Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se muškarac u potpunosti predaje i daje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se muškarac u potpunosti predaje i daje.

Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.
Meni i dalje nije jasno sta znaci to predavanje u krevetu, glasnije stenjes vise siris noge ne znam ili je to ono ako hoce da popusi predaje se?
tebi su sve zene iste? isto se ponasaju, imas sa njima isti osecaj?Meni i dalje nije jasno sta znaci to predavanje u krevetu, glasnije stenjes vise siris noge ne znam ili je to ono ako hoce da popusi predaje se?
tebi su sve zene iste? isto se ponasaju, imas sa njima isti osecaj?
nekog osecas kao najblizeg posle tri vidjenja, i imas ful dozivljaj kao da ste ceo zivot zajedno.To nema veze sa predajom vec sa bliskosti, ako imas sex tek po upoznavanju po pravilu je los tj tucas se sa nekim ko ti je prakticno nepoznat.
nekog osecas kao najblizeg posle tri vidjenja, i imas ful dozivljaj kao da ste ceo zivot zajedno.
nekog ne dozivis tako nikad, i da si sa njim godinu dana.
ali to je poenta, bliskost..koliko te neko pusta sebi..koliko se prepustio dozivljaju.
nekog osecas kao najblizeg posle tri vidjenja, i imas ful dozivljaj kao da ste ceo zivot zajedno.
nekog ne dozivis tako nikad, i da si sa njim godinu dana.
ali to je poenta, bliskost..koliko te neko pusta sebi..koliko se prepustio dozivljaju.
Meni je jedan bivsi rekao, onako sam od sebe "ti se u seksu potpuno dajes"...pre te recenice, nisam mozda ni bila svesna toga, ali posle kada razmislim, mislim da je istina. Koliko god ovako mogu nekada i da precutim i da mi bude tesko da izrazim osecanja, toliko u seksu to sve ispliva iz mene i nemam zadrske. Ali, kod mene je to stvar osecaja, ako ga mnogo volim i ako osecam da on voli mene i da se osecam sigurno i opusteno da pored njega budem to sto jesam. Kada nema ljubavi, onda ti tog decka nekako ni se osecas i ne mozes dati sebe (barem ja ne mogu, ogradjujem se svako je individua za sebe). Vise je to seks radi seksa, ali ne mozes se predavati kad ne volis svim srcem i dusom.
Mislim da tu nema nekog recepta kako opustiti nekoga, to je stvar osecaja odnosno kako te neko inspirise. Razliciti ljudi bude razlicite emocije u nama. Mozda to nije ni stvar poznavanja ni bilo cega racionalnog, vec neke podsvesne kompatibilnosti gde se jednostavno nadjete i osetite bez previse reci i price o tome. Mislim da je krevet gde se sve vidi. Osecanje, predaja, temperament, sustina necije licnosti, vasa kompatibilnost. Barem je meni tako, meni je seks bas usko povezan sa osecanjem ljubavi i jedan od nacina izrazavanja moje ljubavi prema nekome.
pa to ti je ono imati ili biti.Vi ste zapravo zamjenili pojmove. Sad mi je jasno.
tako je, to sam napisala u prvom postu.
pa to ti je ono imati ili biti.
ne kazes zaljubio sam se nego imam curu
ne kazes bliski smo i divno nam je, nego dali smo se onoliko. pijaca.
ti si u pravu, mi smo banalni.
Ko je lovac - ko je plen?Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.

)))))
)))))Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.
A poenta teme je? Msm svaka tema tece tako sto se razvija nekakva diskusija, konstruktivna ili ne. Ti si ovde otvorio temu, izneo zakljucak i sta sad?!
Muški i ženski mozak ne funkcionišu na isti način. Moramo biti svesni te činjenice. To moramo prihvatiti u startu.
Negde na početku ove teme primetio sam stavljanje životinja ili bolje rečeno animalnog dela naše prirode u negativan kontekst.
Ako zauzmemo takav stav, nikada nećemo shvatiti suštinu sopstvene seksualnosti, a naravno ni seksualnosti suprotnog pola.
Ovo je na žalost osnovni problem i razlog nerazumevanja između ljubavnih i bračnih partnera danas u svetu pa i kod nas.
Razlog svih nesuglasica, svađa, raskida i razvoda danas, leži upravo u FUNDAMENTALNOM NERAZUMEVANJU KAKO SOPSTVENE SEKSUALNOSTI, TAKO I SEKSUALNOSTI PARNERA.
Opšte prihvaćena moralna pravila koja danas čine okvir opšteg obrazovanja (i seksualnog naravno) jako odudaraju od bioloških pravila koje naša tela slede i kojih se pridržavaju.
Životni i reproduktivni program Homo sapiensa je stoprocentno animalni, i sa moralom nema ama baš nikakvih dodirnih tačaka.
Evo jedne nove teme za razmišljanje.
 )))
)))Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.
a sta je sa nama koje svugde zaboravljamo mob pa i kod momaka?Zena se nikad u potpunosti ne moze predati jer isto kao i muskarac ima ego. Strucna lica koji su se bavili ovim fenomenom su ustanovili da se predaja drugom bicu uslovljava vezanoscu tog drugog za sebe. A iz toga proizilaze mnoge konsekvence, kako dobre tako i lose, ali nikako savrsene.
Elem, znaces da ti se predala tek kada zaboravi mobilni kod tebe.