Muški problem

drzare:
psy:
koji ste idioti ne verujem :shock:
koji se ti qrc, cudis, pa i ti si na forumu :twisted:
Forum nije za z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e mmmm pa dobro ne bas uvek ali ovde covek ima problem. mislim daaaaaj.
Hmmmm ja mislim da je sve u glavi, evo i sam kazes da nemas problema sa desankom ili oralom....
Opusti se.....a mozda te nesvesno opterecuje zato sto je ona 22 godine mladja ?
A mozda ti treba vise stimulacije????

E bas vam fala sto ste sve ukapirali!
Sta vas boli ona stvar kolika je razlika i kolko je ona mladja?
Pitao sam da li neko zna kako da to resimo, a ne da se zayebavate!
Srecno vam bilo, ali ja sam u vase godine bio, vi u moje tek treba da dodjete pa se zyebavajte onda!

jadnik:
O ovome je jeko teško pričati, ali zato se javljam pod potpuno novim imenom...
Odskoro imam ozbiljnih problema u sexu i neznam kako to da rešim.
Smešno je što sam se sa ženom razveo pre 7 godina zato što nisam mogao da stanem, trebalo mi je svaki dan a njoj nije bilo do sexanja ni jednom nedeljno! A sad ja imam mlađu prijateljicu (30 god) a ne mogu!
Uzbudim se, digne mi se i - ništa! Nikad se ne digne dovoljno da joj uđem, ali lako svršim u ustima ili ruci!
Imam 52 godine, ne mogu da se mirim da je sex za mene prošao!
Pomagajte ljudi!

Pa dobro kako mogu sada ja da ti pomognem?!? Do you want me to talk dirty or something!??! :lol:

jadnik:
Srecno vam bilo, ali ja sam u vase godine bio, vi u moje tek treba da dodjete pa se zyebavajte onda!
ciko posto nisi za sve te godine zivota shvatio jednu osnovnu stvar onda ne mozes da shvatis ni sto nas kako kazes boli dupe za to koliko ona ima godina. kada dopustis da ljudi saznaju neke stvari onda moras da dopustis da o tome cujes njihov komentar. da bi u buduce izbegao nase pljuvanje po tvom uslovno receno pedofilicnom afinitetu nemoj spominjati godine, ili uopste nemoj potezati pitanje o bilo cemu ako nisi spreman da cujes razne odgovore.

antihrista:
jadnik:
ciko posto nisi za sve te godine zivota shvatio jednu osnovnu stvar onda ne mozes da shvatis ni sto nas kako kazes boli dupe za to koliko ona ima godina. kada dopustis da ljudi saznaju neke stvari onda moras da dopustis da o tome cujes njihov komentar. da bi u buduce izbegao nase pljuvanje po tvom uslovno receno pedofilicnom afinitetu nemoj spominjati godine, ili uopste nemoj potezati pitanje o bilo cemu ako nisi spreman da cujes razne odgovore.
:lol: Žalosno. :( Ali istinito. :lol:

antihrista:
Slažem se da gosn jadnik treba da bude spreman na svakojake odgovore, jer ovde ima svakojakih ljudi. Čuj ljudi… dece. Mislim, kakav odgovor da očekuje od npr. 13-godišnjaka? Ali, savetovati mu da se folira, laže i prećutkuje razloge koji upravo i uzrokuju njegov (ili bilo čiji) problem (kakav god da je), bilo bi krajnje licemerno. U cemu je poenta onda foruma? Zayebancija? Slazem se, ali ne non-stop. Uzdržite se ponekad, je8ote...

A što se tiče jadnika, nisam baš stručna ali izgleda da problem nije fizičke prirode…ako unapred zamišljaš najgori mogući scenarijo, tj. fijasko, možda se radi o klasičnoj blokadi usled straha da nećeš zadovoljiti i opravdati njena očekivanja.

Pa upravo zato i jeste izmišljeni (umišljeni) jadnik - sa 50god očekuje savet za lični problem na nekakvom forumu čija poseta nije uslovljenja nikakvim kriterijumima? :shock:
Šta je to onda nego narodna zabava? :P
A i nije mu baš neki problem, sem ako mu muško društvo u RL ne veruje, pa sad pokušava da nađe satisfakciju svojoj pričici (čitaj - Egu) u Virtualy reallity. 8)
A i to je za ljude. :D Zgodno za utucavanje vremena.

jadnik:
Smešno je što sam se sa ženom razveo pre 7 godina zato što nisam mogao da stanem, trebalo mi je svaki dan a njoj nije bilo do sexanja ni jednom nedeljno! A sad ja imam mlađu prijateljicu (30 god) a ne mogu!
Uzbudim se, digne mi se i - ništa! Nikad se ne digne dovoljno da joj uđem, ali lako svršim u ustima ili ruci!
Pomagajte ljudi!
Pa, pozuri ti malo sa reshenjem dok ti golubica ne odleprsha.
Mislim da reshenje necesh naci na forumu, nego nazad u krevet, i vezbati, vezbati i nishta drugo nego vezbati :wink:

Devilishgirl:
kakve veze imaju godine..devojka je punoletna..voli starije..verovatno zato sto su njeni vrsnjaci ostali u trecem osnovne..on voli mladje..ima problem, odma' ga napadamo..glooposti..

Ko god na forumu zucne da ***** ribu koja je mladja od njega preko 5 godina, hoce da ga streljaju. Ja mislim da bi ovog coveka pojedini odrali da im padne saka.

jadnik:
Pomagajte ljudi!

Pokvarila ti se hidraulika... **** ga rok trajanja. Tu nema pomoci. Od babe ne možes napraviti mladu. Nažalost, prijatelju, sve nas to čeka...Batali pljuge i alkohol.

Meni jedna stvar ovde nije jasna. Godine! Pa svi smo valjda videli kako izgleda neki pedesetogodisnjak! Pa mnogi pedesetogodisnjaci izgledaju fantasticno u tim godinama i ne vidim razlog za poceniivanja po tom osnovu. Godine brzo lete i svima nam kucaju na vrata, ali pedeset godina je doba pune zivotne zrelosti i verujem da svako u tim godinama moze da uziva u zivotu, ljubavi pa i u seksu.

Back