MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja sam šovinista :per:
Ova tema je ideja moje ovdašnje prijateljice, Barbare.
Verujem da između muškaraca i žena nema bitnijih razlika (naravno, mislim na psihološku konstituciju).
Postoji i ženski šovinizam, po imenu feminizam.
Mene su...hm...ovde neke optuživali da sam feministkinja. Zapravo, to su činili muški šovinisti, koji ne shvataju pojam emancipovane žene.
Šta je muški šovinizam?
Naravno da postoji i feminizam i na ovom forumu je daleko izraženiji od muškog šovinizna, pa čak postoji i grupa 'tri veverice' gde ste se skupile đuture.
1) Tradicionalna podela na majke i supruge, s jedne strane, i žene kao potrošnu robu, s druge (to su oni koje privlače žene, neopterećene predrasudama, a oženjeni su dosadnim suprugama; takvi se šunjaju i po ovom podforumu, pokušavajući da nas, žene, gledaju s visine);
Ja takvog još ne vide, ovde su uglavnom klinci
2) Polovična homofobija, jer većina muškaraca pod homofobijom podrazumeva samo mušku populaciju homoseksualaca, dok im lezbejke ne smetaju, tj. rado maštaju o situaciji da budu «u sendviču» (žene su mnogo elastičnije, i maštaju o obe opcije);
Hm... a kako devojke gledaju na to? Koliko ja znam isto. Izgovori su naravno neki tipa 'pa znaš devojke su nežnije, trte-mrte'.
3) Verovanje da su žene nemoćne, tj. da ne umeju da ukucaju ni ekser;
Ja na pdf žene ne nađe ni jednu temu gde žena nešto popravlja
4) Teorija po kojoj žene nisu pametne kao muškarci, tj, koriste polovinu mozga;
5) Seksizam (žena kao objekat);
A vaša teorija da muškarci razmišljaju k*rcem? To nije seksizam?
6) Teorija o «glupim plavušama»;
A teorija o pandurima? Bosancima? + pročitaj opet ovo iznad ...
7) Tvrdnja da su žene nastale od Adamovog rebra, što doživljavam kao uvredu za ceo ženski rod. Naime, rebro se može izvaditi (Šer je povadila barem 2-3, kako bi imala lepši struk); rebro nije vitalni organ. Rebro je, bre, NIŠTA! Ako ćemo stvari posmatrati sa filozofsko-idealističkog stanovišta, više mi se sviđa Platonova ideja o tome da je prvi čovek bio biseksualno biće, tj. pola muško, pola žensko, i da, otkako su ta dva bića silom odvojena (od strane pakosnih grčkih bogova), teže da se pronađu i ponovo sjedine. (Udri sad po meni, Ristobe!)
Pa oš da ti izvadimo rebro ako ti toliko smeta :per:

ne samo da je na ovom forumu izražena pojava feministkinja i šovinista, štaviše pojedini pdf-i su stecište, baza istih...
...i naravno žrtve istih u realnom životu čekaju svakom prilikom da se na forumu postavi tema ili da napadnu forumske neistomišljenike u nadi da će makar malo da se isprazne svog nezadovoljstva...
...šteta, jer forum ne bi trebalo da služi za to...

Ja ću da to obavim umesto tebe:
- obrnuću paprike da ne izgore,
- smanjio sam rešo da ručak ne zagori,
- nemoj da brišeš prašinu, uključio sam usisivač
- raspremi se, odložio sam ti poslovni sastanak za sutra... :mrgreen:

Sada odgovori čoveku ... :mrgreen:

a !

Ja ću da to obavim umesto tebe:
- obrnuću paprike da ne izgore,
- smanjio sam rešo da ručak ne zagori,
- nemoj da brišeš prašinu, uključio sam usisivač
- raspremi se, odložio sam ti poslovni sastanak za sutra... :mrgreen:

Sada odgovori čoveku ... :mrgreen:

a !

Ali ja sve to volim da radim. :manikir:

Kakwa bolesna tema i dalje traje z:D
A osetjam d ste owde swe neke babetine od 60 godina z:D.
Ili ste ruzne z:D.
Hebote pa wi ste wetji sovinisti owde nego bilo gde na forumu, ili uopste u rl z:D

Jesmo. :rumenko: Ja imam 74 godine i svaki put mi proteza ispadne na tastaturu kada na ovoj temi procitam neki "biser". :zper:

Ja wam kazem wi ste owde( na forumu zene) wetji sowinisti nego iko u real lifu
Mozete wi owde da lupate gluposti koliko hotjete, ali je fakat da ste sovinisti i fasisti, i da su wam skroz glupa poredjenja. Inace ja sam ionako polu zensko, posto sam prewishe lep :heart:
tako da ja znam najbolje sta je za zene, ai za mene ^_^

Sad tek videh nesto ... Nensi, sta je Misticni mislio pod ovim "raspremi se"? :think:

Ništa korisno i za zadovoljstvo. Vidiš da bi on samo usisivačem počistio ceo stan. Do tada bi mu paprike izgorele i eto tebi posla preko glave :roll:.
To je dogma. Nema uporište u dokazivanju rečenog, samo slepo verovanje da može ono što sam piše ovde. A i sam kaže da je nestvaran :cool:
Ne odlaži poslovne sastanke zbog ovakvih "obećanja" :aha:

Zar i to postoji... Ženski fašisti... CCccc... :per:

(uključujem maštu u 02:35h, ..hmmm, ... žensko, guzičavo, pa malo sisatije, raspušteno, pa crne čizme do kukova, tj. crnog trouglića, pa bre, ... mislim tako to, sva ta koža, itd... :super: )

:eek:

laku notj

:eek:
Ma, bre:

- Peglao sam izvestaje;
- Krckao sam neki projekat;
- Spremam konspiracije za 3 konferencije (Atina, Dubai, Delhi);
- itd ...

(Ah,da,,. eh,da...Srbijo moja....Jao, sto su one zenskice lepe, divne, zgodne, pametne, zenstvene, pametne .... sa Alfa sqoada) :heart: :heart: :heart:

:gace:

Idi, bre. Pa, ti kao da si žena - obavljaš više poslova u isto vreme. :p

(komplimenti za lepog i nežnog tatu i njegovu mezimicu :heart:)

Ne znam kako ti izgledaš... ;) ..., da li si ti san ! ?

Valjda Ta žena iz snova liči na tebe ...

:D

Pa dobro, i to "valjda" zvuči obećavajuće...:mrgreen:..ipak, zavidim toj ženi koja valjda liči na mene ako će da ima tebe...:cmok:

Mislim ipak da svaki muškarac zna kako izgleda njegova žena "iz snova"...
..na jednoj temi si rekao da žene teže da zarobe m. um a muškarci teže da zarobe
ž. telo..velika istina..a kad tu istinu primenimo na ovu temu, shvatamo da je muški ideal
prave žene iz snova, verovatno raskošni dekolte i ostalo...:lol:..čist šovinizam...:mrgreen:

Ne mogu ja da izdržim a da ne čačnem osinjak...:mrgreen:

:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back