MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, naletela sam na minu...:mrgreen:..baš sam nesmotrena..:cool:

..jezik mi brži od pameti...:sad2:

Još uvek ima više muških nego ženskih smajlića..:rtfm:...diskriminacija i na tom nivoJu..:sad2:

Mi muškarci mnogo manje pričamo.

Naša odbrana od ž.agresivne, dominirajuće i netolerantne diskusije je jedino čuđenje, vrtenje glavom, coktanje, itd... (poneki smajli )

Mi smo ugroženiji pol, jer vaš organ za verbalni napad je 2-3 cm u proseku veći od našeg skromnog (služi za odbranu), te smo mi slabiji pol, a zakon o diskriminaciji nam ide u prilog, te tražimo zaštitu naročito kada sve uglas kokodačete. :(

E, tu mora država i društvo da odreaguje... i zaštiti nas...
(mada,...psssstt, emoj nikom da kažeš, volimo mi vaše jezike... ;) u nekim trenucima... Eeeehhhh ....)

:D:D:D

Poslednja izmena:
Sad ste seksistički obojeni?..:think:..

Prešli ste i na taj front, dakle...pitala sam se kad ćete da se izlanete..:mrgreen:

Obojica presudjujete stereotipnim gledanjem na žene na osnovu njenih polnih
o stalih karakteristika...:lol:..pa onda tražite zaštitu i to zakonsku...:zcepanje:

Pazi s kojom nas je pažnjom i ljubavlju opisao dragi Mystic..agresivne, dominirajuće
i netolerantne u diskusiji pa još i kokodaču uglas...:sad2:
..katastrofa...pa kako da se žena onda ne brani?.. mora bre.....:mrgreen:

Žena bar kaže ono što misli :manikir: a muškarac ćuti i smišlja kako
da prevari ženu i uradi ono što je njemu drago..:evil:

Baš me zanima kako izgleda idealan odnos
izmedju muškarca i žene iz vaše usko stručne perspektive?:cool:

Sad ste seksistički obojeni?..:think:..

Prešli ste i na taj front, dakle...pitala sam se kad ćete da se izlanete..:mrgreen:

Obojica presudjujete stereotipnim gledanjem na žene na osnovu njenih polnih
o stalih karakteristika...:lol:..pa onda tražite zaštitu i to zakonsku...
:zcepanje:

Pazi s kojom nas je pažnjom i ljubavlju opisao dragi Mystic..agresivne, dominirajuće
i netolerantne u diskusiji pa još i kokodaču uglas...:sad2:
..katastrofa...pa kako da se žena onda ne brani?.. mora bre.....:mrgreen:

Žena bar kaže ono što misli :manikir: a muškarac ćuti i smišlja kako
da prevari ženu i uradi ono što je njemu drago..
:evil:

Tema je otvorena da promoviše mržnju prema muškarcima:neutral:
Kako da se muškarac onda ne brani:roll:
Ovo za prevaru je :roll::roll::roll:To isto bi moglo da se kaže i za žene.
Odnos i ne treba da bude idealan,on je idealan u trenutku u danu,u sat vremena inače teče i izložen je uticaju vremena,kao i sve:cool:
I na kraju,poslednje ali ne najmanje važno,ako ti toliko smetaju moji stavovi,znaš šty treba da uradiš:roll::roll::roll:

Tema je otvorena da promoviše mržnju prema muškarcima:neutral:
Kako da se muškarac onda ne brani:roll:
Ovo za prevaru je :roll::roll::roll:To isto bi moglo da se kaže i za žene.
Odnos i ne treba da bude idealan,on je idealan u trenutku u danu,u sat vremena inače teče i izložen je uticaju vremena,kao i sve:cool:
I na kraju,poslednje ali ne najmanje važno,ako ti toliko smetaju moji stavovi,znaš šty treba da uradiš:roll::roll::roll:

Ako ste pomislili da ja ovom raspravom promovišem mržnju prema
muškarcima, onda ja svoju ljubav prema njima kao i prema svemu na ovom svetu, pokazujem
na pogrešan način..:confused:..trebalo bi da ćutim..

Po meni na ovoj temi ima puno pravih, svakodnevnih, neuvredljivih razmirica
izmedju žena i muškaraca..možda ja to vidim drugim očima..ko će ga znati..

muškarcima, onda ja svoju ljubav prema njima kao i prema svemu na ovom svetu, pokazujem

Dobro, dobro,...
preterao sam,... moram malo da vidim tvoje suze... :(

hocete, hocete, ... znamo

:cmok; , da ljubim da prodje ... ;)

a?

Poslednja izmena:

Bolje da ne znamo! Lepše se spava.
Ima jedna prava šovinistička definicija žene, "izraslina oko....", sramota me da nastavim, ali to svaki šovinistica mora da zna.

Videla sad neki naslov u izlogu, zazvučao mi je interesantno Dr. Suzan Forvard / Džoen Torez: Muškarci koji mrze žene i žene koje ih vole

Ko se svađa, taj se voli!:cool:

Ima jedna prava šovinistička definicija žene, "izraslina oko....", sramota me da nastavim, ali to svaki šovinistica mora da zna.

Videla sad neki naslov u izlogu, zazvučao mi je interesantno Dr. Suzan Forvard / Džoen Torez: Muškarci koji mrze žene i žene koje ih vole

Ljuuu... taman posla.

Goxy i Ja kao prave muske sovinisticke svinje, obozavamo sve žene. Sve.
(pravo hrišćanstvo u pravom smislu ... :D, što ž.nikada ne mogu shvatiti, to je obnuto za njih nemoguće )

Jel tako Goxy?

Dobro, dobro,...
preterao sam,... moram malo da vidim tvoje suze... :(

hocete, hocete, ... znamo

:cmok; , da ljubim da prodje ... ;)

a?

To je bio trenutak slabosti..:mrgreen:
Nema tu poljupci ovo-ono..nego, neće moći ove noći...:tiganj:

Čitala sam tu psiho knjigu..:lol:..moj savet svim mladim curicama koje čitaju ovu temu..:cool:
..dalje šape od te knjige...kad je pročitate više ništa neće biti isto...:neutral:

Pitanje je odnosa odgovornosti i shvatanja odgovornosti, dok "stvarna" odgovornost je samo privid.

Ja sam svoju gospođu 10god. osamostaljivao i na kraju skroz osamostalio i rekao joj : "... od danas si slobodna i nezavisna da radiš šta hoćeš" ... nije joj prijalo, jer zna sopstvenu istoriju....i svesna je kolika je moja moć da od nemogućeg stvorim moguće , kao što zna i kolika je njena moć...tj. nemoć da se kreće kroz sisteme.

A da li si se setio da je pre toga TEBE osamostaljivala tvoja gospođa MAMA bar 20 godina, ako ne i više? I, verovatno ti isto to rekla?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back