Arhimedes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.988
Ovde uđeš kao šovinista, a izađeš kao umiljati mačak!
Pa vidiš valjda kakva je situacija...
Gde ste mačke... šta uradiste to od onakve muškarčine,. Sad mogu samo da vam pokažem mačora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali ovde se priča o muškom šovinizmu, tako da nema mesta za nežnost. Hehe.

Gde ste mačke... šta uradiste to od onakve muškarčine,. Sad mogu samo da vam pokažem mačora.
![]()
..Ma to je samo ambalaža... kad bi pokvasili ovog mačka, više bi ličio na mišića. Vidiš mu malecne njuškice, a sav se kobajagi nakostrešio.Qq..kolki mačor..stra da te uhvati...
..
Ma to je samo ambalaža... kad bi pokvasili ovog mačka, više bi ličio na mišića. Vidiš mu malecne njuškice, a sav se kobajagi nakostrešio.

....

Misliš, od perja se ne vidi prava snaga..ccc...odlično ti gledište...
ps..Mi žene sa rezignacijom odbacujemo perje.......
![]()

Tvoj stav bi možda imao smisla pre 100 godina, kad je muškarac uglavnom radio van kuće, a žena bila u kući, domaćica i vaspitačica dece. Danas, kad sve više žena radi puno radno vreme, to postaje nemoguća misija. Kakav bi ja bio muž da se vratim s posla otprilike u isto vreme kad i moja supruga, pa da se izvalim pred TV-om dok ona skuva ručak, opere sudove, raspremi kuću, usisa, bavi se decom... to je potpuno nemoguće, ona bi onda bila moj rob. Druga je stvar kad je jedan bračni drug domaćica, kad je stalno kući i može da obavi "ženske poslove" dok je onaj drugi na poslu u firmi.Ja sam dobio opomenu zbog diskriminacije žena i verovatno je opomena opravdana. No, ja ču sad da kažem nešto. Sve žene koje znam, a koje su bile u vezi sa "osećajnim muškarcima koji su im peglali i radili ženske poslove" te iste muškarce su napustile i otišle kod nekih koji su bili više za te tradicionalne podele koje se ovde kritikuju. Žene prve nisu za to i žene prve hoće da muško bude muško. A ti što se trude da ih kao nešto shvate i ostake gluposti, po pravilu ostanu večito sami...i tu je za mene kraj priče u funkcionalnom smislu.
Tvoj stav bi možda imao smisla pre 100 godina, kad je muškarac uglavnom radio van kuće, a žena bila u kući, domaćica i vaspitačica dece. Danas, kad sve više žena radi puno radno vreme, to postaje nemoguća misija. Kakav bi ja bio muž da se vratim s posla otprilike u isto vreme kad i moja supruga, pa da se izvalim pred TV-om dok ona skuva ručak, opere sudove, raspremi kuću, usisa, bavi se decom... to je potpuno nemoguće, ona bi onda bila moj rob. Druga je stvar kad je jedan bračni drug domaćica, kad je stalno kući i može da obavi "ženske poslove" dok je onaj drugi na poslu u firmi.
Kod nas u kući nema podele na muške i ženske poslove, već svako radi ono što voli. Ja volim da kuvam, i kuhinja je moja teritorija, a supruga voli da rasprema, što ja mrzim. Poslove oko veša delimo na pola jer ih ne volimo ni ja ni ona. Ako ona posle 10 godina takvog života reši da ode "onom koji će da je gleda kao ženu" i sve joj natovari na vrat pored svih njenih obaveza, onda halal...
Ja rekoh na osnovu iskustva i gledanja kako svet funkcioniše. Ko hoće da ima neku žensku i da ga žena ne vara, najbolje da se ne glupira. Ko je fini biče najbolji drugar, a objekt njegove čežnje će da radi neka sirovina.
Bar ne dugo...duže od par godina...A da te pitam, onako...
Da li žena koja ima radno vreme oko 10 sati (8+2 u putu) i puno radno vreme u kući...da li ona uopšte može da bude predmet nečije čežnje? Da, to je tvoj cilj, ne može. Al' ne bude ni tvoja čežnja!Bar ne dugo...duže od par godina...
bla bla
Sve žene koje znam, a koje su bile u vezi sa "osećajnim muškarcima koji su im peglali i radili ženske poslove" te iste muškarce su napustile i otišle kod nekih koji su bili više za te tradicionalne podele
bla bla..
Gledam ovo pa mi se učini da previše čitaš Gloriju...(ili gledaš DinastijuE vidiš, ako je muškarac pravi onda mu žena i ne radi. Ili bar ima kućnu pomoćnicu. A izbor da li joj obezbedi i kuvaricu, ili jedu van kuće po restoranima....
)? Stvari u prirodi funkcionišu malo drugačije. Radnička klasa mora da radi, a kod nas su skoro svi radnička klasa. Naravno da postoje prinčevi na belom konju, šeici, mafijaši, pevači turbo folka i članovi naftaških porodica, ali nikako nisu većina. Običan narod nema novca da plaća kućne pomoćnice, kuvarice, livrejisanu poslugu i šofere...Gledam ovo pa mi se učini da previše čitaš Gloriju...(ili gledaš Dinastiju)? Stvari u prirodi funkcionišu malo drugačije. Radnička klasa mora da radi, a kod nas su skoro svi radnička klasa. Naravno da postoje prinčevi na belom konju, šeici, mafijaši, pevači turbo folka i članovi naftaških porodica, ali nikako nisu većina. Običan narod nema novca da plaća kućne pomoćnice, kuvarice, livrejisanu poslugu i šofere...

A da te pitam, onako...
Da li žena koja ima radno vreme oko 10 sati (8+2 u putu) i puno radno vreme u kući...da li ona uopšte može da bude predmet nečije čežnje? Da, to je tvoj cilj, ne može. Al' ne bude ni tvoja čežnja!Bar ne dugo...duže od par godina...

@Sizif
Meni nije upalo u oci ovo za poslugu , kolko je "on ako je pravi muskarac njemu zena i ne radi "
gwidi, aj sad u kuhinju za kaznu

Sazeto, konkretno i jebitacno stupidno
Nemoj da pravis paralele, majke ti
I nemoj da uptrebljavas znati u prvom licu jednine ni mnozine, jer mogu neke zle nesposobne zenturace da ti smeju :/