- Poruka
- 1.997
Zato što postoje frigidne osobe, koje su ljubomorne na one koje uživaju u seksu. Nemoj da ti se sve crta.A što bi ga obzudavali?Daj mi i jedan validan argument osim moralnog zašto bi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što postoje frigidne osobe, koje su ljubomorne na one koje uživaju u seksu. Nemoj da ti se sve crta.A što bi ga obzudavali?Daj mi i jedan validan argument osim moralnog zašto bi?
A što bi ga obzudavali?Daj mi i jedan validan argument osim moralnog zašto bi?
pa razlika izmedju moje i tvoje price je sto ja brojim uspesne a ti izgleda svaki pokusajPrilično puno ljudi koji se svake godine satru da budu među njih 5 koji će upisati kameru.
Dobro.pa razlika izmedju moje i tvoje price je sto ja brojim uspesne a ti izgleda svaki pokusaj
kad si spomenula FDU, za mene su glumci oni sto glume a ne oni sto kazu da bi hteli da budu glumci ali izgleda da imamo drugacije poimanje stvari
Oni jesu prenosioci* ali ko su kliconoše?Hajde objasni ove prodične vrijendosti?Od kada je to modernim ženama danas stalo do porodice?Ne kontam dobrobit čovječanstva? Ma da realno žene zbog biologije i reproduktivnog zdravlja ne mogu sebi da dopuste da budu promiskuitetne zato i nisu.Sada je pitanje ko je više promiskuitetniji?Kad navodiš argumente i objasni ihZa dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti.
Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").
*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.
Kao "manekenka" kad nauči napamet pripremljen tekst!Za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti.

Mama, tata, pas i kravata.Hajde objasni ove prodične vrijendosti?
Tu dilemu ćeš jedino riješiti kada ustanoviš tko je promiskuitetniji.Muškarci ili žene.I ne ogdgovori mi zašto bi muškarac pazio više na kontracepciju ako on ne ostaje trudan i ako se ne pita za abortus?I kontracepcija za muškarce postoji još od sedamdesetih samo se ne koristi zato su je i izbacili iz upotrebe.Mama, tata, pas i kravata.

Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćaoOba pola su isto promiskuitetna.
Ne mislim nista,dokle god su otvoreni u tome sto rade i nema zavlacenja.
Zato što hoćeš da *ebeš, a to je rizik koji seks nosi sa sobom.Tu dilemu ćeš jedino riješiti kada ustanoviš tko je promiskuitetniji.Muškarci ili žene.I ne ogdgovori mi zašto bi muškarac pazio više na kontracepciju ako on ne ostaje trudan i ako se ne pita za abortus?I kontracepcija za muškarce postoji još od sedamdesetih samo se ne koristi zato su je i izbacili iz upotrebe.
Vama je društvo dozvolilo da budete promiskuitetniji, ali to nije biološka realnost. Biološki smo podjednako promiskuitetni.Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.
Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćao.Što bi koristio tabletu kada ima kondom?Zato što hoćeš da *ebeš, a to je rizik koji seks nosi sa sobom.
Žena nosi dete u sebi, ona je telom više investirana u trudnoću, ali to je pola tvog genetskog materijala.
Treba lepo početi sa praksom: hoćeš da *ebeš - koristi kontracepciju. Muška pilula bi se našla na tržištu do sutradan popodne.
Nadam se da će ova nova generacija Z ili to uraditi.
Ne bih rekla,u svemu sto ucestvujes snosis odgovornost.Pa evo ova kaže da su muškarci promiskuitetniji i da bi nama trebalo dati veću odgovornost za kontracepciju.Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.Ona treba da određuje sve što se tiče kontracepcije onda.Ako dobrovoljno bez kontracepcije hoće onda ili ako se desi da pukne kondom ili se ošteti onda snosi svu odgovornost.Jer je ona apsolutni vladar djetetovog života dok je u njoj i ćao
Ok, ali onda nećeš *ebati. Šta je problem?Ja kažem ako se ne pitam za abortus neću ni za kontracepciju i ćao.Ne zatrudnjuje muškarac nego žena.
Nije nama društvo dozvolilo nego je muškarac prirodno promiskuitetan da bi oplodio što više ženki a ženke hoće samo alfu da ih oplodiVama je društvo dozvolilo da budete promiskuitetniji, ali to nije biološka realnost. Biološki smo podjednako promiskuitetni.
I za jedne i za druge je to najbolja reproduktivna strategija.
Za mužjaka da oplodi što više (kvantitet), a za ženku da pokupi što bolji genetski materijal (kvalitet).
Bojim se da nismo samo bioloski.Vama je društvo dozvolilo da budete promiskuitetniji, ali to nije biološka realnost. Biološki smo podjednako promiskuitetni.
I za jedne i za druge je to najbolja reproduktivna strategija.
Za mužjaka da oplodi što više (kvantitet), a za ženku da pokupi što bolji genetski materijal (kvalitet).
Zato je spermatizoida puno, a jajnih ćelija ne.
Hm?Bojim se da nismo samo bioloski.
Svako mora da se jeb.e sa nekim
Pa eto po Eurus ne trebam da se pitam dobro ako se ne pitam onda žena neka snosi svu odgovornost i brigu za kontracepcijuNe bih rekla,u svemu sto ucestvujes snosis odgovornost.
I apsolutno trebas da se pitas za abortus.
Da taj zakon vlada medju ljudima na svetu bi bila samo milijarda ljudiNije nama društvo dozvolilo nego je muškarac prirodno promiskuitetan da bi oplodio što više ženki a ženke hoće samo alfu da ih oplodi
nemas ti alfe na svakom cosku.Pa ako djevojka hoće sa kontracepcijom neka je ona obezbjeđuje i ćao.Ok, ali onda nećeš *ebati. Šta je problem?
Pa promiskuitetne su i zene,prakticno
sa nekim se ti muskarci jeb.uPa dobro mi smo razumna bića.Mislim da je većina muškaraca promiskuitetno a da je manjina žena,dok su muškarci promiskuitetni sa tom manjinomDa taj zakon vlada medju ljudima na svetu bi bila samo milijarda ljudinemas ti alfe na svakom cosku.
Žena ne zna "odokativno" ko nosi najbolji genetski materijal, to nikome ne piše na čelu, već je sistem pokušaja i pogrešaka. A to zahteva promiskuitet.Nije nama društvo dozvolilo nego je muškarac prirodno promiskuitetan da bi oplodio što više ženki a ženke hoće samo alfu da ih oplodi