Muski libido

Osećaj muškarca itekako zavisi od načina na koji žena stoji pored njega, od njenog držanja u njegovom prisustvu, od načina na koji ga gleda (ostvaruje kontakt pogledom) itd.
Koja žena ne zna ovo ili neće da nauči sigurno nema dobar odnos sa muškarcima.

Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.

Sta 2x???
Jednom...ako se smilujem i predjem preko toga da mi se ustvari povraca.

kolezi svarožoć i njegov doprinos libudu:

Dopratio mladić Mujinu ćerku do zgrade i stali pred vrata da još malo prodivane. Stoje oni tako i mladić se nasloni na
zgradu, pa reče:
• 'Ajde ga malo ******, stare ti...
• Š'a ti je, jes' normalan, more neko naić' - kaže cura.
• Ma, brzo ćemo. Znam ja da i ti voliš da ga malo popušiš!
• Ma, volim. Nego, naić' će neko od komšija pa će vidit pa reć' babi. Bruka!
• Ma, jooj. Haj' stare ti, očas ću, za sekundu... - opet će on.
• Ma, nemoj! Rekla sam ti da neću sada - ne da se cura.

U tom se otvaraju vrata od zgrade i Mujina mlađa ćerka, sva raščupana, u spavaćici kaže:

• Rek'o je babo - ja l' da mu ga ti popušiš, ja l' da mu ga ja popušim, ja l' mati da dođe da mu ga ******, samo nek'
skine više ruku s interfona, 'oće da spava čojek.
:hahaha::rotf:

e sad, tema

afrodizijak je strast, želja i uživanje partnera i kako nas uzima i guta svaki atom naše anime.. i sav taj vrtlog koji obeznani kada se energija udvostruči, kada višenije važno ko su akteri, već sama igra ludila bez kraja

a to ima smisla kada se voli, kada nekoga poznaješ dovoljno da deo svoje intime možeš da pokloniš bez ostataka a da nakon svega ostaneš prijatelj, neko kome je stalo da ti dan ulepša, makar ćutanjem :)

Nista tako ne pospesuje libido kao saznanje i osecaj da ti se zena u potpunosti predaje i daje. Nista. To je ultimate afrodizijak, tada se muskarac najvise oseca kao pravi muzijak. Te koje bi da ulaze u veze bez potpunog predavanja, bez potpunog otvaranja, sa kalkulisanjem i strahom su sitne osobe, male zene, i sa njima je sex 2 puta maximum maksimuma, pa makar bile i najbolje ribe na celom svetu.
pa gomilu muskaraca i zena kalkulise danas jer se boje da ne ispuse na kraju sto je retardirano al ae....kontam svi vole da osecaju potpunu predanost onog drugog. ili to bar mi pritajene picqetine u dusi :mrgreen:

meni dize libido dobra guza sise faca pusenje eventualno kako kuva

tema je jako interesantna,volela bih da muskarci zaista napisu , iskreno, sta im pospesuje libido sem haltera i stikli,mislim vise onako na odnos i ponasanje
posto se meni bas cini da uglavnom vole kucke i da jurcaju za njjima,da kad smo fine onda ih to hladi,kad im opalimo jednu vaspitnu oni polude od zelje.i to mene rastuzuje,jer ne volim da sam kucka,ali nekad sam prinudjena :confused:

tema je jako interesantna,volela bih da muskarci zaista napisu , iskreno, sta im pospesuje libido sem haltera i stikli,mislim vise onako na odnos i ponasanje
posto se meni bas cini da uglavnom vole kucke i da jurcaju za njjima,da kad smo fine onda ih to hladi,kad im opalimo jednu vaspitnu oni polude od zelje.i to mene rastuzuje,jer ne volim da sam kucka,ali nekad sam prinudjena :confused:

Harizma.:)
Vaspitne su meni preko potrebne.:prstic:

...kada me ujutru probudi miris kafe pre nego što otvorim oči... odmah mi prodje kroz glavu: oopa, minonu, mora da si dobro heftao... onda krenem da srčem kafu sa smeškom i razmotavam film...:roll:
...onda krenem da mozgam zašto poluobučena nešto sprema po sobi... i ako usledi pitanje 'šta želiš za doručak' narastem kako kvasac... kako bre šta želim, pa zna da jedem sve kao termit...:lol:
...vidim ja da treba odraditi reprizu... samo je pitanje pre ili posle doručka...:think:

...kada me ujutru probudi miris kafe pre nego što otvorim oči... odmah mi prodje kroz glavu: oopa, minonu, mora da si dobro heftao... onda krenem da srčem kafu sa smeškom i razmotavam film...:roll:
...onda krenem da mozgam zašto poluobučena nešto sprema po sobi... i ako usledi pitanje 'šta želiš za doručak' narastem kako kvasac... kako bre šta želim, pa zna da jedem sve kao termit...:lol:
...vidim ja da treba odraditi reprizu... samo je pitanje pre ili posle doručka...:think:

znaci ti odradjujes ocekujuci platu u vidu hrane
interesantno :lol: idemo dalje
tebe cemo staviti u kategoriju muskarac homer simpson

zamisli, slažem se! mada i žene imaju sličan osećaj kada su muškarci u pitanju. svi vole potpuno predavanje

Back