MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazi..

Šovinisti oni pravi , nisu KEKECI , oni su fini ..mladica ih nece prokljovit, ali žena tipa bogomoljke hoce..
Samo.. feminizam je malo pretjero sa nekim svojim načelim, tako da smo si za nešto i same krive !
Odgoj.. lipe moje, to je onaj mali glasić koji ih etikira šovinistom !:)

Pazi..

Šovinisti oni pravi , nisu KEKECI , oni su fini ..mladica ih nece prokljovit, ali žena tipa bogomoljke hoce..
Samo.. feminizam je malo pretjero sa nekim svojim načelim, tako da smo si za nešto i same krive !
Odgoj.. lipe moje, to je onaj mali glasić koji ih etikira šovinistom !:)

(Ppssttt... ako ovako nastaviš, provalićeš nam m.tajne ,... bolje piši kako ste lepše, pametnije, jače, itd... ;) ... )

Ej,"sakal",,predspostavljam zasto pricas o zmijama.Znas,zivot treba pogledati malo i sa druge strane.Najvjerovatnije da si stao na pogresan kamen.Ako si se opekao u zivotu u ljubavi mislim to nam se manje vise desilo svima.I to nije razlog da mislis da su sve zene iste (to vazi i za muskarce).Ajde da to kazemo ovako "naiso sam na pogresnu osobu",zivot ide dalje a i ja sa njim.Otkud znas,mozda ti se desi da naidjes slucajno na osobu gdje ces se zaljubiti ponovo.Koja ce ti izmjeniti tu sliku o zmijama i pokazati lijepu stranu zivota gdje ljubav zaista postoji.Gledaj nesto kad kazes "NIKAD VISE "bas se desi.Zato postoji izreka u narodu "NIKAD NERECI NIKAD" vjeruj zaista je tako.Probaj da se ponovo zaljubis!!!Zelim ti puno srece i lijepog zivota u buduce.Moras imati nade malo vise.Zivot zna biti i lijep.Caooo!

Ne branimo se sve, ima i nezanimljivih...:lol:
Imam za tebe nešto što će ti se dopasti..sigurna sam...:)

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10777722&postcount=103

Naravno. !

;)

Svet, Kosmos, Priroda nisu ni lepo ni ruzno mesto, pa tako ni zakoni koji su ispoljeni kroz m./ž.princip nisu ni lepi ni ružni, već je Kosmos i njegovi zakoni upravo onakvo funkcionalno mesto kakvo jeste, a ne kakvo nije.

Šta tu sada nije jasno ? Bre ? :D
Hoćemo li red, poredak i harmoniju ili
demokrastko-globalistički kokošinjac sa prekomernim i izmišljenim institucijama sa ludom civilizacijskom entropijom.

Patrijarhat znamo šta je, dok ovo danas ne znamo... neki bućkuriš.. :D

(Auu.. , Goxy,..ala ih provociram, sad će tek da navale... )

...da li je sovinizam moguc izmedju neslicnih ili prirodom razlicitih jedinki. Zene su dio Vrste koji nosi Lijepo ali po-nekad to lijepo ne zele da dovedu do dopadljivog i to ih udaljuje od zenstvenog.Muski dio Vrste je da to sto treba i podkrijepi kako bi imalo se povjerenje kao u vodju copora sjutrasnjeg ...zajedno i usaglaseni cine nov Kvalitet a kad ne ispunjaju svoje djelove zajednice cine nov i porazan razoritet...
Sovinizam je ako je gledano u referenciji sa ulogama u drustvu ili blizim zajednicama a sirim od braka...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back