Muški promiskuitet

A što bi ga obzudavali?Daj mi i jedan validan argument osim moralnog zašto bi?

Za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti.

Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").

*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.

Za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti.

Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").

*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.
Oni jesu prenosioci* ali ko su kliconoše?Hajde objasni ove prodične vrijendosti?Od kada je to modernim ženama danas stalo do porodice?Ne kontam dobrobit čovječanstva? Ma da realno žene zbog biologije i reproduktivnog zdravlja ne mogu sebi da dopuste da budu promiskuitetne zato i nisu.Sada je pitanje ko je više promiskuitetniji?Kad navodiš argumente i objasni ih

Mama, tata, pas i kravata.
Tu dilemu ćeš jedino riješiti kada ustanoviš tko je promiskuitetniji.Muškarci ili žene.I ne ogdgovori mi zašto bi muškarac pazio više na kontracepciju ako on ne ostaje trudan i ako se ne pita za abortus?I kontracepcija za muškarce postoji još od sedamdesetih samo se ne koristi zato su je i izbacili iz upotrebe.

Oba pola su isto promiskuitetna.
Ne mislim nista,dokle god su otvoreni u tome sto rade i nema zavlacenja.
Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćao

Tu dilemu ćeš jedino riješiti kada ustanoviš tko je promiskuitetniji.Muškarci ili žene.I ne ogdgovori mi zašto bi muškarac pazio više na kontracepciju ako on ne ostaje trudan i ako se ne pita za abortus?I kontracepcija za muškarce postoji još od sedamdesetih samo se ne koristi zato su je i izbacili iz upotrebe.
Zato što hoćeš da *ebeš, a to je rizik koji seks nosi sa sobom.
Žena nosi dete u sebi, ona je telom više investirana u trudnoću, ali to je pola tvog genetskog materijala.

Treba lepo početi sa praksom: hoćeš da *ebeš - koristi kontracepciju. Muška pilula bi se našla na tržištu do sutradan popodne.
Nadam se da će ova nova generacija Z ili to uraditi.

Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.
Vama je društvo dozvolilo da budete promiskuitetniji, ali to nije biološka realnost. Biološki smo podjednako promiskuitetni.
I za jedne i za druge je to najbolja reproduktivna strategija.
Za mužjaka da oplodi što više (kvantitet), a za ženku da pokupi što bolji genetski materijal (kvalitet).
Zato je spermatozoida puno, a jajnih ćelija ne.

Zato što hoćeš da *ebeš, a to je rizik koji seks nosi sa sobom.
Žena nosi dete u sebi, ona je telom više investirana u trudnoću, ali to je pola tvog genetskog materijala.

Treba lepo početi sa praksom: hoćeš da *ebeš - koristi kontracepciju. Muška pilula bi se našla na tržištu do sutradan popodne.
Nadam se da će ova nova generacija Z ili to uraditi.
Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćao.Što bi koristio tabletu kada ima kondom?

Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćao
Ne bih rekla,u svemu sto ucestvujes snosis odgovornost.
I apsolutno trebas da se pitas za abortus.

Vama je društvo dozvolilo da budete promiskuitetniji, ali to nije biološka realnost. Biološki smo podjednako promiskuitetni.
Za mužjaka da oplodi što više (kvantitet), a za ženku da pokupi što bolji genetski materijal (kvalitet).
Nije nama društvo dozvolilo nego je muškarac prirodno promiskuitetan da bi oplodio što više ženki a ženke hoće samo alfu da ih oplodi

Zato je spermatizoida puno, a jajnih ćelija ne.
Bojim se da nismo samo bioloski.
Svako mora da se jeb.e sa nekim

Nije nama društvo dozvolilo nego je muškarac prirodno promiskuitetan da bi oplodio što više ženki a ženke hoće samo alfu da ih oplodi
Žena ne zna "odokativno" ko nosi najbolji genetski materijal, to nikome ne piše na čelu, već je sistem pokušaja i pogrešaka. A to zahteva promiskuitet.

Žena je oko ovulacije (fertilni prozor u mesecu) promiskuitetnija što ukazuje da promiskuitet jeste reproduktivna strategija zarad pribavljanja najboljeg genetskog materijala.

To što je neko izmislio da žene nisu "prirodno" promiskuitetne, to je samo izmislio, da bi osigurao da ne bude pregažen tuđim superiornijim genetskim materijalom.

Back