Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
...Da,da, ...
... one žude za zlatom, mi za ...
smislili smo ratove, a one prostituciju... kakav civilizacijski zamajac... ludo burazeru, ludo ... CCCCCCCCcccccc...ccCCCCCCCCC
![]()

Kakva podlost :roll
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Da,da, ...
smislili smo ratove, a one prostituciju... kakav civilizacijski zamajac... ludo burazeru, ludo ... CCCCCCCCcccccc...ccCCCCCCCCC
![]()

Naravno.
Mi m. smo stvorili civiliyaciju. Vi je samo kritikujete.
![]()
Civilizacija...
Hahahaha
Pitaš muškarca šta je civilizacija. ? ? ?
Elen (helenice) , Ljubavi moja, slatka, inspiracijo, strasti moja neizmrna i nezasićena ...
Da čujem prvo tebe ?
Da čujem šta je žensko poimanje civilizacije, ali onako iskreno, raci, kaži (lupi svojim rečima) , pa da umrem kao zadovoljan muškarac...
Evo jedan ekspresionistički totem.
![]()

Pa da..i tako..pravimo se naivni svi redom i muški i ženski, zarad par lepih trenutaka..
Problem nastaje iza magije obostranog naivnog pogleda..onda, kad muškarac pomisli da je sve
u životu uradio nakon prvog dodira, pa zauzme stav gospodara nečijeg tela i duha..![]()

...Da,da, ...
![]()

Sad ste me naljutili..gotovo...
Idem da kuvam...![]()

Da, imaš pravo .. dobra asocijacija : U Rat se puno ulaže , a tako malo dobiva , ah'![]()

Hm..
Prvo kažeš da su muški stvorili civilizaciju , a onda mi izbeci te slatke lipe muške oci pitajuc : Pitaš muškarca što je civilizacija ???
I zašto na moje pitanje ta divna tvoja muška licnost odgovara pitanjem ? Neki psiholozi kažu to je some kind of obrana , ja se nadam da griješe .. jer ti kao pripadnik ovog divnog toplog gnjezda koje su savile žene bi triba bit LAV
Tako da , odgovorim kad odgovoriš .. pahuljice mistićna![]()
brzo se oporavljas 

Kakva podlost :roll

... zar ne Goxy? ...)

@Goxy..To pitaj ovog gospodina koji je tvrd kako po telu tako i po duši i koji voli sve žene redom..
On je prostituciju i rat stavio u isti koš...hajde da uprostimo..pazi sliku, odlazi muškarac u rat,
ostavlja ženu sa četvoro dece u kući bez prozora i vrata i ratuje, bije se, ubija dugi niz godina...
..žena za to vreme nema decu čime da nahrani..iii..??
Šta bi ste vi muškarci uradili da ste na ženinom mestu imajući u vidu da neki
tudji muškarac neće vašoj deci obezbediti obrok za četvoro dece na lepe oči..
Pazi, to je tako realna slika neke naše bliske prošlosti..svi smo slušali i znamo te priče...
Sad ti razmisli o tome kako i zašto je nastala prostitucija..i koja je vrsta prisile tu prisutna..

.... da kada m. ode u rat i kada zatekne nezaštićenu ženu sa četvoro dece (jer njen muž ratuje protiv njega i možda pali,plačka i siluje, njegove bližnje... CCcccc... )
... ili ...
... dođe pobednik svojoj ženi sa zlatom i pljačkom i natovari je zlatom (ili platom koja se finansira danas imperijalnim pljačkaškim interesima). Ona kači kilo zlata, ne znajući koliko stotina litara krvi je proteklo ...
Šta se pravite nevinašca...
niste krive, kao, ccccCcc ... za dete je potrebno dvoje ... zar ne?
obostrana zasluga
ili
obostrana krivica
ajd pozdrav
..epa, neće moći...postoji pobednik ali postoji i gubitnik koji je takodje 

Prostitucija je nastala pre ratova i aktivna je i u miru i u ratu@Goxy..To pitaj ovog gospodina koji je tvrd kako po telu tako i po duši i koji voli sve žene redom..
On je prostituciju i rat stavio u isti koš...hajde da uprostimo..pazi sliku, odlazi muškarac u rat,
ostavlja ženu sa četvoro dece u kući bez prozora i vrata i ratuje, bije se, ubija dugi niz godina...
..žena za to vreme nema decu čime da nahrani..iii..??
Šta bi ste vi muškarci uradili da ste na ženinom mestu imajući u vidu da neki
tudji muškarac neće vašoj deci obezbediti obrok za četvoro dece na lepe oči..
Pazi, to je tako realna slika neke naše bliske prošlosti..svi smo slušali i znamo te priče...
Sad ti razmisli o tome kako i zašto je nastala prostitucija..i koja je vrsta prisile tu prisutna..

...moram da dišem duboko
Pa mistik je slično pisao i ranije...Dugo me neko nije ovako izbacio iz takta......moram da dišem duboko
i smirim nervni sustav...![]()

Pa mistik je slično pisao i ranije...Nije mi nešto gori nego pre
![]()

Mistik je sagovornik koji zna da udari gde boliIstina....pa..ne znam šta je u pitanju...
Sigurno je do ovog promenljivog vremena...![]()