Muški radodajac

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.920
A moze i muški radouzimac

A može i po narodski muška koorva

Muškarac koji rado opšti sa mnogo žena dakle taj tip muškarca nikad ne ide na pijacu zbog kupovine zeleniša a da ne privede nesto za keks

Da li vas je ikad odbila zena zbog toga što ste na glasu muške koorve? Kako je to na vas delovalo jel vam ikad bilo krivo sto ste takvi ?

Ako privodi dobre ribe onda je hebac.

Ako nema kriterijuma i bitno mu je samo da nesto kresne onda bi moglo da se kaze muska qrva.

Nama zenama nije interesantno jel ona dobra ili manje dobra riba

Recimo tebi su dobre ribe

A ja ću ih gledati ko supljoglave itd.

Zatim moje srce takve muškarce slabo podnosi jer mi je prvi misao bio da je on emotivno sakat

I kome treba takav čoek ?

Qrve po default-u valjda treba da naplaćuju,samim tim ako privodi sa pijaca iz čistog entuzijazma onda je ćovek prosto profi *hebač. Ako isposluje i neki ručak bonus od snajkinog zeleniša e onda bi mogli da obazrivo upotrebimo i takvu kvalifikaciju :lol:

Nemam pojma ja sam bio zbunjen i smotan i kad su mi same sedale pijane u krilo kamoli sa pijace nešto da privedem...SF. :rumenko:

Tako da prepuštam nadalje istinskim jebačima da kažu koju :cool:

Poslednja izmena:
Nama zenama nije interesantno jel ona dobra ili manje dobra riba

Recimo tebi su dobre ribe

A ja ću ih gledati ko supljoglave itd.

Zatim moje srce takve muškarce slabo podnosi jer mi je prvi misao bio da je on emotivno sakat

I kome treba takav čoek ?

Такав те раскује да ти се ноге тресу од завршне сладострасти.

Šta vi koji eto niste takvi mislite o njima ?

Kod mene u familiji ima dosta muskadije koja je jebezljiva i koja poprilicno sa uspjehom ispunjava te svoje prohtjeve. Jednostavno ljudi vole p.icku, njihove rijeci koje sam cuo x puta ... veze, tj djevojke i zene ne mjesaju u tu pricu ... kunu se da ih vole, al' eto jbg, vole i p.icku.

Rekao bi da je u pitanju pristup u kojem sex ne predstavlja nista vise do trljanja dva tijela kako bi se doslo do orgazma, i kao takav ne znaci im nista u svom emocionalnom svijetu gdje vlada jedan drugi sistem vrijednosti. Takvi muskarci dijele zene na svoje ljubavi i na izrasline oko p.icke za koje se drze dok hebu ... ne treba napominjati da nisu bas nesto sposobni za musko-zensko prijateljstvo. :D

samo da se ne cereka nekako bezveze...e od tih jebbaca mi baš bude nekako muka...msm. potencijalnih, koji ti "suptilno" nagoveste da su ostali sami i da im je žena recimo otputovala...auuuu što to ne volim :lol:
..
mislim da sam promašila temu izgleda :lol:

- - - - - - - - - -

msm...sad vidim...pa kod mene u ulici je svaki drugi radodajac...sudeći po niskom startu :lol:

Kod mene u familiji ima dosta muskadije koja je jebezljiva i koja poprilicno sa uspjehom ispunjava te svoje prohtjeve. Jednostavno ljudi vole p.icku, njihove rijeci koje sam cuo x puta ... veze, tj djevojke i zene ne mjesaju u tu pricu ... kunu se da ih vole, al' eto jbg, vole i p.icku.

Rekao bi da je u pitanju pristup u kojem sex ne predstavlja nista vise do trljanja dva tijela kako bi se doslo do orgazma, i kao takav ne znaci im nista u svom emocionalnom svijetu gdje vlada jedan drugi sistem vrijednosti. Takvi muskarci dijele zene na svoje ljubavi i na izrasline oko p.icke za koje se drze dok hebu ... ne treba napominjati da nisu bas nesto sposobni za musko-zensko prijateljstvo. :D

Ovo je mnogo ruzno

A i ti si deo te muškadije

Ja nisam cesto nailazila na takve,ne volim takve karaktere.Ali znam da ih ima a koliko su dobro maskirani u malim sredinama u kojoj i ja zivim pozavidio bi im 007........ A uvijek glume savrsen brak kad ih vidite sa zenama.E to je taj tip ljudi..........Nema vise iskrenih baraba........

Back