MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muškarci trebaju da se osjećaju inferiorno u odnosu na žene, jer su žene više obdarene od muškaraca. Žena može raditi skoro sve muške poslove, dok muškarac ne može mnoge ženske. Jedan posao nikad ne može uraditi - ne može roditi! Iako izgleda tako muškarac nije privilegoan, privilegovana je žena. I s pravom.

Hm, ybt. pa ti nisi sigurno svestan koliko je ovaj tvoj post šovinistički nastrojen... Auuuu... al' degradira ženu i banalizova tako uzvišen čin svodeći ga na običnu rabotu... tj. posao... E ybg. ristob... znaš ti šta ja sad mislim...:lol:

Btw. pa tvoje sveto pisanije i nije baš naklonjeno ženama...:lol:

P.S. Jedno pitanje za sve dame na temi:

Zasto stalno dovodite u vezu muskarce i fudbal?!

Vecina i ne volida da gleda. A oni zaludjeni sto gledaju to na tv-u su samo wannabe huligani. Razumeo bih da se bave istim, ali da neko sedi ispred tv-a i dere se... to je malo
bduh.gif

I tako ja kazem. Pravi muskarci nemaju veze sa fudbalom, vec sa zenama...
hello2.gif

P.S. Jedno pitanje za sve dame na temi:

Zasto stalno dovodite u vezu muskarce i fudbal?!

Vecina i ne volida da gleda. A oni zaludjeni sto gledaju to na tv-u su samo wannabe huligani. Razumeo bih da se bave istim, ali da neko sedi ispred tv-a i dere se... to je malo
bduh.gif

I tako ja kazem. Pravi muskarci nemaju veze sa fudbalom, vec sa zenama...
hello2.gif

Hm... DJM... Nisam dovela sve muškarce u vezu sa fudbalom.
To bi bilo kao kad bih, na primer, sve žene prozvala zbog gledanja španskih serija.
Nema generalizacije.
Pored pravih muškaraca žene ne gledaju španske serije, jer se ne pronalaze u patetičnim, plačljivim junakinjama.
Pored pravih žena, muškarci katkad gledaju fudbalsku utakmicu, jer žena zna da je to samo jedno malo zadovoljstvo. Ako je on zadovoljan - i ona je. Ako je ona zadovoljna - i on je. Tako je to - simbioza.

To je onaj sistem ,sto ja volim da kazem...kad se zbunite i zablokirate onda bivate slatki...:D:D:D

Hehehe... :D
Nekako mi je smesno ovo zablokirate... mada postoje trenuci kada se i to desava...
Recimo, dok se vracam kuci nekim mracnim sokacima i tu me presretne neka prelepa otimacica para... Ja tada ne znam sta da radim... Dal' da joj da pare il' da bezim... :lol: :D

Hm, pravi muškarac je dlakav ko majmun, ima stomačinu od koje nije u stanju da vidi... pije sve vrste piva, i gleda sve moguće utakmice na tv-u, psuje, mlati ženu i maltretira decu, smrdi na znoj, pivo... tušira se jednom nedeljno, brije jednom mesečno, iz usta mu smrdi kao da je sa ćenifskih dasaka jeo... podriguje, prdi... ima završenu osmogodišnju... u najboljem slučaju srednju mašinsku... balavi dok spava, prska sagovornika dok ga davi obavezno glupom pričom... Hm, ybt. da, to sam ja... MIki iz kuće V. B. je moj idol... napred MIki, majstore...

