Muški promiskuitet

gost 391595

Buduća legenda
Poruka
35.177
Šta mislite o muškom promiskuitetu?

Je l vam privlačan ili odbojan, da li vam takvi muškarci deluju štoonobi se reklo u narodu, thirsty, a na francuskom: radodavači, ili vam je svejedno?
Da li cenite muškarce koji čuvaju svoje međunožje kao dragi kamen, ili su vam draži svašto*ebi?

Smatrate li da muškarce treba prevaspitati da kontrolišu svoj promiskuitet, za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti?

Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").

Takođe, da li bi teret kontracepcije, s obzirom na promiskuitet, trebalo da u većoj meri nego sada pada na muškarce?
Šta mislite o razvoju kontraceptivne pilule za muškarce, koja se najavljuje?

*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.

kada nemaš u kući ono što ti treba, ti ideš pa tražiš gde ima.
Ko kad ti nestane leba. Doduše ima i onih što trpe glad.
Ne bih ni pod razno pio pilule. Kao što ne mogu da shvatim one što se dobrovoljno uštroje jer neće da imaju više dece?

a pitanje je u stvari sta je promiskuitet... znam ne jednu vec najveci broj zena koje kada ulaze u semu sa bilo kim, ne ulaze radi price o bokachu vec o onome sta je pisao u dekameronu.

sto ne bi muskarci imali isto pravo, ako im je samo do toga. konacno taman za onoliko koliko taj komad mesa strci, toliko je muskarac veci i vazniji planeti od zene.

kad vec spomenusmo plodnu utrobu, zasto dosta zena ne zele da se dokazu kao majke...svakim danom kako civilizacija koraca velikim koracima u industrijsko nistavilo, sve vise zena izbegava da se dokaze kao raison d'etre onoga za sta im je bog namenio vodecu ulogu na planeti?

Šta mislite o muškom promiskuitetu?

Je l vam privlačan ili odbojan, da li vam takvi muškarci deluju štoonobi se reklo u narodu, thirsty, a na francuskom: radodavači, ili vam je svejedno?
Da li cenite muškarce koji čuvaju svoje međunožje kao dragi kamen, ili su vam draži svašto*ebi?

Smatrate li da muškarce treba prevaspitati da kontrolišu svoj promiskuitet, za dobrobit čovečanstva, reproduktivnog zdravlja*, Zapadne civilizacije i porodičnih vrednosti?

Jer da nema promiskuitetnih muškaraca (potražnje), ne bi bilo ni ponude (žena koje im "uskaču u krevete").

Takođe, da li bi teret kontracepcije, s obzirom na promiskuitet, trebalo da u većoj meri nego sada pada na muškarce?
Šta mislite o razvoju kontraceptivne pilule za muškarce, koja se najavljuje?

*pošto imaju blaže ili nikakve simptome i znatno lošiju kulturu odlaska lekaru, često su nosioci polno prenosivih bolesti, a da ni ne znaju.

Nemam pojma ovo za promiskuitet ali sto se tice kontracepcije to ide na obostranu odgovornost pa nek se dogovore ko placa.

Ne znam koliko ce ta tableta biti delotvorna ali ne bih voleo ni da ih pije devojka sa kojom sam, suvise to brka hormone.

Promiskuitet
Koja žena želi muškarca koji je neiskusan i obrnuto
Ali ako bi prevrtao sve što nosi suknju, to je patologija
Kontracepcija je odgovornost obe strane
Žene više vode računa o tome
Oni kad im udari u glavu, obično ne misle ništa
ja da sam zena zelela bi bas takog
mladog i izdrzljivog
da ga ucim svaki dan zenskim trikovima
da mu odlazem ejakulaciju
i da u mene gleda kao boginju
jer pichkke moze samo na moj mig da dobije
a dotad ima da chuchi u kafezu i da sheni ko :pas:

Takav štrajk ne bi upalio, jer je trudnoća objektivno veći rizik za femoide.

On samo ode, a ona treba da se jebava sa trudnoćom 9 munova
To jest. Žena je definitivno više investirana u trudnoću i zato je važina ekskluzivnija.

No, osim bivanja gatekeeper-om seksa, ekskluzivnost 'rca kad bi muškarci postali čedniji, bi mogla poslužiti i mnogim drugim korisnim razlozima, u današnje doba kada (kvantitativni) rast čovečanstva više nije imperativ.

• Podržavam
Reactions: DUH

Back