MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmm..hajde da povučemo jednu paralelu i ovu temu na trenutak, povežemo sa teorijom evolucije..:mrgreen:
(..znam da ovde imamo znanstvenike po tom pitanju pa me baš zanima njihovo mišljenje..:cool: )
Ono što je meni fascinantno kao pojava je poredak unutar jednog čopora životinja i gle sad,
oni čopori gde postoji "šovinistički" poredak unutar grupe na vodju čopora koji služi samo
za priplod dok su ženke te koje love i čuvaju tj. bore se za potomstvo su mahom evoluciono
ugrožene vrste tj. preti im izumiranje...dok vrste koje unutar čopora nemaju taj poredak već se
svi grupno bore za potomstvo i jedina priznata razlika medju njima su reproduktivni organi,
evoluciono napreduju...:zper:

Jesam dobro primetila?:lol:

Hej Barbi, pa čovek hoće da podkrepi žensku lepotu i dopadljivost, da ulije poverenje da je on vođa čopora sutrašnjeg (hoće i decu)...sve zajedno i usaglašeno, sa tom ženom.
Samo nije napisao KOLIKO čopora hoće da pravi...
I ako mu se ženče malko zapusti (bilo mentalno ili fizički), usled obaveza, a ulice pune sređenih usamljenica sa kandžama...
Ili će joj pomoći da se podigne...kako se kaže - i u dobru i u zlu...
Isto važi i obrnuto! Da se ne brinete, mišovi slatki!

Е пун ми више тих жемских права,ај нек ми неко обајсни шта су та права?

Ta prava su: (čitaj pravo na: )
1.Globalizacija,
2.Izgradnja nepotrebnih institucija,
3.Gubljenje vremena usled čega se smanjuje kvalitet vremena za rad, učenje, duhovnost i odmor,
4.Pojačana entropija društva usled čega se troškovi multipliciraju, a poreski obveznici (čitaj poštene familije ubijaju),
5.Razgradnja zdrave familije,
6.Pad duha, morala, normi, etike i društvene harmonije,
7.Na kraju razgradnja vere, ekonomije, sistemavrednosti, izvrgavanje i nepoštovanje pravnog sistema, korupcija i uništenje svih korpusa koju čini država,
8.Urušavanje, rastakanje i absorbcija (od drugih država i nacija)

~~~

Eto malo ... sam mu ga i ja dao ... ;)

Poslednja izmena:
Ta prava su: (čitaj pravo na: )
1.Globalizacija,
2.Izgradnja nepotrebnih institucija,
3.Gubljenje vremena usled čega se smanjuje kvalitet vremena za rad, učenje, duhovnost i odmor,
4.Pojačana entropija društva usled čega se troškovi multipliciraju, a poreski obveznici (čitaj poštene familije ubijaju),
5.Razgradnja zdrave familije,
6.Pad duha, morala, normi, etike i društvene harmonije,
7.Na kraju razgradnja vere, ekonomije, sistemavrednosti, izvrgavanje i nepoštovanje pravnog sistema, korupcija i uništenje svih korpusa koju čini država,
8.Urušavanje, rastakanje i absorbcija (od drugih država i nacija)

~~~

Eto malo ... sam mu ga i ja dao ... ;)

Sedi - 1 (slovima: kec) :p

Joj

Molim Vas, ... :( ... šmrccc

... učiteljice, nemojte da klečim na kukuruzima... :(

;)

Nema klečanja, ali ajd u budžak :p

(tako je mene nastavnik hemije u osnovnoj školi slao u ćošak :lol:)

Ništa ti ne valja ova postavka. Promašio si temu. Nisi čoveku odgovorio, a on nam se baš lepo izjasnio kao muški šovinista. Svi smo se radovali tri dana kada smo pročitali :lol:

Nema klečanja, ali ajd u budžak :p

(tako je mene nastavnik hemije u osnovnoj školi slao u ćošak :lol:)

Ništa ti ne valja ova postavka. Promašio si temu. Nisi čoveku odgovorio, a on nam se baš lepo izjasnio kao muški šovinista. Svi smo se radovali tri dana kada smo pročitali :lol:

Ejj...

Ja promašijo temu ?....
Pa onda znači da je to bilo pre 2 godine ...Cccc ... :(

Ne mogu ispraviti ceo moj minuli rad na Krsti ...

:(

Šmrccc...

(vidim ja da ti hemija ne ide... :D ... probaj sa alhemijom : "Alhemijsko venčanje Kristijana Rozen Krojcera" ... ;) ;) ;) . )

Poslednja izmena:
Pa, i nije da ne ide. Samo mi neorganska bila dosadna, ali organska i biohemija .... ih!
Mogu da te rastavim na molekule :cool:

Naravno, da možeš.

Ali, mene materija ne interesuje, Ja sam onaj koji jesam, a ne onaj koji nisam, netvarni, onostrani, iracionalni, imaginarni... itd... Mistik

:D:D:D

(psssttt: sa mnom je borba nemoguća. Klinč jednostavno ne postoji... ;) ... )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back