može da postoji onda kad ti dobiješ menstruaciju. Dok je nemaš različiti ste. različitost uslovljava i različite životne uloge. Sama činejnica da ja ne mogu da rodim nas ne čini ravnopravnima, ili činjenica da mi imamo nešto što one nemaju. Uloga muškarca je da bude zaštitinik i lovac, da obezbedi svoje leglo i ženu i potomstvo u njemu. Zato smo mi veći i jači. A one su lepe ne da bi se mlatile i donosile jelena kapitalca u pećinu, već da bi zvocale da to nije kapitalac i da je neki drugi mužjak u svoju pećinu dovukao većeg jelena. Bilo tako i ostaće tako zauvek.

Oš obaramo ruku? :zper:

Ravnopravnost može da postoji onda kad ti dobiješ menstruaciju.
Tebi ovo baš i ne ide najbolje.... ajd' na popravni, pročitaj moj poslednji post, i objasni iz njega u čemu je razlika između RAVNOPRAVNOSTI i JEDNAKOSTI.

Da bih mogao da imam menstruaciju, moram biti žena (jednakost) a da bih imao ista prava u socijalnom kontekstu, moram biti ravnopravan. Moraš još poraditi na ovim maglovitim konceptima i nijansama srpskog jezika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back