Muški promiskuitet

To jest. Žena je definitivno više investirana u trudnoću i zato je važina ekskluzivnija.

No, osim bivanja gatekeeper-om seksa, ekskluzivnost 'rca kad bi muškarci postali čedniji, bi mogla poslužiti i mnogim drugim korisnim razlozima, u današnje doba kada (kvantitativni) rast čovečanstva više nije imperativ.
ti si najbolji dokaz da je feminizam ukorenjen u kameno srce svake zene i da visoko obrazovanje koliko god ulozila u njega nikad ne moze da nadomesti ono sto ti strci kroz dnk :lol:

ZATO zene ne vladaju svetom direktno, vec indirektno, jer svet koje bi vodile samo zene nestao bi ko atlantida...ovaj muski jad nesto i sacuva iako dosta porusi, dok bi zenska iracionalnost saranila i najsvetiju crkvu koja bi bila za mm vaznija od nje same.

1591035253905.jpeg

mjok ja sam neobrazovani harmonikas iz lokalnog amaterskog benda i samo glancam moju dugmetaru po vasceli dan :lol:
Pa zašto onda pričaš u urezanosti u kamenu? Svako doba je doba bez presedana, i ne možeš da se oslanjaš na prošlost da ti kaže kakva će biti budućnost.
Možda počnemo da se razmnožavamo partenogenezom, ko zna.

Takođe... Atlantida nije nestala zato što nikad nije bila realna lokacija. Atlantida je metafora za nesvesno, ili jungijanskim rečnikom: besmrtno sopstvo.
Žena je predstavnik nesvesnog na zemlji.

Ti si to lepo nanjušio kroz analogiju sa Atlantidom, ali si su svi zaključci posle toga pogrešni.

zene oprezne... ahaM...mozemo malo o genu i okruzenju ko sto rece ruskinja

ako je u okruzenju koje je tera na plamtece crvenilo koje se spusta prokleto nisko dok nervozno ko konformistkinja prekrsta noge i drhatvim rukama pokusava da upali cigarku da bi se smirila jer ima utisak da svi oko nje vide koliko je ovlazila od zelje...onda joj je narocito iznad glave slika majke koja joj govori ceri moja budi OPREZNA :hahaha:

Pa zašto onda pričaš u urezanosti u kamenu? Svako doba je doba bez presedana, i ne možeš da se oslanjaš na prošlost da ti kaže kakva će biti budućnost.
Možda počnemo da se razmnožavamo partenogenezom, ko zna.

Takođe... Atlantida nije nestala zato što nikad nije bila realna lokacija. Atlantida je metafora za nesvesno, ili jungijanskim rečnikom: besmrtno sopstvo.
Žena je predstavnik nesvesnog na zemlji.

Ti si to lepo nanjušio kroz analogiju sa Atlantidom, ali si su svi zaključci posle toga pogrešni.

jungovski receno ne moze iracio da nadvlada racio :lol:

mozda u jednoj zeni...1/1000 ako bi se bavila politickim uredjenjem sveta...mada ako bi bila uspesna onda bi se deformisala sto se da videti na primeru zena koje su drmale planetom kao vodje i bile sve drugo osim zena.

atlantida moze biti metafora, ja metaforicki i govorim, jer zenski duh je nesto neprocenjivo, ali taj duh zatome cesto sumraci kodakovog sivog kartona sa samo tri nijanse pa onda nemas ono suptilno, vec nesto nkaradno na nivou dikaprija lkad se naso u sumi sa onim dlakavim grmaljom od izazova.

Ja se ne bih bunila. Čvrst, moralno neukaljan, potpuno funkcionalan penis, nije se izlizao od promiskuiteta (naučno je potvrđeno da vaginalne kontrakcije vremenom čine da se penis sasuši i postane mikro).
eto... jung... kad se nema argument kroz analizu analiticke psihologije, oma se ode u najcrnji mrak psihoterapije nako exclusive sa poskocicama i doskocicama :hahaha:

naučno je potvrđeno da vaginalne kontrakcije vremenom čine da se penis sasuši i postane mikro
Na univerzitetu Nijesedesilo.

kolko su tebe puta ovde banovali veca si radodajka od mene :hahaha:
Ja sam najveća radodajka ovde, ali tokom decenija sam shvatila da me to ne čini kul, nego naprotiv.

Zato sad pokušavam da kultivišem imidž dame, deljenjem broja partnera sa 3000

Back