Hm, pravi muškarac je dlakav ko majmun, ima stomačinu od koje nije u stanju da vidi... pije sve vrste piva, i gleda sve moguće utakmice na tv-u, psuje, mlati ženu i maltretira decu, smrdi na znoj, pivo... tušira se jednom nedeljno, brije jednom mesečno, iz usta mu smrdi kao da je sa ćenifskih dasaka jeo... podriguje, prdi... ima završenu osmogodišnju... u najboljem slučaju srednju mašinsku... balavi dok spava, prska sagovornika dok ga davi obavezno glupom pričom... Hm, ybt. da, to sam ja... MIki iz kuće V. B. je moj idol... napred MIki, majstore...

ako je Miki uopce muskarac...meni on vise pari neka bucmasta tetka

:D:D:D
Ne, ne... Sve si pogrešno shvatio, prijatelju.
Nije važno kako izgleda pravi muškarac; nije bitno ni koliko ima godina... (S gnušanjem se ograđujem od onih koji pate od nedostatka higijene).
Džim Morison je to lepo rekao u dve reči: soul mate. Mi kažemo: svaka vreća nađe svoju zakrpu.
Lepše je rekao Morison.
Sve ostalo je sporedno.

Hehehe... :D
Nekako mi je smesno ovo zablokirate... mada postoje trenuci kada se i to desava...
Recimo, dok se vracam kuci nekim mracnim sokacima i tu me presretne neka prelepa otimacica para... Ja tada ne znam sta da radim... Dal' da joj da pare il' da bezim... :lol: :D

Vidis odvuce ti temu na svoju stranu...to je ta blokada...a kad se nadjes u corsokaku sa prelepom otimacicom...cega ono bese...onda:D:D:D

Evo jednog primera, koji ima veze sa temom:
Moj prijatelj celog života sanja o idealnoj ženi. Ona je: džepna Venera (njegov izraz, koji podrazumeva omanju, ali skladno građenu ženu); plavuša idealnih proporcija; inteligentna; senzibilna; vesela, po mogućstvu - dobro situirana.
Ima tu..hm..još nekih detalja u koje ne bih zalazila.
Pre dve godine se oženio devojkom koja je: visoka, mršava, crna, ravna kao daska, nedovoljno obrazovana, dosadna, praznjikava, bez prihoda. Jednom rečju - bezveze.
Elem, svi smo bili začuđeni.
U poverenju - priznao mi je da im je seks nikakav.
Ali, kako reče - bilo mu je "vreme da se ženi".
I tako, upropastio sebi život.
I dalje mašta o svojoj "idealnoj" ženi, s tim što je ona sve dalje i dalje...
Kad ode na službeni put, ponaša se kao raspaljeni bik. Više i ne bira - mažnjava sve što stigne.
Pa, da li je to normalno?

Evo jednog primera, koji ima veze sa temom:
Moj prijatelj celog života sanja o idealnoj ženi. Ona je: džepna Venera (njegov izraz, koji podrazumeva omanju, ali skladno građenu ženu); plavuša idealnih proporcija; inteligentna; senzibilna; vesela, po mogućstvu - dobro situirana.
Ima tu..hm..još nekih detalja u koje ne bih zalazila.
Pre dve godine se oženio devojkom koja je: visoka, mršava, crna, ravna kao daska, nedovoljno obrazovana, dosadna, praznjikava, bez prihoda. Jednom rečju - bezveze.
Elem, svi smo bili začuđeni.
U poverenju - priznao mi je da im je seks nikakav.
Kad ode na službeni put, ponaša se kao raspaljeni bik. Više i ne bira - mažnjava sve što stigne.

odlicno
dokaz da - ko trazi, nadje...lol

Чуј, себи упропастио живот... Њој је упропастио живот!
Наравно да није нормално...

Hm, kakav jevrej... zayebao je i mog kuma... ccccccccc... :lol:

Btw. odoh malo da kuntam a vi nastavite sa zahebancijom...

Биће да си код последњих неколико порука већ напола заспао...:roll:
или ја имам проблем да схватим шта си хтео да кажеш...

Чуј, себи упропастио живот... Њој је упропастио живот!
Наравно да није нормално...

Njoj nije upropastio život; barem ona toga nije svesna, zato što je on za nju idealan muškarac, tj. tako ga vidi.
Igre bez granica.
On pleše svoj tango samo kad nije sa njom, a ona misli da je njegova glavna partnerka. Nisu uskladili plesne korake, i nikad neće.
Beda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back