MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... jao što si strog bre... i protivnik religije .... postoji i kod muškaraca posebna milosrdnost. Pravi hrišćanski muškarac voli sve :D žene. Mi m. smo tvorci hrišćanstva... ;), ... zar bi to jedna žena bila u stanju - niakako ! ;)

... ,a ti kažeš "kod mene neće dobiti ništa" ... to je ženski princip. To ne valja nikako bre ... :D

:D:D:D

daj im bar nadu ... kao što radi religiji .... :D ;)
i
one će biti zadovoljne (misliće da jesu)...

:D
Nisam strog niti protivnik religije,naprotiv,samo treba reći kako stoje stvari.Ko kaže da ne dajem šansu, dajem zanimljivim i ženama sa karakterom.Telo je ok i obožavam lepa ženska tela,ali mora da ima još nešto čime bi me zaintrigirala:p

Šefe ne veruj uvek ... ;)

U ovoj globalizaciji , dođe im ponekad ta umiljatost.

Ponekad se Ta njihova iskrena "Majmunica" što cvili u dubini duše, probije kroz oklop civilizovanog ženskog nafrakanog i prenašminkanog licemerja.

;)

(Aauuu... sada sam im ga dao i preterao... čekam drvlje i kamenje...CCCccc)

Što mislite zašto žene duže žive ? Jer su jače od muškog čobanizma , a i vrag joj se klanja .:mrgreen:

Ahaa.

Povezuješ vraga i ženu !

Šta će ti to ?

Imaš neke potrebe za takvom vezom?

(pssttt.da ti otkrijem tajnu zašto žene duže žive: bolje trgujete svojim životom sa vragom od nas muškaraca ... )

(šta misliš o ovoj istini ? A ?, :per: ? ... šta ćeš sada odgovoriti ?)

Poslednja izmena:
Deke su da te nauče preferans! :D

Deke su sjane :D
niko nije bolji od deka ako su se odrzali u zivotu, pa cak i kad nisu
opet su sjani
oni nikad nisu stari, sija im lice ...
Skoro, jedna baka poluglasno govori za svog muza, deku, jer zna da je ne cuje kad ona smanji ton, "ma svoju nije hteo da pipne, a da ga vidis sad. Ja mu kazem, a kako ces ti to, sta kad ti se ukaki. A on mi kaze "sta, to je najlakse, samo trgnem pa pod tus" "
A u tom momentu ustaje deka i ko omadjijan ide za unukom.

Deke su dobre da kupe unuku sladoled...
;)
~~~
(kupiš unuku sladoled i ostaviš ga ispred kafane da se osladi. Dok ti se unuk sladi sladoledom, unutra popiješ na miru rakijicu i kaficu :D )

Sve znam, sada mogu imati unuka !... :D

Ahaa.

Povezuješ vraga i ženu !

Šta će ti to ?

Imaš neke potrebe za takvom vezom?

(pssttt.da ti otkrijem tajnu zašto žene duže žive: bolje trgujete svojim životom sa vragom od nas muškaraca ... )

(šta misliš o ovoj istini ? A ?, :per: ? ... šta ćeš sada odgovoriti ?)

:sad2: stvarno postoji ta tendencija kod zene, da povezuje sebe sa necim mracnim, i da bezi od tog povezivanja. Razbiti tu glupost je kao provetriti prostoriju.
Kazu da je kuga tako zestoko harala u davna vremena (valjda srednji vek :lol:) zato sto su se ljudi sakrivali po kucama, zatvarali vrata i prozore, misleci da se tako stite od kuge, a ustajao vazduh je bio odlicna podloga za bolest.

Poslednja izmena:
Deke su sjane :D
niko nije bolji od deka ako su se odrzali u zivotu, pa cak i kad nisu
opet su sjani
oni nikad nisu stari, sija im lice ...
Skoro, jedna baka poluglasno govori za svog muza, deku, jer zna da je ne cuje kad ona smanji ton, "ma svoju nije hteo da pipne, a da ga vidis sad. Ja mu kazem, a kako ces ti to, sta kad ti se ukaki. A on mi kaze "sta, to je najlakse, samo trgnem pa pod tus" "
A u tom momentu ustaje deka i ko omadjijan ide za unukom.

Petty, hvala ti. Jel to nešto i na moj račun?.:lol::cmok:

Deke su dobre da kupe unuku sladoled...
;)
~~~
(kupiš unuku sladoled i ostaviš ga ispred kafane da se osladi. Dok ti se unuk sladi sladoledom, unutra popiješ na miru rakijicu i kaficu :D )

Sve znam, sada mogu imati unuka !... :D

uloga dede u zivotu coveka je neverovatno velika
cini mi se da su baba i deda za coveka :eek: htela sam da kazem da su vazniji od majke i oca, al preterah verovatno :rotf: nego, podcenjeno je njihovo mesto
Pa nikada ljudi nisu imali mnogo vremna za decu. Sada se svi mi zalimo da roditelji nemaju vremena za decu, a kad bolje razmislim, nisu ga nikada imali vise. Nekada se od zore do mraka radilo na njivi... i ko je bio sa decom? babe i dede
Deda ima dovoljno strpljenja i znanja da bude sa decom :D
ja bih bas volela da sam deda :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back