Dabome .. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne...A ti nam ne veruješ?......
![]()

Uspinjah se ja tvoje uže,umalo se uže ne pretrže..Biće kasno kad shvatiš da si trebao da nam veruješ......
Njegoš je to primetio još
I Barbi...Svako ima dve vrste vremena na raspolaganju...Jedno u kome sve od njega zavisi i koje mu je ''dato'' na upotrebu,za koje sam odgovara,i ako ga pametno iskoristi i ako ga protraći...I drugo gde postoje neki događaji,tačke stabilnosti, u ludilu i haosu, gde čovek bez obzira na sve dotadašnje, dobije poklone kojima se nije nadao,koje možda nije ni zaslužio,koji ga spase makar za kratko...Vreme je čudna stvar i nikad nije ''prošlo''...![]()

..setila si me na mog prvog dečka..mešao je č i ć (ne namerno)..bio je baš sladak..hmm...
..ostavila sam ga jer je imao običaj da umesto mene naručuje piće u kafiću...
..ja taman krenem da naručim nešto a on me preduhitri pa kaže; dve cole...
..a colu nikad nisam volela...
Rekla mu jednom da mi to smeta, pa mu rekla drugi put...a treći put sam ustala i otišla...![]()
6)..ccc...ovo ti priznajem, definitivno se m./ ž. shvatanja razlikuju.....mi žene sve shvatamo a vi uživate dok mi shvatamo...mislim...ccc...
7)..polazimo sa tačke u kojoj recimo ti nisi šovinista..samo u tom slučaju ti ne bi taktiku bilo koje vrste doživljavao kao preuzimanje kontrole..
..medjutim, da jesi šovinista to ne bi bilo tako i taktički, utičući pritiscima na ženino mišljenje, trudio bi se da preuzmeš kontrolu nad njenim životom.
...izdao si se......znala sam da nisi šovinista i da dozvoljavaš da žena bude ono što jeste a ne ono što nije...
8)..obzirom da sam ti odgovorom na tačku sedam dnevnog reda, porušila šovinističku predstavu....sad ću ti reći da nisam ni sumnjala da je najbolja
književnost ona gde je muškarac dozvolio sebi luksuz da svet pogleda i očima žene, pa to pretočio u reč ili lik...ili pak, gde je žena dozvolila sebi luksuz da shvati svet
posmatran iz muške perspektive...šmrccc..ja se još uvek branim svojim bajkovitim pogledom od onoga što znam da vi znate...
(Ljubavi...kolačići su skroz cakani i bajkoviti...sve sruši, samo mi ostavi vrhić najviše kule..mnogo sam se trudila
da je napravim)..![]()
... pa to ludilo prenosite na nas m. kao nerazumevanje, vas neponovljivih i tako unikatnih (sve ste posebne, zar ne?)
... taj sam meni ovo liči na poljski klozet...
...svako kome je u realu teško, mučno, hteo bi da se olakša, on dođe ovde i sve izbaci iz sebe...

meni ovo liči na poljski klozet...
...svako kome je u realu teško, mučno, hteo bi da se olakša, on dođe ovde i sve izbaci iz sebe...
..podeli malo sa nama to lepo a realno, umesto što nas stalno
..6.) ... da sve razumete osim samih sebe.... pa to ludilo prenosite na nas m. kao nerazumevanje, vas neponovljivih i tako unikatnih (sve ste posebne, zar ne?)
7.) Ne zavaravaj sebe o taktici ... šovinizam se bavi strategijama i zaverama...... taj sam
... putevi do ljubavi su čudni iz oba ugla...CCCCccc
8.) Naravno da su bajke luksuz, pa prinčevi, čarobnjci koji čine dobra dela, pa vaštice koje hoće da osujete zbog bolesti i zavisti lepe događaje venčanja... znaš ono živeti srećno do kraja života...ili smrti ...ccccCCC... sve to utiče na vašu racionalnu tj. iracionalnu prirodu...
eto...
...al unikatnom jesam...malo je ovakvih
...

.......tako mu i treba kada naručuje odvratno američko piće, ... da je narucivao duple vinjake, nista ti ne bi smetalo...
CCcccc...cc
![]()
..i ne znam šta bi bilo da je tako bilo...

...Tebi očigledno u reali nije teško pa dodješ još malo da nam otežaš tu, mislim, tešku realu...
..baš si sebičan....podeli malo sa nama to lepo a realno, umesto što nas stalno
gadjaš paradajzom.....