- Poruka
- 1.997
Pre će biti razmažena i nezrela devojka željna pažnje.Slazem se,intrigantna zena,razumljivo je da mislis o njoj stalno.
Ne mislim, već se rado sećam svih ovih intelektualnih poraza koje sam joj naneo i koje redovno briše po forumu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre će biti razmažena i nezrela devojka željna pažnje.Slazem se,intrigantna zena,razumljivo je da mislis o njoj stalno.
Žene su potpuno ravnopravne muškarcima.Zna se da je Bog stvorio ženu kao pomoćnika čoveku, a ne kao ravnopravno biće. I nije Adam nastao od Evine kosti, već Eva od Adama.
Od praha zemljskog i Božijeg Duha. Postavljen kao gospodar nad celim svetom.Žene su potpuno ravnopravne muškarcima.
Od čega je nastao Adam, od blata? Da, to je svakako bolje nego da je nastao od kosti.![]()
Prah zemaljski je jednostavno rečeno prašina, može biti i blato. I naravno gospodar nad ženom?Od praha zemljskog i Božijeg Duha. Postavljen kao gospodar nad celim svetom.
Žena ima ulogu Carice u hijerarhiji, al je muškarac(Car) prvi među jednakima. Ako razumeš šta ti pišem.Žena je proslavljena kroz dostojanstvo muškarca, sa kojim kroz reprodukciju pobeđuju smrt.Prah zemaljski je jednostavno rečeno prašina, može biti i blato. I naravno gospodar nad ženom?
Jezus Maria und Franjo Jozef.Od muskih svastojeba do propovedi o Hriscanstvu i radikalnog feminizma...
Obozavam LJiS,majke mi.Nekad je bolji od teorija zavera...
Braćo jedna treba mi je rekla da sam "lak muškarac" koji joj je to ku*ac?Pa ne osvaja ona mene nego ja nju da budem lak.hahah
Pa nisam hahhahahaPa jel si je osvojio